Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korwin- mikke to miłośnik kobiet!!! |
zgadzam sie, tani chleb jest "dobry inaczej" , razowe niby trochę lepsze ale są robione z przemielonego pieczywa ktore kilka dni temu sie nie sprzedało . jak sie przyjrzysz to czasem trafisz na grudkę (jakies 5mm) chleba innego , bo sie nie przemięłło do końca. W wiekszych miastach można kupić cheb dużo smaczniejszy ale cena wtedy jest potrójna. jak widać pojawiła sie nisza rynkowa, do dzieła Łomżanie ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korwin- mikke to miłośnik kobiet!!! |
hahaha jasio **** lalala
|
|
Skąd masz pewność, że u nowego właściciela będzie miał lepiej niż w schronisku ? Serce ci się kraje , że musiałbyś powierzyć go schronisku :( Zajrzyj za płot sąsiadów i zobacz czy psy mają wodę, czy odpowiednią długość łańcucha. Czy psy trzymane w małych klatkach chociaż trochę pobiegają. Ile razy dziennie widzą właściciela ? Czy nie tylko raz gdy daje mu jeść (jeśli nie zapomni). ŁTONZ wielokrotnie otrzymuje takie telefony z prośbą o interwencję.
|
|
Tu się mylisz. W schronisku pracują ludzie którzy kochają zwierzęta i na pewno je głaszczą i przytulają. Zyczę ci powodzenia, w poszukiwaniu właściciela dla tego psiaka na tym forum, wśród ludzi o których nie znasz :(
|
|
do kosciola
|
|
o szczerbinka sie odezwala elo elooo hip hip hura hura hura
|
|
ja byłem. fajnie było.
|
|
wejc na taczke z calo rodzino i zjeć z gurki rudy błazen z druhem
|
|
tja...idź wreszcie umrzyj bo nudzisz
|
|
Można kupić je tylko od dystrybutora.
|
|
oo, zajebiście; D no to lecim ;D
|
|
I dla tej osoby ktora go wczoraj przygarnela a Pani ryskago za pomoc w znalezieniu cieplego domku. To psiatko bedzie ci wdzieczne!!! Oby bylo szczesliwe!!! Napewno bedzie!!!
|
|
Zapraszamy na profil youtube łomżyńsko-ostrołęckiej formacji MadBee http://www.youtube.com/madbeemusic
|
|
I miejmy nadzieję, że ta bajka za parę miesięcy, lub rok nie okaże się dla psa tylko bajką........ Przepraszam, że podchodzę do tego tak pesymistycznie, ale w swoim życiu za dużo widziałam i za dużo słyszałam. Jednak miejmy nadzieję........
|
|
He. he, he największy tego typu fest w Europie, drugi na świecie po Maryland Death Fest. w USA, zjeżdżają się ludzie z całego świata, więc o czym mowa kolego... Wiem, bo byłem już parę razy. Tam nie ma miejsca dla gejowskich zespołów których lubisz słuchać. Wiem, że mało prawdopodobne, że kogoś znajdę z Łomży, bo ekipa się wykruszyła, prędzej w Białym albo w Warszawie, ale popróbować zawsze można. W każdym razie gejów typu skubi18, miłośników Europe itp. nie biorę.
|
|
witam poprosze o nr . tel do przewoźników ( najlepiej busem), którzy wożą ludzi na Bawarie dokładnie okolice Regensburga.Wyjazd planuje na 19 lipca Niestety, każdy do którego sie dodzwoniłam kieruje sie w środek lub na północ Niemiec . Prosze o jakies namiary bede wdzieczna - pozdrawiam
|
|
aby się odchudzić trzeba wcześniej wstawać !!!!!! Ale nie rano z łóżka tylko od stołu !!!!
|
|
Racja, Łomża w tym roku wyjątkowo jest zapuszczona.
|
|
Marcinek CWANIAKU smaruj. OK Koledzy na dzielnicy ci tlumoku wytlumacza co masz smarowac. rudy błazen z druhem
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=278171&t=277595
|
|
Pani Siemion przepisuje złe okulary, o wiele za słabe
|
|
Gdybym znalazła na youtub-ie to bym nie pytała;P A dlaczego mam nie chodzic do Yamy? ;P TO CHYBA NAJLEPSZE DISCO JAMBO W ŁOMŻY;)
|
|
ten cielak to jakas krzyzowka zwierzeca!!!!!!!!!!!!!!!!!jasiu kiedy go pokazesz???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |