Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PANIE PIATEK CO DALEJ Z NOWOGRODEM? |
No ja wiem ze pisze same madre rzeczy hehe a co do czarnobylu to niekazdy wie o co chodzi. mój świat - moja muzyka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PANIE PIATEK CO DALEJ Z NOWOGRODEM? |
Polak pożycze jeszcze jedno piwo bo piwo to nieflacha wypijmy.
|
|
Maciek ale mało kto teraz wypozycza kasiązki a jak beda chcielizeby im placić to napewno nikt wtedy niebedzie wypożyczał.
|
|
Ptysiu wsadz se jakiś obrazek w profilu np: zdjęcie swoje ja bym swoje wsadził ale nie mam takiego to więc mam obrazek naszego kraju i Łomży :)
|
|
A ja takie dwie dziewczyny jajkami obrzucałem :D:D ale frajda hehehe... No to ja was też jajkami obrzucam bo za zimno na prysznic ! :-)
|
|
:D
|
|
Ja się zachowuje grzecznie :D tylko ten obrazek pod nickem wsadziłem chyba nie przeszkadza. Tom
|
|
bieda była i będzie.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ? TO TYLKO GŁUPI POST MRS-aNIE DOWIESZ SIĘ Z NIEGO NIC MĄDREGO, WRĘCZ PRZECIWNIE - PORAZI CIĘ ZDUMIEWAJĄCA GŁUPOTA AUTORA. Dzieciaku gdzie jest twoja kultura ? ty wogle jestes normalny ? MRS aż żal du*e ściska jak czytam twoje posty tylko dla krytyki zalogowałęs sie na forum ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tam jest teraz lipnie jakoś przy sp5 kiedyś było fajniej!! mój świat - moja muzyka
|
|
Ah. I prosze bez "kazdemu zdarzaja sie bledy" To Twoj zapis z 14 czerwca. Rewelacja, że odmawiasz innym tego co sam stosujesz... A swoją drogą zgadzam sie z tym, że warto zadbać o poprawnośc pisowni.
|
|
ewentualnie, dla bardziej wtajemniczonych, męskie wydanie pani Maryli ;) pozdro dla wszystkich dobrze bawiacych sie wczoraj w dantexie
|
|
a gdzie europoseł Borzuchowski? Moze wstawil by sie za nami? Umie byc zauwazalny a tego nam potrzeba.
|
|
Czy ktoś mógłby przybliżyć sylwetkę posła Borzuchowskiego? Jako 30 letni Łomżyniak twierdzę, że gość jest z nikąd
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |