Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Eurowybory - przemyślenia. |
chce kupic krowe od jasia. jasiu ile sie cenisz?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Eurowybory - przemyślenia. |
Banować dziada!
|
|
Stalową taniej kupisz w Demarcie, niż w Mastorze. Mosiężnej u nich nie widziałem.
|
|
sam się pocałuj ;] umiesz ?
|
|
praca jest jak najbardziej ok, wiec śmiało się tam możesz zgłosić. A , że mokro to po to sie zakłada gumaki i płachte żeby mokro nie było :)
|
|
joasiu popidolis bom mnie swweda?sybciuto pisaj,bom cekal
|
|
Polecam - Nocna Zmiana- na Yutube jeszzcze rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki i za to. Przyda sie napewno, ale może ktoś jednak książkę ma??
|
|
8 rudy błazen z druhem
|
|
Autor: nie dotyczy (---.adsl.inetia.pl) Data: 21-06-10 20:49 Niejaki Lech brat Jarosława Kaczyńskiego kiedy był ministrem sprawiedliwości - prokuratorem generalnym (2000), to pozamykał 1/3 tych pacanów w pakach.
|
|
jasiek nikt się nie pyta gdzie pracujesz
|
|
nie istnieje coś takiego jak "najlepsze gimnazjum". tak samo, jak nie istnieje sucha woda, yeti, samochody made in Poland oraz prawda w PO.
|
|
najlepiej ukrasc:)
|
|
Chciałbym się dowiedzieć, jakie macie doświadczenie w otrzymywaniu dotacji na założenie działalności gospodarczej. Gdzie najlepiej się zgłosić, kto może pomoc i jakie kwoty można otrzymać i ile samemu trzeba zainwestować??
|
|
Sąd wydał wyrok w sprawie sporu Komorowski-Kaczyński - Sąd nakazał Jarosławowi Kaczyńskiemu ogłoszenie sprostowania , czyli jest kłamcą.
|
|
:-) up pokój 107
|
|
kwota 18,500 dotacji, wkład własny min. 2000 tys zł.
|
|
www.autolinka.com.pl - tu dorobią każdą linkę rudy błazen z druhem
|
|
Boze, wszystkich Polakow chce wystrzelac!!!! zlap gnojow i do poprawczaka, do prac benewolnych z ciezkimi kulami u nog, jak w hameryce, a nie od razu kula w leb! boj sie Boga!
|
|
dziekuje za podpowiedz:) rudy błazen z druhem
|
|
Tak sie składa że to nie ci "gnoje"są żagrozeniem dla Polski,dla Polski prawdziwym zagrożeniem są ludzie a raczej zdrajcy którzy SPRZEDAJĄ OJCZYZNĘ!!!
|
|
podamy kieliszek czerwonego wina , no moze bialego:) troche zielonej miety, miodzio
|
|
nie, nie ok, głupia. jak nie chcesz zeby ktos ci sie wpierniczał to po kiego wała na forum piszesz.
|
|
Czy oprócz Urzędu Pracy, jakieś inne dotacje ktoś próbował otrzymać na ten cel?
|
|
Ewcia ja miałam wypalaną nadżerkę u dr Oleszczuka. Cena za zabieg to 500zł. Jeśli chodzi o samopoczucie to podczas jak również po zabiegu czujesz ból brzucha taki jak podczas okresu, może troszkę mocniej. W każdym razie teraz mam już z tym spokój. Zabieg miałam w tamtym roku. Pozdrawiam.
|
|
hm no troche dziwne by bylo gdyby na "dyskotece" ( nie wiem czy jame tak mozna nazwac, bo moim zdaniem nie zasługuje :P ) puszcili piosenke ktora nie jest taneczna.. chociaz w tej jamie to wszystko mozliwe. trudno o bardziej taneczna piosenke: http://www.youtube.com/watch?v=4VaJVDHRpvA&playnext_from=TL&videos=cyOxwRSbFDo rudy błazen z druhem
|
|
z Unii ale to droga przez mękę, chyba że masz kogos kto się na tym zna i Ci zrobi projekt itp
|
|
srubka124 polecam dr Zalęską. Przyjmuje na Księcia Janusza 15 prywatnie i państwowo. Państwowo w pon 10-16 wt 8-15 śr 13-18 i czw 8-15 a tel do niej, żeby się umówić wcześniej: 606 416 156 rudy błazen z druhem
|
|
Wiem wiem,tak chciałam z kimś pogadać , wygadać się , troszkę lżej ,a z kłopotami to w inny sposób muszę sobie poradzić przemyślę wszystkie za i przeciw,wyciągnę wnioski,aj niby jest dobrze ,a jednak coś tam nie halo sama nie wiem,a może za bardzo mu pokazałam jak bardzo mi na Nim zależy ,więc po co się starać skoro się wszystko wie,a może powinnam się trochę oddalić może zauważy ,że czegoś mi brakuje(uczucia to nie łatwa sprawa), często się zamyślam, jestem nieobecna i złości mnie to ,nie lubię taka być nic się wtedy nie chce ...
|
|
A-Z: Wiesz, moim zdaniem chodzi przede wszystkim o to, że swastyka jet mocno wyryta w pamięci ludzi, którzy w tym kraju mieli tą nieprzyjemność doświadczyć bólu związanego ze wszelkimi represjami, które miały ją w tle. Począwszy od okupacji, przez obozy pracy, segregację rasową i cały tą chujnię związaną z nazizmem. Nie mieszkamy w Boliwi, che guevara nie był fanatycznym dyktatorem, który rozpętał wielką wojnę i zniszczył życie milionom ludzi w tym kraju a marks nie odpowiada za represje związane z komunizmem w Polsce. Ponadto moim zdaniem ciężko jest sprecyzować, co dokładnie jest symbolem komunistycznym a już nijak nie wiem jak ma się do tego symbol pacyfy...karanie za wizerunek el commendante, marksa, lenina i załóżmy pacyfę było by czystym kuriozum... A co do sprawców to ukarać na maksa z kodeksu, dorzucić koszta związane z naprawą szkód i się troglodyta nauczy jeden z drugim jak posiedzi dwójkę i wyłoży na malowanie elewacji.... no-nie: nie oszukujmy się lewica, prawica jeden ****, po prostu dwie rózne skrajności. W przypadku lewicy jedynie bez ksenofobi, fanatyzmu, zacofania i klaustrofobicznego myślenia.... Piłsudski kiedyś powiedział: Rzeczpospolita to wielki burdel, konstytucja to prostytutka, a posłowie to kurwy....
|
|
zmi;cze:((((((((((((((((((
|
|
"Noniek", PISdowaty fanatyku, tu doszło nie tylko do aktu wandalizmu, ale przede wszystkim do posłużenia się symbolem faszystowskiej sfastyki, symbolem, który kiedyś zachwiał naszą ojczyzną. Tylko idiota twego pokroju może usprawiedliwiać takie występki, kosztem wyimaginowanego wroga, który jak to określiłeś sprzedaje dzisiaj moją ojczyznę. Przeproście I S.pierdalajcie, piąta kolumno.
|
|
Złośnica _ pytanie zalezy od osoby !! TAK-NIE., a reszt sie odbiera .(patiotra drugiej osoby).pozdrawiam
|
|
Wpadnij damy rade:))) kupie wozek
|
|
Damiano: masz dwie możliwości: 1) Urząd Pracy - ok. 19 898,28 zł 2) Regionalny Ośrodek EFS w Łomży na ul. Skłodowskiej 1 - tu swego czasu była dotacja 40tyś zł na rozpoczęcie, ale nie wiem jak jest teraz - musisz się dowiedzieć osobiście. Kolejnym bardzo dobrym źródłem informacji jest: http://www.bierzdotacje.pl Są tu wszystkie nowe programy rozpisane. Najłatwiej zdobyć dotację z Urzędu Pracy. Wniosek prosty, warunki uzyskania i wydatkowania na tle kraju są bardzo korzystne. Swojego wkładu musisz mieć 2 tyś zł - nie koniecznie musi być to wkład finansowy(ale to już inna bajka). Największy problem ludzie mają z poręczycielami - musisz mieć dwóch i każdy musi zarabiać odpowiednią ilość pieniążków miesięcznie. Po złożeniu wniosku czekasz nawet kilka miesięcy na pieniążki. Ale nie masz typowych konkursów - dostaje praktycznie każdy kto poprawnie wypełni wniosek, tylko musi swoje odczekać. Ale na blisko 20tyś zł bez oddawania warto czekać ;-) Ludzie w pokoju od dotacji uważam, że są bardzo skorzy do pomocy, tam Ci wszystko najlepiej wytłumaczą. Możesz też starać się o większe pieniążki, 100tyś, 200tyś itd, ale jeśli nie masz już własnego biznesu, albo super ekstra biznes planu popartego konkretnym badaniem rynku to raczej nie masz szans na większe pieniążki na początek, niż 40tyś zł. Jak chcesz więcej to możesz starać się o pożyczki na dobrych warunkach - informacja w EFSie na Skłodowskiej. Duże ma znaczenie do kogo kierujesz swoje usługi i gdzie je wykonujesz - tereny wiejskie(usługi dla rolników, czy internet na wsiach... lub w miastach). Zdecydowanie większe możliwości są na terenach wiejskich. Pytanie, co chcesz robić? Ile potrzeba Ci pieniążków na start itd? Wtedy będziesz mógł określić, czy są(i gdzie) programy które sfinansują Twoje przedsięwzięcie. A tu ciekawa dotacja również w województwie podlaskim: http://www.bierzdotacje.pl/dotacje-na-start/prow-312-do-300-tys-zl-dotacji-na-zalozenie-i-rozwoj-firm-z-terenow-wiejskich-i-malych-miasteczek-cz-1/
|
|
chcialbym sie dowiedziec ile masz w portwelu a towar da sie zalatwic pozdrawiam
|
|
Ile chcecie za te mercedesy??
|
|
a nie prawda bo ja nie jestem jasiem
|
|
Witam,czy zna ktoś może w Łomży dentystę dla dzieci przyjmującego na kasę chorych?Ktoś mógłby mi jakiegoś polecić?
|
|
Ann654 - bede sie udzielac ile tylko mi się zechce, przykro mi ale nie Ty bedziesz o tym decydowac ;) i odzywam sie nie tylko wtedy gdy jestem pytana, jesli ty tak to musisz byc zaje*istym towarzyszem rozmów. kalam - napisales: Wyraziłem się w grzecznej formie, więc nie musisz od razu przechodzić do wyzwisk, skoro Ciebie nikt nie wyzywa. okropnie zfrustrowana pudernica, bez poczucia humoru. Być może i dobre dziewczę, chociaż tępe. - a to to co jeśli nie wyzwiska? ;] i skoro jestes taki mądry to moze uzasadnij po czym stwierdzasz ze jestem sfrustrowana pudernica bez poczucia humoru? i jeszcze tępa do tego? pogratuluj sobie swojej inteligencji skoro mozesz powiedziec to wszystko po dwoch postach ;)
|
|
To ciagle nie to;P
|
|
dzisja w radio nadzieja pna policjant straszył , że policja ma prawo i będzie z tego korzystać w przypadku ujawniania kierującyh pojazdami w stanie po uzyciu narkotyków. Otóz panie policjancie nie tak szybko - po pirwsze to za nim panowie na drodze wyciągniecie te swoje szpatułki do pobrania śliny to musicie mięc uzasadnione podejrzenie ,że kierujący znajduje sie w stanie po uzyciu takich środków. Nie macie prawa w czambół poddawac takiemu badaniu każdego z kierujących. Po drugie te testy którymi policja dysponuje nie są doskonale i częstokroć pokazuja wyniki neizgodne z prawdą. Po trzecie jak policja wyobraża sobie zatrzymanie w takiej sytuacji prawa jazdy gdy badanie krwii pod kątem obecności narkotyków wykonywanie w przypadku wyniku pozytywnego trwa czasami pnad 6 miesięcy. Tak więc stop z takimi straszeniami.
|
|
zgadzam sie z twoja wypowiedzia !!! rudy błazen z druhem
|
|
ja nie cpam a jak pije to dopiero za kilka godzin jade i jestem tszezwy prawie :)))))))
|
|
on jest Janek :D rudy błazen z druhem
|
|
maja do tego prawo .. nie zgodzenie sie oznacza z przyznaniem sie ... wiec nie wiem co chcesz udowodnic... uzasadnione podejrzenie ... tak samo jak i alkomat ... jestes czysty wiec nie ma sie czego bac ... robisz testy chwila i jedziesz dalej..... uzasadnione podejrzenie wystarczy ze mu sie wydaje .... ;-)) najwiekszy strach to ludzi pod wplywem na naszych ulicach ... a najlepsze jest to ze narkotyki wyjda nawet pare miesiecy po uzyciu ;-))) tepic ... chcesz cpac nie siadaj do auta stwarzasz zagrozenie
|
|
Autor: Pifpaf (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 23-06-10 09:51 Otóz panie policjancie nie tak szybko - po pirwsze to za nim panowie na drodze wyciągniecie te swoje szpatułki do pobrania śliny to musicie mięc uzasadnione podejrzenie ,że kierujący znajduje sie w stanie po uzyciu takich środków No to zobacz jakie może być podejrzenie, miej jeden tych objawów i już jest podejrzenie;)) I co wtedy zrobisz?:) CHARAKTERYSTYCZNE SYMPTOMY MOGĄCE WSKAZYWAĆ NA ZAŻYWANIE NARKOTYKÓW PRZEZ DANĄ OSOBĘ II. Wygląd zewnętrzny: - blada, ziemista, zmieniona cera - krosty i owrzodzenia (szczególnie w okolicy nosa) - przekrwione oczy, rozszerzone lub zwężone źrenice - spadek ciężaru ciała - zasinienia i nakłucia (przeguby dłoni, łokci, pachwiny i okolice kostki) - zaniedbanie w sferze higieny osobistej - nowy styl ubierania się - zmiana wyglądu (fryzury i koloru włosów, kolczyki, tatuaże, ostry makijaż itp.) Ciało i jego wygląd to często wierne odbicie "duszy", również jej problemów, niepokojów i tajemnic. To samo można powiedzieć o ubiorze, co prawda "nie szata zdobi człowieka", ale w obecnych czasach często to właśnie ona jak nigdy dotąd, służy do wyrażania poglądów właściciela na życie, przyporządkowuje go do danej społeczności i grupy. III. Objawy chorobowe - uporczywy suchy kaszel - wysięk z nosa - osłabienia i omdlenia - wymioty, zaparcia lub rozwolnienia - częste przeziębienia i infekcje - gwałtowne zmiany ciśnienia krwi oraz skoki temperatury ciała - nagłe pogorszenie stanu uzębienia - złe wyniki badań moczu i krwi - bóle różnych części ciała - depresja i problemy natury psychicznej http://www.narkoslang.pl/objawy_zazywania_narkotykow.html rudy błazen z druhem
|
|
idz do cynzasa na bema dostaniesz bez problemu:D
|
|
wcale mnie nie rajcujesz
|
|
malpa a jak nie jestem?? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |