Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wspieram Polski Biznes |
Balthazar2205 tak właśnie swą agresję wyładowuję elektorat PO.Jeśli Ci tak dobrze za ich rządów to wracaj do Polski.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wspieram Polski Biznes |
i wlasnie o to mi chodzi :)
|
|
sciagawki z polskiego, nawet za darmo tylko dla zlych uczniow, po cichaczu
|
|
ok ale ktos pierwszy musi to zobaczyc by powiedziec o tym innym , aja nie chce byc tym pierwszym :)
|
|
602 873 853
|
|
piotrek777 co z tego jak ktoś Ci napisze teraz gdzie może stać przenośny trójnóg,skoro każdego dnia on może stać w innym miejscu . Stoi na poznańskiej , na Sikorskiego koło przedszkola , na Piłsudskiego koło szpitala , na Spokojnej koło MPK , na Woj. polskiego koło fiata , nasz Szosie Zambrowskiej schowany za przystankiem....lepiej codziennie mieć aktualne informacje,niż TU je uzyskiwać, a żeby wiedzieć na bieżąco gdzie co jest , wystarczy wykonać prostą czynność - wsiadasz rano do auta , włączasz CB czekasz chwilę i słuchasz i na pewno przez te 3 minuty dowiesz się więcej , niż tu ktoś Ci napisze :) DiDi
|
|
rozdrabniasz sie w swoich wypowiedziech, zamiast mowic krotko i na temat Katarzyna Płaczkowska-Bujko Wspieram Polski Biznes zawodowo! www.4liberty.pl
|
|
Ważne aby głosować, a kto przejdzie zobaczymy :]
|
|
PISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS:) Katarzyna Płaczkowska-Bujko Wspieram Polski Biznes zawodowo! www.4liberty.pl
|
|
Kaczy noski -jest na miejscu gosc! prosimy o ponowny przyjazd do Lomzy Katarzyna Płaczkowska-Bujko Wspieram Polski Biznes zawodowo! www.4liberty.pl
|
|
ok szczebiotka. a wiesz ,że jeden niedopowiedziany szczegół i cały plan w pi...zdu:)
|
|
piotrek777 ja w 2008 miałem 18 pkt i dlatego w grudniu ( jak dostałem ostatni mandat) poszedłem na urlop do połowy stycznia ( kiedy zerowały mi się punkty za poprzednie wykroczenie) . Takie są uroki częstego przemieszczania się autem , choćby nie wiem jak człowiek był zabezpieczony , to i tak z lasy wyjedzie Ci czarna nieoznakowana Vectra ;)
|
|
srissss rudy błazen z druhem
|
|
Alexpol123 Po czym poznać komentarz przedstawiciela PO ??? Oczywiście po chamstwie, wulgaryzmach i prostackich sformuowaniach.
|
|
|
|
Maino ft. T-Pain - All of the Above
|
|
To teraz bądź na miejscu ludzi mieszkających w pobliżu tych ulic. Ludzie dzwonią na straż i proszą o ustawienie fotoradaru, bo mają dość przygłupków pędzących przez miasto 80/h.
|
|
jak wam nie pasuje to po ch.. sie odzywacie , siedzieć dalej przed komputerem na tłustych d.. to wam najlepiej pasuje i wszystko i wszystkich krytykować fachowcy z miasta
|
|
jedzenie niedogotowane rudy błazen z druhem
|
|
nie sluchaj pozyczaj provitenda jes ok ja zawsze odnich pozyzam i problemu niemam jak kasy nie maz to nie namalujesz
|
|
brutal! rudy błazen z druhem
|
|
witam wiecie może gdzie w łomży można kupic worki próżniowe na odzież ? bede bardzo wdzieczna za informacje ;)
|
|
Dystroier napisał(a): thomas większość samochodów miało BKL albo BLM z Łomży może było z 200 osób takiej inteligencji jak anty hasbar faszysta pozdrawiam i pozwolisz że zacytuję Logiczne że większość samochodów była spoza Łomży bo łomżyniacy albo przyszli pieszo, albo przyjechali MPK-ami. ;) Nie oszukujmy się Łomża jest moherowym miastem co pokazały już niejedne wybory.
|
|
Oczywiście załatwiam transport, tylko zrzucamy się na ON.
|
|
mam roblem z tym ze za duzo jem ale ja lubie jesc to moje hobby tylko boczki coraz wieksze. HELP ME!!!!
|
|
Więc ten Cliff sport to w starej galerii?
|
|
Proponuję dietę cud http://maselko.net/dietacud/ A tak na poważnie weź się za siłke jakieś aeroby i pamiętaj o dobrze rozplanowanych pełnowartościowych posiłkach. Pożądne jedzenie z dobrą częstotliwością i w odpowiedniej ilości, ot cała filozofia diet. A no i pamiętaj że musisz jeść adekwatnie do wagi którą chcesz uzyskać a nie do tej którą masz. Ogranicz fast foody, chipsy jedz mniej węgli, tłuszcze rozsądnie ale pożądne tłuszcze:) Katarzyna Płaczkowska-Bujko Wspieram Polski Biznes zawodowo! www.4liberty.pl
|
|
ty zglupialas! szukam slodziaka.., a ty mnie , w beszczelny sposob w to wszystko mieszasz Katarzyna Płaczkowska-Bujko Wspieram Polski Biznes zawodowo! www.4liberty.pl
|
|
co ty nie?
|
|
ku.wa czlowieku masz 18 lat czyli jestes osoba pelnoletnia lec na jakas budowe popytaj sie czy przyjma a nie zadajesz glupie bezsensowne pytania
|
|
Za parę lat to będą te samochody podpalać a nie za klamki ciągać. Już terz małe Czeczeny latają po Łomży w kominiarkach i z nożami.
|
|
Wpiszcie na jutubie "Czeczeni ratują powodzian"
|
|
Hmm ciężko się określić. Nie mam wielkiego doświadczenia. Kiedyś pracowałam w charakterze hostessy i ulotki. Ale przecież wszystkiego można się nauczyć.
|
|
taka prawda innej niema
|
|
facet dobrze Ci radzi, ma doswiadczenie ,
|
|
:):) trzeba miec glowe do gory... ale powiedzcie mi ile mozna tak ciagnac... mam dystans do milosci, bo ta samotnosc doskwiera nawet jesli jest sie z kims bo nie zawsze jest sie szczesliwym w pelni.. ale da sie zyc :) wiec zlosnica musisz podbudowac swoja osobe i przezyc cos szalonego :)
|
|
pa:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |