Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwa sytuacja w Łomży |
Hehe ale to nie na mieście tylko niedaleko mnie jest . Dokładniej to ul.Aleja Marszałka Piłsudskiego Lokal po byłym salonie FORDA może ktoś kojarzy to miejsce ? w środku jest fajnie i wogóle więcej miejsca niż w Czterech porach roku na 4+ ale nikogo tam nie ma nikt nie chodzi tam ! :( może muszą jakoś reklame pusćić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwa sytuacja w Łomży |
usuneli taki jest Admin jak omnie napiszą to jest...
|
|
MRS jest jakiś .... mario
|
|
|
Wygrałemmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Co jak co ja wygrywam :D:D:D:D:D:D !!!!!!!!!!!
|
|
hahahaha/
|
|
Pchi! Egzegetka-hermeneutka, katechetka się znalazła...:) Z Allinką lepiej nie wszczynać sporów na tym tle, bo to wielce oczytana Niewiasta i powali nas wszystkich na łopatki...:) O! Moje kompleksy się odezwały! Kompleksy! Spadówa! Wynocha! Do ciebie mówię, ty...ty... ty kompleksie skończony! dura.lex Postawią sobie pomnik bohatera Wybiorą sobie nowego premiera Stworzą nowy system polityczny I będą dumni, że jest demokratyczny Znowu szwindel szykują nowy Znów chcą się dobrać do Twojej głowy
|
|
Polak taka jest chyba całą prawda. Tom
|
|
Tzn. że lubił bić dzieci??? A dotąd ZORRO mi się dobrze kojarzył...:( Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Wydrukuję i poczytam w tramwaju... Thx, Knee...
|
|
Ogaksyr vel T,,,,r, po takim zamaskowaniu zdjęcia nie wiem kto to zgadnie. kawałek ulicy i trochę kostki brukowej i resztki trawnika, to może być każde miejsce nie tylko w Łomży. Zbych
|
|
Jakie to smutne :) Pozdrawiam ściemka wszystkim
|
|
zapewne Ptysiowi chodziło o PKS, chyba że...... o ostatni wagon jaki pozostał w składzie łomżyńskiego PKP ;) na Manhattanie* Tyle, że maszynisty brak .... :) *- informacja dla zamiejscowych: łomżyński Manhattan - bazar gdzie można kupić wszystko i nic Więcej fotek z Manhattanu, które znalazłem w necie: http://hashkedim.com/polpix/pl06-24e.jpg http://hashkedim.com/polpix/pl06-17e.jpg http://hashkedim.com/polpix/pl06-18e.jpg http://hashkedim.com/polpix/pl06-22e.jpg http://hashkedim.com/polpix/pl06-26e.jpg Pozdrawiam
|
|
NN, skoro wypisalas co madrego ptys napisal to teraz moze wypisz wypowiedzi ptysia, ktore nie mialy rzadnego sensu!!! Chyba dalsza polemika na temat pytsia nie ma naprawde sensu, to jest dzieciak, ktory i tak bedzie swoje robil..:)Zazwyczaj pisze bo chyba lubi to robic,a ja mam czasem niezly ubaw z tego.:)
|
|
A to taki sobie ten tłumikarz. :D Zbych
|
|
Przepraszam ale ja lekcji religi to nie mam bo nas uczy pan/i Janucik i ona gadanie nie na temat religi tylko jak chować piwo do plecaka. Ma zowsze Łomża
|
|
Zbych piszesz, że może wziąść pożyczkę z banku? Ale zarówno jak już weźmiesz na budowę domu to tak samo jak kupisz stary to na remont też musisz mieć kasę. W zawilgoconym budynku nie będziesz mieszkać - zachorujesz!
|
|
jak kurde berety...jedyny sposob na ptysia to go olac cieplym moczem i nara...moze kiedys znudzi mu sie wieczne siedzenie przed komputerem...wyjdzie wkoncu z domu,troche sie opali,pozna jakas zdzi.rowata hamice z bawelny,zakocha sie,bedzie ja pukal wtedy kiedy nikogo nie bedzie w domu,wkoncu **** mu wpadnie,bedzie sie musial hajtnac,pujdzie do sztumbskiej roboty,bedzue zarabial grosze...szef bedzie sie nad nim znecal i walil go po rogach na hajs bo ptysiu nie umie liczyc...zona zacznie sie puszczac z jego najlepszym "ziomem GRZYBEM91",PTYsiu popadnie w alkocholizm i skonczy pod feniksem zbierajac na bro albo gleborzuta...taka oto niekolorowa przyszlosc sie kroji przed NAJWIEKSZYM IMBECYLEM I STRASZNYM PRZYD.UP.ASEM LOMZYNSKIEGO FORUM, PTYSIEM91 !!!!!!!!!
|
|
ptysiu-już wiemy że umiesz kopiować i wklejać, więc zajmij się ksiązką lub leczeniem, bo masz tak zatwardziałą glowę że żadne zalecenia czy insynuacje kulturalnie kierowane, do niej nie docierają.
|
|
Radzę zwracać też uwagę na pisownię( ptyś bije tu wszelkie rekordy) i przypominam że ,,Błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli".
|
|
Czy zasługuje na pomnik powiadasz? Dzięki niemu jeszcze nasze wnuki będą spłacały dług zaciągnięty w innych krajach.
|
|
Tak, tak Panowie. To nie pomyłka. Już teraz wyglądamy jak na poniższym zdjęciu :(( Ale to dopiero początek. Najgorsze przed nami :(( Świat reklamy opanowały kobiety. Robią nas w balona na każdym kroku. Już dawno przysłowiowa blondynka przestała być tematem żartów. Czy nie widzicie, że to my teraz - faceci, jesteśmy ostatnimi debilami ?? Przeanalizujcie tylko reklamy sklepów "Biedronka". Totalny koszmar (dżem z biedronki a smakuje jak babci.. brrr). Ostatni debile - to my niestety !! Ja tam bez walki się nie poddam. Chłopaki podawajcie reklamy, w których traktują nas jak totalną porażkę ewolucji. Będziemy walczyć !! Czasami małpy jedne, używają forteli (j/w). Myślą... poślini się, poślini, ale telefon, albo futro kupi. A gó*no ! :))
|
|
Instrukcję do walkmana hahaha, nie no sorki :D Romi
|
|
|
JUHU!!! (jakby to ujął Pomysłowy Domromil) Udało się!! Ja to jednak mam fuksa! Tak się złożyło, że akuratnie "konserwa" była w tramwaju, bo pewnie kilka z kursu wypadło (albo z szyn :)) i ledwom wsiadła. Więc siłą rzeczy kanarek, nawet jeśli chciałby rozwinąć skrzydełka musiałby przeistoczyć się w jakiego... kolibra i fruwając nad głowami pasażerów "winnych" dziobać w czółko...:) Na wszelki wypadek jednak wysiadłam dwa przystanki wcześniej i strzeliłam sobie spacer wiosenny.... :) Maciuś, No co Ty z tą kozą...? :D Romi
|
|
No i znowu robię sobie jaja z tematu...:( Maciek mnie zara normalnie wirtualnie udusi!! No ale jesli nic bym nie napisała, to i tak bym się udusiła :), więc na jedno wyjdzie - śmierć przez uduszenie...
|
|
straszne, nastepny PRAWDZIWY POLAK na forum. zapisz sie do mw lub lpr i tam walcz a nie na forum. tak jak kazdemu polakowi nalezy sie cos co stracil taki i zydowi. ciekawe jak twoj dziad byl zydem i bylby cholernie bogaty. pozdrawiam
|
|
Ogaksyr próbuje robić zmyłkę i gada z Vladem... Ale to Mu się nie uda :D A tak nawiasem, to miast oglądać "Folwark zwierzęcy", skoro cierpi na bezsenność, zabawia się na opustoszałym nocą forum 4lomza...:))
|
|
Tester, Dokładnie to chciałam powiedzieć... Po co?? "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
30 stycznia byłem, ale jako widz. Furka jeszcze nie była kompletna. W tamtymk roku troszke pośmigałem i jestem chętny na takie imprezy. Warunkiem musi być odpowiednio równa nawierzchnia :))
|
|
maciek, jasne że mieszkamy w blokach wybudowanych przez "komunę" i teraz spłacamy jak piszesz "poniekąd własne długi". I właśnie to jest bez sensu, bo czekają nas jeszcze całe lata spłat, a okazuje się, że w mieszkaniach mieszkają często ludzie, których na to najzwyczajniej nie stać. Dzisiaj mieszkanie musisz sam sobie kupić, a kiedyś wszyscy je dla Ciebie kupowali (w szczególności ze składek emerytalnych, co dziś odczuwają emeryci) i dlatego dzisiaj buduje się je tylko dla tych, których je na nie stać. No bo jaka sztuka zebrać od wszystkich po np. 1000 pln i wybudować blok, a nastepnie mieszkania rozdać 'zasłużonym'? A tak postępowała ówczesna klasa rządząca: robotniczo - chłopska. Co do zalet Gierka - piszę przeca, że był śmieszny. Co do Hitlera i Stalina to nie wiem, ale pewnie jest tak jak piszesz, że też mieli jakieś zalety. Co do wklejania - spox, temat i tak się rozwinie, szczególnie jak do akcji wkroczy Zbychu ;)
|
|
Fakt, że byli zbrodniarzami to nie znaczy że nie mieli zalet jako ludzie, pomijając ich zbrodnie. Czyż nie byli dobrymi organizotarami i dobrymi mówcami, czy to nie jest dodatnia cecha ludzkiego charakteru. Za postawione pytanie na pracy maturalnej : "Czy Hitller miał zalety", odpowiedziałem : Nie. I za to miałem obniżony stopień z pracy maturalnej. Inna sprawa że wykorzystali to do zbrodniczych celów. Pozdrowienia.
|
|
Jak to? A Shai, Jasta, Frotka, Kaschia, Gosieńka, NN, Halina, Ellena (choć tutaj to nie jestem pewna płci?:)), Ma zowsze Łomża
|
|
Nadzieja nie umiera nigdy. "Ja jesem zmartwychwstaniem i życiem. Kto we mnie wierzy, choćby i umarł, żyć będzie. Każdy, kto żyje i wierzy we Mnie, nie umrze na wieki. Wierzysz w to?"Jezus. (J. 11, 25 - 26)
|
|
Czy ci którzy dotychczas pluli tu na kościół zrozumieją coś z nauk Ojca Św.?
|
|
A Kociół to znaczy co? A z nauk Jezusa to coś zrozumiano? CZy Kościół jest tym samym co Papież? Bigotów cechuje jednak bezmyślność. Ma zowsze Łomża
|
|
Teraz o Papieżu bardzo duzo sie mówi, Papiez teraz często choruje a to co wydażylo sie dziś... Papiez jest już w podeszłym wieku Módlmy sie.... Zbych
|
|
Ja mam internet w inecie i niejestem zadowolony Ma zowsze Łomża
|
|
Tak każdy koncert bedą odwoływać jak w tamtym roku... Zbych
|
|
A nikt niewygrał :( Ma zowsze Łomża
|
|
Bardzo by sie takie coś przydało w Łomży... Romi
|
|
Ryska!Odwroc sytuacje od filmu Siedem i przeczytaj ksiazke wydana w latach 60-tych pt."Siedem Zacnych Grzechów Głownych "jak pamietam z ilustracjami Mai Berezowskiej .Staralem sie jak mogłem żeby tym ideałom dorownać!!!!!!Hehehe.Birbant.Powtórze za jednym z papiezy "Ergo Bibamus!"
|
|
W takim razie ktory to jest Plac Wolnosci? Bo szczerze mowiac juz sie pogubilem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |