Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Plan Balcerowicza |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Plan Balcerowicza |
żebyś mieszkał na Prusa 8 to by Cię już dawno na kopach stąd wynieśli xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
SP4_1234 napisał(a): > dmuchnij baranowi w d*pę aż się rogi wyprostują :) > I co, razem z Małgosią nie dajecie rady? To po cholerę tak mu dupę zassaliście, że aż mu się skręciły?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam kawałek budy kawałek ciała....ja jak pi**dolnę a Ty co masz? co masz?!?!?! SQ4 HGW..... euuuuuułłł koleżanko....jak się stroi Twoja antenka? Jak źle , to wsadzę moją antenkę w Twoje gniazdko i zestroimy uuuuuu koleeeeś
|
|
na Mickiewicza kupisz plastyki jak pękł któryś,miałem ten sam proglem z vw4,koszt coś 80 zł
|
|
Zawsze staram się nikogo nie obrażać. Ale, skoro zoofilia to nie Twoja działka, to po jaką cholerę, w prawie każdym temacie, piszesz o dmuchaniu jakiegoś barana? świadomie czy nieświadomie obrażając innych. Padło Ci na głowę z tym baranem, czy jak?
|
|
aaauu pożycz 2zł
|
|
ok u Wieśka pod sklepem za 10 minut
|
|
szeri szeri ledi ;D
|
|
im me me meee mołszyn heheh
|
|
auuu forowicze pozyczcie 2zł bo zbieram na radio bo na fm mi stoi
|
|
73 lima oscar 69 lustereczko w twoją stronę operator Janek i do usłychu :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
aaa jeszcze wtrace..jezeli szukasz czegos co pozwoli ci przyspieszyc spalanie tluszczu bo przewaznie po to jest kupywana yerba to polecam: http://www.yerbamarket.com/product-pol-461-CBSe-Silueta-0-5kg.html
|
|
byłem na spacerze i jakiś facet z brodą sprzedawał pod klatką na Prusa 8 a w tle leciała piosenka Stasia Wiszowatego :) rudy błazen z druhem
|
|
www.2girls1cup.com tam masz wszystko o Prusa 8
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Chloru == == Podczas oczyszczania wody, pewna ilość [[podchlorynu sodu]] (patrz [[bleach]]) został wprowadzony w celu ograniczenia ryzyka wzrostu bakterii lub ataku terrorystycznego bakterii. ((Refnec | ilość podchlorynu dodał rośnie wraz z odległością od centrum leczenia i użytkownika końcowego)). Smak wody chlorowanej może zniknąć w nos, ale nie w [[usta]], dając siedzieć przez godzinę w karafki otwarte.
|
|
Którą szkołe wybrać i dlaczego? Katol czy 3lo? Najbardziej interesują mnie odpowiedzi osób które uczą się lub uczyli w tych szkołach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |