Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oszukani |
To, że Ptysiek ma język taki, jaki mają na ogół ludzie w jego wieku, to może i racja, nie zawsze ciekawy, ale: Przytoczę diw Ptysiuwskie odpowiedzi, które SĄ NA TEMAT (nie na temat są wypowiedzi umieszczone pod atakami na naszego kolegę, a to nie jego wina) "Lepiej całe wojska polskiego by zrobili." Co tu powiedział nasz kolega? Tylko tyle, że nie podoba mu się Wojska Polskiego, chyba całkiem normalna wypowiedź... A to? "A tak naprawde co do tych ulic to mogli by wszystkie ulice oprócz Al. Legionów zrobic jeszcze raz." Ptysiek twierdzi, że wszystkie ulice naprawili beznadziejnie, oprócz Legionów. Wiem, beznadziejny mój post, ale trochę mnie poniosło. Ptyś pisze na pewno bardziej zgodnie z tematem, niż przykładowo Zibi. Pod tematem 'Najgorsza ulica w Łomży' wypowiedź o poniższej treści: "Ptysiu to twoje dotychczas nieujrzmione i nałogowe natręctwo staje się naprawde trudne do dalszej tolerancji." itd itd... Przepraszam, może i ta wypowiedź nadaje się do usunięcia, ale naprawdę nie mam siły. Ptysiek jest okej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oszukani |
Co sadzicie na temat kierowców autobusów MPK i PKP i co myślicie o przysowiowych kanarkach ? Bo według mnie każdy spełnia swoje obowiazki dobrze ale każdy na coś zawsze narzeka. ściemka wszystkim
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |