Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto finansuje prezesa PiS? |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto finansuje prezesa PiS? |
Do : Paula11 Cytat: "w takim razie jak nazwiesz osobe, negatywnie nastawiona do obcokrajowca rasy bialej???" Ksenofobia cecha jakże popularna wśród Polaków. ;-)
|
|
jesli chcesz znalecz prace to ja znajdziesz.. iwleu młodych w omzy pie.....li ze nie ma roboty a jak zechcesz to znajdziesz i spokojnie dwojke mozna wyciagnac... tylko trzeba chciec...
|
|
Przestancie pieprzyc dobrze zrobił ze zawrócił, ciekawe czy jak by waszsamochód rysowali to też byście tak spokojnie do tego podchodzili. Mi jakaś k...wa juz trzy razy samochód porysowała.
|
|
A noniek siedzi na dupie i narzeka, że roboty znaleźć nie może.
|
|
Dalaran i slipknot - popieram, do tego szacuneczek za poczucie humoru!
|
|
mam numer do osob ktore szukaja chetnych do zbioru truskawek :) Jesli jestes zainteresowany to podaj poczte, a Ci napisze :)
|
|
Truskawki? Wszedzie tylko nie tam! Napierdalasz godzinami dostajesz grosze i potem masz problemy z kręgosłupem.
|
|
O.S.T.R... a.. chciałobyn się :D rudy błazen z druhem
|
|
o, ja też się interesuję taką pracą, mogę sobie nawet ręce pobrudzić, a co! truskawki są w porządku, można na boczku sobie zjeść ze dwie przy okazji
|
|
Witam, jak w temacie. Szukam do kupienia tego radyjka w rozsądnej cenie.
|
|
Panowie ten cały "fazzi"czy jak go tam zwał ma tyle wspólnego z Łomżą co "piernik do wiatraka"to zwykły prowokator ! A co do ciebie fazzi powiedz skad ty jesteś i co ty zrobiłeś dla swojego miasta? Może teraz my cię ocenimy oszolomku!
|
|
Hej, jeżeli chcesz być wolontariuszem w łomżyńskim sztabie WOŚP podczas akcji STOP POWODZIOM, masz mało czasu. Ostateczny termin przyjmowania wolontariuszy mija dnia 21 czerwca (JUTRO !!!) do godziny 18:00 w siłowni TYTAN przy ul. Kazańskiej 1 (budynek spółdzielni PERSPEKTYWA). informacji udziela phm. Krzysztof Pyczot - szef sztabu. e-mail: lesnyczlowiekszrek@wp.pl, tel. 604-284-106 więcej informacji: http://wosp.lomza.pl
|
|
Kibol666: Pokazałeś teraz stary poziom... a później się dziwisz, że mają ludzi z łomży za ćwierćinteligentów... -10 do polotu, nieładnie... Gwoli ścisłości - tylko mi nie mów, ze znajdziesz moje IP, adres, telefon, zajrzysz mi w dowód osobisty i wpadniesz realizować jakieś krzywe gejowskie zajawki, bo bieda Ciebie stary zastanie, nie będę się z Tobą kutasił i mniemam, że kosmiczny wpierdol także jest poza zasięgiem Twoich możliwości... Elo Fazzi, jak tam, co tam? To że Ty sobie w tym mieście nie radziłeś (nie przyjmuje tego za pewnik, wiesz stary, szersze spojrzenie, spotkałeś się kiedyś z tym?) to już Twój osobisty problem i nie oznacza bynajmniej tego, że każdy z nas sobie nie radzi. Wchodzisz na forum, urządzasz ludziom jakieś niepotrzebne słowne jazdy, obrażasz ich i starasz się zrobić z każdego w tym mieście niedojdę, którym być może sam jesteś, w sumie skąd mam to wiedzieć skoro Ciebie nie znam - czyś pierdoła z plecakiem kompleksów czy może wartościowa jednostka? Wiesz ziom, nie przyjmuje garstki ludzi, których poznałem w danym miejscu za wzorzec populacji. Jakbym się otaczał niedojebami bez ambicji sam bym się czuł bardzo niedojebany. Wiesz co Ci chce przekazać, czy mam wyklarować bardziej, bo w sumie nie wiem na jakie skróty myślowe mogę sobie pozwolić w tej wypowiedzi ale przypuszczam, że moja małomiasteczkowa mowa jest na tyle prosta, że ogarniasz co plebejusz przekazuje ekwicie (nie zaglądaj do słownika! wiesz co znaczy to słowo, prawda?) Nie wykluczam, że wspiąłeś się na wyżyny inteligencji i osiągnąłeś himalaje sukcesu ale niepotrzebnie wkładasz palec w oko ludziom z miasta, w którym się wychowałeś. Pamiętaj stary skąd jesteś, gdziekolwiek byś się nie znalazł, korzenie masz jedne a jako - w sferze domysłów to pozostawiam oczywiście - błyskotliwa jednostka mógłbyś się zmusić do refleksji nad ludzmi wśród których się wychowywałeś zanim ewoluowałeś do stadium warszawiaka. Zaproponuj coś man, wiesz jak wygląda sytuacja tutaj i ogólnie życie więc może jakaś fenomenalna rada, ze strony człowieka, który przekroczył granice dzikiego wschodu? Masz przed oczami obraz rozkładającego się miasta, w którym spędziłeś X czasu które drążą już czerwie bo stan agonalny ma za sobą, wiesz czego brakowało Tobie, więc słucham - masz jakiś malutki pomysł? Jakaś idea, która umili życie ludziom w łomży i jeżeli nie udało by im się wyjechać, życie nie zepchnie ich na margines? Nie masz, co? A może Ciebie nie doceniam? Nie wiem, ale mam idiotyczne wrażenie po tym jak przeczytałem garść Twoich postów, żeś cieniutki stary jak **** węża i daje 70% (bo jednak mocno wierzę w ludzi, wiec 30 zostawiam), że - jeżeli w ogóle to czytasz - masz w tym momencie problem, bo nie bardzo wiesz co mógłbyś mi napisać albo k..wy na mnie wieszasz, z racji tego, że dotarło do Ciebie, że choćbyś się sprężył do granic możliwości i tak będziesz krok z tylu. I to jeszcze za takim niedojebem bez ambicji.... Mówisz o dyskusji a widzę fanatyczny i płaski bełkot. Każdą dyskusje zaczynasz od obrazy przeciwnika? Prowadziłeś w ogóle jakąkolwiek w życiu? Możesz mi wytłumaczyć, prosto i bez zbędnej elokwencji, jak niedojebowi bez ambicji, co Ty w ogóle chciałeś osiągnąć zakładając ten temat? Czujesz, że masz jakąś misję dziejową do spełnienia? Chcesz żeby ludzie hurtowo wyjeżdżali do innych miast? Przyszło Ci kiedyś do głowy, że może ktoś z nas czuje się tutaj dobrze, mimo tego, że nie ogarniasz jak to jest możliwe ? Zastanawiałeś się kiedyś ile opcji możesz wybrać w tym mieście, żeby żyło się w nim po prostu normalnie i bez ciśnienia? A może pomyślałeś nad tym, że jednak większość z nas ogarnia przestrzeń dookoła siebie, miasto nie koliduje z jego ambicjami, nie obcina mu co miesiąc pensji do 1000zl (bo taką byś najchętniej ustawowo na łomżę narzucił i dodatkowo kazał wykonywać takie uwłaczające w Twoim mniemaniu zawody jak piekarz czy pracownik stacji) a szczytem jego marzeń nie jest ucieczka do dużego miasta tylko ma nieco inne aspiracje, dążenia i cele o których Ty nawet nigdy nie pomyślisz, bo przekracza to Twoje możliwości twórczego i kreatywnego podejścia do życia i wiesz, serio, nie koniecznie te aspiracje są złe tylko dlatego że nie pokrywają się z Twoimi i nie mieszkam w warszawie? Więc może nie każdy z nas, ludzi którzy tu mieszkają jest pierdołą i niedojebem, który nie potrafi ogarnąć swojego podwórka? Stary - chociaż jeden argument, który będzie stanowił pokrycie Twojej wypowiedzi i zasadność inwektyw, którymi po nas rzucasz. Proszę....Wylewaj tutaj swoje frustracje i kompleksy, jeżeli masz na to ochotę, mnie to szczerze je..e, piszę to tylko po to, żebyś sobie uzmysłowił któregoś pięknego dnia - jeżeli jakimś cudem odwiedzisz jeszcze to forum i znajdziesz gdzieś w archiwum swój przegenialny temat, który miał być zalążkiem dyskusji ale jak żyje nie wiem do czego ona miałaby zmierzać. Może chciałeś podzielić nas na dwa obozy, jedni by Tobie ku Twej uciesze przyklaskiwali i byli Twoimi waflami, drudzy by znienawidzili? Tylko gdzie w tym dyskusja? Szanuj man ludzi, Ciebie będą szanować, pisz jeżeli masz coś konkretnego do napisania, reprezentuj sobą jakiś poziom, chociaż minimalny a jak chcesz podyskutować, to załóż temat, który będzie przede wszystkim tematem do dyskusji a nie bezmyślną wymianą obelg i besztaniem z błotem ludzi, których nawet nie znasz. Ogarnij się stary, bo to Ty wychodzisz w tym momencie na największego niedojeba, przestań dopompowywać swoje wystarczająco nadmuchane ego, bo każdy balon w końcu pęka.... p.s. przepraszam za błędy wszelkiej maści, które pojawiły się w tej wypowiedzi ale musisz mnie zrozumieć, stosunkowo młody jestem, raptem 28 lat, studiów nie skończyłem bom pewnie fajtłapa albo moje iq mi to uniemożliwiło a może po prostu uznałem w którymś momencie, że można robić ciekawsze rzeczy (dla ścisłości - wybacz, że wykraczam poza Twój wzorzec łomżyniaka - studiowałem socjologie na UMK przez całe 5 semestrów....). I wiesz, zaskoczę Ciebie pewnie ale jestem względnie szcześliwy, względnie, bo nie mam jeszcze tego wszystkiego do czego dążę ale wiem że z czasem to zdobędę. Nie narzekam na brak zajęć w tym mieście, mam gdzie wyjść omijając yamę szerokim łukiem, jak chłop pańszczyźniany nie tyram, mam znajomych, miejsca które lubię i mimo to, że widzę ile brakuje temu miastu, nie sprowadzam go do pierdo....go parteru, tak jak Ciebie w tym momencie. Zdrówka :) A TY OSIĄGNĄŁEŚ COŚ POZA TYM, ZE ZAMIESZKAŁEŚ W WARSZAWIE? To teraz złap się za jaja i przyznaj, że masz tak ku....ko monochromatyczne życie, że nakręcasz afery na małomiasteczkowych forach co w prostej linii jest wynikiem braku pomysłów na wypełnianie sobie czasu. i pisz poprawnie marihuana następnym razem, bo zacznę z Ciebie szydzić....
|
|
Witam, Ten mały słodki psiak został znaleziony wczoraj w okolicy Zawad. Najwyraźniej ktoś chciał pozbyć się problemu. Jeżeli do przyszłego tygodnia znajdzie się dla niego właściciel, piesek uniknie mieszkania w schronisku. W załączeniu - link z fotografiami zwierzaka. Wszelkim "sympatycznym" osobom, które wrzucają komentarze w rodzaju "uśpij go" lub "oddaj chińczykowi" za komentarze dziękujemy. http://picasaweb.google.pl/ryskago/Psiatko?authkey=Gv1sRgCNCXrbnvhran2AE&feat=email#5484793734050206658 Pozdrawiam
|
|
nie orientujesz się do jakich rozmiarów może urosnąć? dobrze zbudowane ma łapy? bo jeśli tak to może być to duży pies, wtedy mógłbym się nim zaopiekować.., ale jeśli byłby w miarę duży :) DiDi
|
|
Tak Wam chce się pracować, jak psu kija gryźć, lepiej przy kompie wypisywać głupoty. Przy stawce 2 złote za kobiałkę w ciągu 10 - ciu godzin można zebrać co najmniej 100 kobiałek. Oczywiście nie nie przy takich umiejętnościach jak burczymucha (10 kobiałek to harówa). DiDi
|
|
ej na plakacie nei ma info o supportach. a nie będzie znowu tak jak bylo na grubsonie? bo gadałem 12 z magdą i mówiła że będzie znów coś takiego, orientuje się ktoś?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, zabiorę dziś (niedziela - 20.06.) ok. 20:00 2 osoby z Łomży do Warszawy. Proszę o kontakt tel. 606 997 418 begin_of_the_skype_highlighting 606 997 418 end_of_the_skype_highlighting
|
|
Wydaje mi się, że będzie raczej średnich rozmiarów. Z pewnością jednak obdarzy swego właściciela ogromnym uczuciem - widać to w jego oczach :). Zapomniałam dodadać informacji nt płci - zwierzątko jest "onem" i jest tak sympatyczne, że nie przestaje merdać ogonem :). Serce się kraje na samą myśl, że trzeba będzie go powierzyć schronisku. Spoglądam właśnie na niego - tak słodko śpi w koszyku i nie zdaje sobie sprawy z tego, pod jak wielkim znakiem zapytania leży jego los... Łomżanie, pokażcie, że jesteście ludźmi o gołębim sercu! :)
|
|
a jakie są dla nieletnich prace?
|
|
Łomża długo długo nic, taki wstyd.tragedia
|
|
100 kobialek to milego zbierania wyjdz na pole i zobacz jakie plony sa ,a po drugie burczymucha za 8 godz pracy liczy se 500 zl za darmo nic niema ja rak na loteri ne wygralem acha chyba ze mlony bedziesz zbieral
|
|
Lub w Polmarze (sklep z elektroniką i antenami) obok telepizzy.
|
|
Witam i zapraszam serdecznie na festyn w Wiźnie, który odbędzie się w najbliższy weekend, 26-27 czerwca (sobota i niedziela). Impreza odbędzie się na boisku za szkołą (nad rzeką). Rozpoczęcie o godz 18.00 i trwać będzie do samego rana. Przez całą noc zabawiał nas będzie zespół COOL: http://www.youtube.com/watch?v=zlXgTrrqp7g Ponadto przez całą noc będzie można korzystać z atrakcji wesołego miasteczka, które również będzie umilać nam zabawę. Jeszcze raz serdecznie wszystkich zapraszam:)
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |