niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marta Kaczyńska w swojej książce

czy jesteś patriotą..-- ja napewno nie.. i znam 10tki innych którzy nimi nie są..państwo niedba o swoich obywateli..
ja z wykształceniem musiałem wyjechać za poszukiwaniem chleba i bez jezyka doświadczenia znalazłem pracę w obcym kraju gdzie dali mi zakwaterowanie i jedzenie ubezpieczenie i wszysto co potrzebne do życia.. a w polce?? co kto mi da..???

Patriotą jest tylko ten - co mu dobrze..
czasami myśle że moglibyśmy sie poddać na wojnie i byśmy mówili po niemiecku i żyło by sie lepiej.. zreszto tyle ofiar by niebyło..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marta Kaczyńska w swojej książce

truskawki w kupiskach

spadaj

szczebiotka znów wiruje w bani , zmiana lekarza tez nic nie pomogła ?
może powinnaś zwiększyć dawkę leków , szczebiotka prezentujesz poziom taki jak pies Laki Luka , czy nie jest ci głupio ze tak jadą po tobie ??? czy faktycznie owsiki zrobiły juz swoje ???

i brudne rece

dowud i cos jescze

od 6 rano do 20

niech nasze władze biorą przykład z Ełku:

http://infoserwis.elk.pl/wiadomosci-elk/2010/?k=05&a=100507012840

i doceń to, że tak ładnie Ciebie obroniłem i udowodniłem na samym początku powyższego posta, że jakiś pierwiastek racji w tym Twoim bełkocie jest, chociaż później chyba wystarczająco Ci udowodniłem że bełkotem pozostaje jednak w każdym calu. Umiesz tak? A chcesz się nauczyć? To możemy podyskutować sobie na tematy różne...I nie wkur....j się, że sobie trochę poszydziłem. O ile ja jestem niedojebany o tyle ty powinieneś czuć się teraz raczej do....ny w pełni....strzel kompot z waleriany i ogarnij jakąś ripostę. Tylko nie karz czekać nieskończoność, proszę....

Boże wchodząc na te forum popełniłem błąd...

Nazwę to PATOLOGIĄ.

A wystarczyłoby sprawdzać umowy o wywóz śmieci - równolegle: u mnie i w firmie się tym zajmującej. Jeno wysokość kar trzebaby zmienić: powiedzmy 30 tys. PLN - gdy nie masz umowy, no i hipoteka, gdy nie masz $$$ aby zapłacić karę.
Ale trzeba też przyjrzeć się mieszkańcom wsi, którzy traktują las, jak swój.

No i mandaty dla grillujących i palących ogniska nad rzeką - te wieśniaki zostawiają najwięcej dobra.

Pozdrawiam.

Od chleba i kartofli się tyje. Polecam kasze i warzywa i jest OK

ale o co ci marcin chodzi?:>

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org