środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowoczesny bohater wyklęty :)

nie lubie cie jasiu a twoje tematy sa zalosne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowoczesny bohater wyklęty :)

te potrawy sa tak chińskie jak ta ryba po grecku podawana często na naszych stołach o której w grecji nikt nie słyszał.

---
http://www.geodezjalomza.pl/

nie przezywajcie sie

zaden absurd takie prawo .. i decydujesz albo jezdzisz albo cpasz ....

"
Autor: cezar1 (---.dynamic.gprs.plus.pl)
Data: 22-06-10 13:57

Sprawcy i tak nie będą ujęci w ryzy prawa , nawet gdyby ich ktoś złapał . No cóż - w Łomży przewodzi w sondażach popularności pis . Niestety.

"

tylko ze to twoj pan komorowski wygral w wiezieniach. Niestety nie?!

Tak sie składa że to nie ci "gnoje"są żagrozeniem dla Polski,
cytat ujęty z twojej wypowiedzi
po pierwsze wstawiasz linki Jełopów konkwisty 88 po drugie bronisz te zapchlone ścierwa wniosek jest jeden
nazi razi WARA

do atari w więzieniach siedzą nie winni ludzie po rządach dyktatury pis ..dzie...lców a na wolności latają właśnie takie ścierwa

ja się nie kompromituję a ja ci mówię że to są faszyści kapo czyli zdrajcy nie ważne co piszą co tam pie..rdol..ą w tych tekstach są ścierwami mogłeś przytoczyć inne nuty ale nie ścierwa 88 a co do twojej wypowiedzi to pomyślałeś sobie aj oni mało zrobili zamalują będzie dobrze a właśnie trzeba zacząć od takich ścierw
a zagrożeniem dla Polski jest świat rzeczywisty czyli kapitalizm konsumpcjonizm nie żyd nie mason tylko pieniądz taka nasza kultura nawet komunistyczne Chiny się sprzedały Człowieku nie zatrzyma machiny kultu pieniążka nikt chyba że totalna zagłada

tak atari tak samo myślisz jak twój idol wyłamać do paki przyczyna nie ważna ważny skutek rodziny tam nie mam ale znajomych tak a kur.. to twoja stara pałki w czerwonym borze obrabia

A ja tam lubię. Przynajmniej nie ma takiej nudy na forum, czasami można się pośmiać. :)

jakiego auta szukasz? posiadam do wypozyczenia Chrystler 300c oraz Jeep Grand Cherokee

Coś chyba źle zrozumiałeś. Pan Kaczyński powiedział że nie słucha nowoczesnych zespołów takich jak U2.. Fakt Powiedział U Dwa ale przecież nie musi się znać na zespołach których nie słucha.. Ty pewnie też wielu nazw zespołów byś nie umiał wymówić..

Dobra poważnie mówiąc trzeba do dupy się dobrać temu klubowi bo widzę że za dużo osób się tam panoszy i chamów za dużo

Jak w temacie. Z kim chcielibyście napić się wódki i porozmawiać o wszystkim i o niczym.

Ja bym chciał napić się i pogadać z paplikiem i jasiem śmietaną. To muszą być ciekawe osobowości.

na prusa 8 sa takie same;p

ile placisz?

Ja mam kontakt do Ewy która tam pracowała wyślij emaila to ci podam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org