Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NIE RYZYKUJ - SPRAWDŹ KANDYDATÓW DO PE |
na Prusa 8 , wieżowiec , więc piękny widok na panoramę Łomży
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NIE RYZYKUJ - SPRAWDŹ KANDYDATÓW DO PE |
małpa@ a wziales pod uwage, ze on opowiada sie rowniez za zniesieniem prawie wszystkich podatkow, przymusowych zrzutek na emeryture itd? Wiec logiczne, jesli przestaniesz oddawac pol wyplaty panstwu, to stac cie bedzie i na ksztalcenie dzieci... Myslisz, ze skad sie biora teraz pieniadze na edukacje? Z powietrza? Teraz tez za to placisz, w podatku, tyle, ze nie masz zadnego wplywu na jakosc i efekty... Podobnie jak ze sluzba zdrowia i wszystkim innym... Dlaczego panstwo uznaje, ze potrafi lepiej zarzadzac moimi pieniedzmi niz ja sam? Dlaczego w ogole uwaza, ze wszystko zrobi za mnie lepiej niz ja sam, dlatego nie daje mi wyboru, tylko dyktuje co i jak mam robic? Bo nie wiem co cie tak oburzylo w tym programie?
|
|
jaka cena za tego merca c 180 i gdzie go mozna zobaczyc
|
|
polecam szkole podstawowa
|
|
Ty na pewno nie. Ty masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.
|
|
bronek wyglądać nie umie, nie nauczyli jego a gdzie jeszcze z tą swoją
|
|
602485329 Tomek
|
|
WIEC GLOSUJ NA JANUSZA, kazdy glos sie liczy !!!
|
|
nadzieja matka glupich...
|
|
Odstąpię salę weselną wraz z zespołem i fotografem na 21 sierpnia 2010. Info na maila.
|
|
małpa@ bo prawda jest to, co mowi JKM, czyli, ze za kazdym razem kiedy panstwo obiecuje, ze da 100zl, to znaczy, ze najpierw zabierze 200... bo przeciez musi jeszcze oplacic ludzi, ktorzy beda za te rozdawanie odpowiadac itd. Pieniadze panstwowe, to zawsze beda najbardziej marnowane pieniadze. Wszelkie przymusowe ubezpieczenia itd. to nic innego jak forma podatku. Zastanawiasz sie, czemu oni nadal nie maja kasy? Bo tak naprawde, to nie zbierasz wcale na swoja emeryture, tylko finansujesz biezace wydatki i wyplaty dla obecnych emerytow. Swita Ci juz, co z tego wynika? Otoz to, ze placisz, a wcale nie masz gwarancji, ze sam dostaniesze emeryture. Bo tych pieniedzy juz nie ma, sa wydawane na biezaco. Jesli kolejne pokolenie nie zarobi dosc duzo, to nie bedzie Ci z czego wyplacac... Poza tym, ZUSowi brakuje kasy, wiec pozycza w komercyjnych bankach, a jak myslisz, z czego bierze sie kasa na splate tych kredytow? I tak kolko sie zamyka... No ale glosujmy dalej na socjalistow, to na pewno bedziemy mieli lepiej...
|
|
Młodego pewnie już nie odstąpisz?
|
|
Młodego nima :P
|
|
a dzie je?'
|
|
chce niech ma
|
|
ja tesz zaglosyuje :))))) 5 razy :_)
|
|
I co z tego, ze nie wygra? To mam na niego nie glosowac? Jak nie bedziemy glosowac, to nie wygra na pewno... Ludzie, przeciez po to wymyslono cos takiego jak I i II tura wyborow, zebysmy mogli w I glosowac na tego, na kogo chcemy, a dopiero w II na tego, kto zostanie, jesli nasz kandydat odpadl... Skonczcie z tym glosowaniem od razu na "mniejsze zlo", bo to nie ma sensu... DiDi
|
|
|
|
na foto uważajcie na trasie na mazury a dokładnie w małym płocku jest postawiony za płotem i trudno go zauważyć.
|
|
Autor: chyba ja (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 19-06-10 19:16 co ty nie? nie zrobię tego błędu co jasiu‗śmietana - chyba proste,jasne i na temat
|
|
Dla osób jeżdzacych na tych trochę starszych sprzętach, jak i tych nowszych polecam forum: http://forum.mz-klub.pl/ Grupa z podlasia jest juz spora, a może być jeszcze wieksza :) Organizujemy wypady, spoty, wyprawy i przejazdzki. Naprawde fajna sprawa posmigac w grupie. Nie sugerujcie sie nazwa forum, jest ono dla wszystkich motocyklistow. Serdecznie zapraszam.
|
|
I z Suwałk! Między innymi: CANNED HEAT (USA) – kolejna legenda z festiwalu Woodstock. http://www.um.suwalki.pl/page.php?id=929
|
|
Śliczny,ale mam już pieska.Wydaje mi się że będzie duży.Jak ludzie mogą tak postępować?Okrutne!
|
|
rozwaze te propozycje
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |