Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy warto isc na spotkanie z Bienkowska na PWSIP? |
Wygenerowano:_gryl (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Przypominam Twoim rodzicom o wpłacie za internet.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy warto isc na spotkanie z Bienkowska na PWSIP? |
jasiu_śmietana - szczylu ty sklej wary i pal ogara
|
|
Na pewno zająłbym się segregacją tematów, żeby było można znaleźć odpowiedź na nasze pytanie, nie zakładając nowego tematu, który już ktoś wcześniej założył. :)
|
|
magia kosmosu i ogrom nicosci, dostrzegalne tylko noca???????
|
|
gotcha! :D rudy błazen z druhem
|
|
Według mnie nie powinniście ograniczac się tylko do hh lub rapu. Jest sporo fajnych zespołów rockowych [tylko tu jest haczyk, że jak "łomżyńska brac metalowa" się zjedzie, to woń będzie niezbyt zachęcająca - jakaś kontrola czystości i niewpuszczanie lamusów na wejściu? ;D], kilka popowych, można czasem pobawic się w jakieś electro [lepsze niż techno], szczególnie dark ;D Byłam kilka razy w Twierdzy i podoba mi się, chociaż dojazd żwirówką jest taki sobie. Kumpel mało co zawieszenia nie rozwalił. ;p
|
|
Legendarny gdzie się podziałeś? Lepiej weź się za naukę bo Technik Weterynarii to nie taka łatwa sztuka, egzamin zawodowy te sprawy ;] nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Może głupie pytanie, ale zawsze zastanawiałem się czemu podpiwniczenie jest takie drogie? Wydawałoby się, że wykop głęboki na 2 metry to jeden dzień pracy koparki, do tego trochę papy na izolację ścian i piwnica gotowa.
|
|
i czego ty to pokazujesz, to właśnie był ten link to o wszystkim zdecydowało, ee ty facet estes
|
|
zajrzyj dobrze jeszcze raz:/!!!!!!!!!!!!!!!!i przetrzyj oczy!!!!!!!tak mocno!!!!!!!!
|
|
a ja przyniose dla Jaro dużą kaczuszkę, żeby mógł zrobić kupkę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |