sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To ci dopiero kabaret.HAA,HAA.

Ale co powiecie na ogrodzenie terenu siatką i napis zakaz wstępu ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To ci dopiero kabaret.HAA,HAA.

Jestem za remontem stadionu, i to nie tylko dlatego że jest w opłakanym stanie, ale również z sentymentu, jeszce w latach 80 kiedy mialem z 5 lat , tata zabieral mnie na mecze i wiecie co? to bylo cos. dlaczego teraz tatusiowie nie mogliby zabierac swoich synow na mecze, tylko z takiego powodu że nasz stadion wygląda prawie tak samo jak podwórkowe boisko. A i władze miasta niech w końcu ruszą głową i znajdą pieniądze na jakiś szcytny cel, jakim jest napewno odnowa stadionu, w końcu ŁKS to łomżyński klub sportowy. pomysł? np. chcecie wybudować hipermarket, wyremontujcie nam stadion. Proste i realne. Ael pewnie nie u nas. Ubolewam nad tym.

Gdzie jest wasza siedziba, i czy można zostac "członkiem"

Lubię też komiksy. W UE jest tego bez liku: dla dzieci i dorosłych. Ładna grafika i dobry rysownik są coś warci. Dzieci na tym się szybko uczą czytać, a dorośli mają całkiem niezłą dla wyobrażni rozrywkę. . Jestem za.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org