Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religia do średniej ocen |
Maciek wiem rozumiem ciebie ale obrazka niemozna juz wzucic sobie ? vlad jak co to mogeusunac obrazek. Sars
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religia do średniej ocen |
MrS: ale dałeś plamę do Admina: trzeba by skasować ten wątek ???
|
|
Dlaczego taki tytuł ?? Bo córka chcąc pogonić mnie od kompa radośnie oznajmiła tytuł filmu, który akurat się zaczął. Kochani..... dużo w dniu dzisiejszym na naszym forum grafiki i zdjęć. Gorzej z jakością i przesłaniem, którego brakuje. Wszyscy nerwowi do tego stopnia, że niechybnie przyjdzie zamknąć to forum. Chyba, że ................ ?! Podniesiemy o kilka szczebli poziom naszych wypowiedzi, radosnej twórczości i czegoś tam jeszcze, ble, ble, ble i vice versa :)) (hihihi) Jeżeli nie jest Wam obce to wyzwanie, to na początek zagadka. Poniższe zdjęcie (Vlad - Ciebie to normalnie powinni zgładzić - za zdradzanie małolatom pewnych tajemnic) jest oryginalne. Osobiście je zrobiłem. Konkurs polega na: 1. Odgadnięciu, w jakiej dzielnicy Łomży zostało zrobione. 2. Dobraniu najbardziej żartobliwego hasła (pierwsze sam zaproponowałem). 3. Czas – start !! ![]()
|
|
hasło: nowy pop to bylo robione na ulicy a nie powiem na jakiej (a wiem)
|
|
Brawo Ellena, uczona dziewczyno moja, bo kto dziś czyta tego w piórze mężnego woja? Polecam sonety i komedyje tego autora to nie będzie nikogo męczyć nudy zmora.
|
|
czytal ktos ??? jakie spostrzezenia ??? bujda czy rzetelna opowiesc o kosciele i metodach jakimi sie poslugiwal a co najgorsze wg ksiazki posluguje nadal?? powiem szczerze ze ksiazka wywarla na mnie ogromne wrazenie....przeczytalem przez swieta i kazdemu polecam !!!! -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
|
a z jakimi się zadajesz ?? :)))
|
|
No z bardziej hmmm cywilizowanymi ;), że tak powiem... Pozdrawiam;)
|
|
Pozdrowienia dla wszystkich "cywilizowanych śmiertelników" :))
|
|
ptysiu91: zablokować to Ci trzeba dostęp do komputera i Internetu.
|
|
cycq: nie czytałem, ale coś tam slyszałem. Posłużę się wypowiedzią kibica ŁKS: Mariusz-ŁKS (bez względu na wynik - to nasz ukochany klub ! ). Abstrahując - Bez względu na wypociny miernych autorów - mamy jednego BOGA (ja w niego wierzę) !!
|
|
Nagroda to chwała wieki lepsza niż chemiczne leki. Bo mówi żeś mądra dziewczyna, której głupota się nie ima. ;)) Dobranoc życzę tej nocy niech nikt nie straci swej mocy! ;}} ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
czepiacie sie Ptysia ,a on niczemu nie zawinił.Jesli temat jest ciekawy to zawsze ktos odpowie co ma jakies zdanie na dany temat.Jesli wam nie odpowiada tresc postów Ptysia to po co sie z jnim wdajecie w jakes spory?Dla mnie to 4 -latek moze pisac na internecie i koniec.Najwiecej bezsensownych tekstów jest w odpowiedzi na Ptysia .Nie chce was zasmucac ale jesali temat jest do dupy to tylko Ptysiu na niego odpowie,a mało tego potrafi sam sobie 5 razy odpowiedzi udzielic.I CHWAŁA MU ZA TO
|
|
Ostatnio otworzyli CZTERY PORY ROKU na al.piłsudskiego ale tam zero klijentów i wogóle zamkniete czy co ? i co tam ma byc ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Maciek zdjęcia może wstawiać każdy i właśnie w tym celu podałem jak to się robi ale nie sądzisz chyba, że ma to polegać na bezsensownym wklejaniu reklam gorzały, piwa itp. ? PS I tak Cię lubię ;)
|
|
Najpierw odnośnie tematu... Hasło: "Żena za pultem (Kobieta za ladą)" Ewentualne dylematy tej trójki... Pani pierwsza: - Co to za pudło?? Jak postoję chwilę to się pewnie dowiem... Pani druga: - Może to jakie stoisko na Emaus... Zaraz będzie kolejka, ale będę pierwsza... Pan ostatni: - O chłoliera! Radiowóz! Tera nie przejde przez ta ulica! AD... Vladziu, Ty się wogóle nie przejmuj niczym! Pomogłeś w dobrej wierze, bo taka natura Twa. A swoją drogą to dzieciaki może poćwiczą wklejanie, pobawią się i przestaną, mam nadzieję, bo to zaczyna być rzeczywiście męczące... Ptysiaku, Wymysl sobie jaki avatarek ładniutki i nie wklejaj obrazków jak Cię proszę Ogaksyr, Tyś mym lustrzanym odbiciem, czy jak? Zbych
|
|
Ryskago ... w TRojan busie wNB
|
|
|
A ja jestem ciekaw od kiedy w PKP pracują kierowcy autobusów :)
|
|
a ja tam polecam mojego znajomego na wojska polskiego naprzeciwko FENIXA tanio i dobrze Zbych
|
|
Zdecydowane zwycięstwo odniósł sympatyczny człowiek z tego forum: TESTER !!!!!!!!! Mało tego.......... przeczytajcie jego pierwszą wypowiedź !! Autor: Tester (212.160.138.---) Data: 29-03-05 10:06 Godzina 13.15. Przed chwilą wyszedłem z kościoła, po drugiej stronie ulicy banda z wiadrami, kiedy wreszcie Wiesiek po nas przyjedzie? Wszyscy już sobie poszli, a my tu tak sami, a wszystkie wodolejce coraz bliżej. Ani uciekać, ani czekać dalej! (Ale jaja.........., super komentarz). Miejsce na zdjęciu to oczywiście parking przy kościele proboszcza roku, czyli ks. Andrzeja ! Wyróżnienia: polak i Maciek ! Zdjęcie zostało zrobione aparatem z teleobiektywem podczas wizyty u znajomych na tym osiedlu. Oryginał, ze szczegółem, który zdradzał natychmiast miejsce - już za chwilę !!
|
|
Maćku, trochę z innej beczki... radzę korzystać ze sprawdzonych źródeł. Internet do w 90ciu procentach nadal wielki informacyjny śmietnik. Lepsza jest wizyta w bibliotece, szczególnie akademickiej. Ten artykuł powtarza brednie rodem z biuletynów i kronik filmowych z lat '70tych - "kopaliny naturalne źródłem dobrobytu narodu", "mamy więcej siarki niż burżuazyjne Niemcy Federalne, Wielka Brytania i Japonia razem wzięci". To smutne, że w 2001 roku ktoś pisze takie głupoty. Pomieszanie faktów (tych o umowach międzynarodowych, pośrednich przyczynach lawinowej akumulacji wierzytelności) z oficjalnym przekazem propagandowym i niezrozumieniem zasad współczesnej gospodarki. Przykro...
|
|
Kto się myli, bo się pogubiłam?? Zbych
|
|
Ogaksyr, chyba licho u Ciebie z tą pamięcią, nie było tak żle z tymi baleronikami i szyneczkami. Do kogo byś nie zaszedł na jakąś uroczystość, stoły uginały się pod rożnorakimi wędlinami, do szkoły czy do pracy nikt nie chodził głodny. Fakt, że trzeba było wszystko wystać, lub ewentualnie rodzinka blisko miasta. Byłem w dobrej sytuacji, bo pochodzę z okolic Łomży. Pozdrowienia. ![]() Look behind you! A three-headed monkey!
|
|
Dziwne że jeszcze ptysiu nie dołączył do ... rozmowy :) Zbych
|
|
Ano poprę Cię, Maćku! To komuniści zaprojektowali i wybudowali NH.I udało im się to znakomicie! Nie ma ci u nas zieleńszej dzielnicy, wygodniejszych, bo szerokich ulic, bloki (mówię o starej NH) zbudowane zostały z cegły, grube, solidne ściany, tu i ówdzie elementy architektury renesansowej... Aaaaa co Wam bede truła! Jak ciekawi jesteśta, to se sami poczytata: http://www.nh.pl/
|
|
|
Daktyl a czy ty wiesz że nie o kasę chodzi ja za darmo niemam zamiaru pracować i czekać miesiąc czy mi zaplacą czy nie podczas , gdy umowa jest nie podpisana . tam umowy podpisują po 10 no to pracuj tam powodzenia za darmo!!!!!ja niejestem naiwna że ktoś mi będzi eobiecywał gruszki na wierzbie a ja w to uwierzę!!!!!!!!!skoro jesteś naiwniakiem to życzę powodzenia niech robią ciebie w balona!!!!
|
|
Jakiej prowokacji ? Chcę dać tobie do zrozumienia, że aspirujesz do tak odpowiedzialnej społecznie pracy a popełniasz niewybaczalne błędy w tak podstawowych kwestiach. .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |