piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Vendetta Brzeźińskiego !!!

hauzer a gdzie się można pobawić w święta ? może jakieś propositions ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Vendetta Brzeźińskiego !!!

Drogi Markus, jasne że to tylko z przekory, w życiu nie oddałbym głosu na Niego i na jego partię. Ten człowiek nie nadaje się do rządzenia, było by to samo co w Związku Radzieckim za rządów Stalina. Myślałem, że podsunąłem dobrego fachowca dla naprawy chorej sytuacji w kraju, a o tym człowieku nie chcecie nawet słyszeć. Zobaczcie, że Samobrona jest na II miejscu za PO w sondażach. Co będzie jak naprawdę wygra wybory.

popsóją ......... Ptysiu po raz pierwszy w życiu na tym forum zastosowałeś "ó" i to nie w tym wyrazie co trzeba ......... :((((((((((

O zapomniałem o czarnobylu hehehe i co nadal każde wejscie na forum dostarcza wam niebywałej dawki rozrywki.?

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

A ja niemam jeszcze trojanbusa WNB

maciek, może nie wygra, ale będzie wysoko. Od teraz będę pisał, że to dlatego, że wyborcy są tacy mądrzy (skoro pisać że są głupi nie mogę).
No więc wyborcy są mądrzy, a tacy wieśniacy jak ja, chcą niewiadomo czego. No i w RP jest pięknie, a w PRL było wręcz cudownie.
No i biednym trza pomagać, co doprowadzi do wyrównania szans (urawniłovka) no bo po diabła komuś bogaci?
I wtedy ta różnica pomiędzy nędzą i bogactwem zostanie zniweczona, co zresztą pięknie widać na Cubie.
Tak więc wszystkiego dobrego. Głosujcie na bolszewików. To uczciwi, sprawiedliwi politycy. Oni tu zrobią porządek :D

bezczelnie!!!!!!!!!! i nie mówiąc już o ich chamstwie ,nie dam rady ich wszystkich oplacić!!!może ktoś
wreszcie poruszy ten temat.Za co im placa w szpitalach jesli bez skrepowania
i żadnej żenady żadaja zaplaty.najwyższy czas aby na ich miejsca
przyszły Ukrainki i Białorusinki - !!!!
po pierwsze nie tylko pielegniarki zarabiaja nedzne grosze, po drugie mam
okazje porownac prace pielegniarek w Polsce , UK i szwecji(polskich
pielęgniarek) nie maja tam kokosow ale jedną z niższych plac i tam umieja się
zachować(wiem ,że zaraz bedzie argument - bo tam placa im więcej) nieprawda! na
tamte warunki -żadne kokosy i niech tylko spróbuje zażada lapowego!!!Jestem za
sprowadzeniem pielegniarek z Ukrainy- niech zarobią te "nedzne' grosze u nas
ale po powrocie na Ukraine to jest dla nich zarobek , prawdziwy pieniądz i
jestem pewna ,że w naszych szpitalach byłaby prawdziwa opieka i wrażliwość na
cudze nieszczeście i chorobe W CHWILI OBECNEJ MAMY W POLSCE TYLKO CZTERY
GRUPY ZAWODOWE -ROLNIKOW,GÓRNIKOW, KOLEJARZY I PIELĘGNIARKI - KTÓRYM
WIECZNIE MAŁO I WIECZNIE ZA MAŁO!!!

Adamus, widać że jesteś zwolennikiem Samobrony, a ja głosowałem na SLD, i co z tego wyszło i teraz mam problem na kogo głosować, albo wcale nie iść na wybory. Każda partia ma program naprawczy Państwa jak idzie do wyborów, miało go AWS, miało go SLD i wszystko rozmyło się po dojściu do władzy u jednych jak i u drugich. Myślisz, że nie inaczej będzie i z Samobroną, pomysłów na naprawę Państwa mają dużo, ale czy będą mieli szansę przebić się, chyba że będą mieli w Sejmie ponad połowę posłów, ale to chyba raczej nie możliwe. Lepper, też obiecuję poprawę życia dla biednych i bezrobotnych, wyłapać wszystkich aferzystów, a może to tylko obiecanki aby dojść do władzy.

Świątecznie pozdrawiam.

To był temat do składania życzeń Wielkanocnych, a nie do robienia głupich żartówz Ptysia. Ptysiu najlepiej to poproś Vlada lub Tigera oni znają się na tym bardzo dobrze i na pewno Tobie nie odmówią.

Świąteczne pozdrowienia.

...a na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści...

Mokrego lanego poniedziałku :D

Wszelkie uogólnienia są krzywdzące dla jednostek żyjącycych i działających uczciwie.

Oj, chyba niedobrze się dzieje. Zainteresowanie wątkiem powoli spada. Prawda? ... No to trzeba go dźwignąć i w górę :)

Sami niedługo bedziem mieli na wybrzeżu Czarnobyle tylko już nie projektu ruskich takim projektem był Elektrownia Czarnobyl , nawet już byśmy mieli tako samo jak tam ale przestali budować (ciecie) więcej na : http://www.atomowe.kei.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=65

mario

kwadratowe nawiasy a w środku dokładny adres obrazka, ktory możesz sprawdzić klikając prawym klawiszem na obrazku i wyświetlając jego właściwości

Np Jeżeli chcesz wkleić na forum obrazek, którego url czyli adres wyglada następująco: http://www.4lomza.pl/foto/m_050326185048.jpg
otaczasz ten adres [ img ] http://www.4lomza.pl/foto/m_050326185048.jpg[ /img ] tylko bez żadnych odstępów(spacji) i uzyskujesz efekt

Nie wiem czy można to prościej wytłumaczyć - Maciek starałem się :)

"Nadmiar demokracji to anarchia"

dzieki vlad zobacze :D

to wypijmy ze mi sie udało.

Marecki , wiem , że dziś święta to mogłeś za dużo wypić. Jak wypiłeś to nie pisz tak beznadziejnych postów! Poczytaj jeszcze raz co napisałeś!!!!

Nie chce mi się wierzyć :(
Moim zdaniem - bardzo uczciwe i ofiarne kobiety. Ciężka praca i za małe pieniądze.

http://www.stara.kawiarenka.pl/strony/auschwitz/oznak.gif

"Nadmiar demokracji to anarchia"

Niestety z tymi innymi może być problem bo szkoły pielęgniarskie już nie istnieją a wykwalifikowane pielęgniarki zmieniają zawody .Nie uwłaczając nikomu ale nie chciałbym żeby opiekowały się mną pielęgniarki z Ukrainy czy Białorusi które często nie widziały igły jednorazowego użytku.A jeśli mówisz o łapówkach to pewnie masz na myśli te czekolady po dwa złote wkładane w kieszonkębo z innymi nie spotkałem się podczas kilkuletniej pracy mojej żony jako pielęgniarki.Życzę zdrowia.

Mówisz ,że Ukrainki czy Białorusinki nie widziały igły jednorazowej -a wiesz co myśla i mowia pacjenci na zachodzie o Polkach , ktore tam podjęły pracę? My i oni(myslę wschodzie Europy) byliśmy wychowywani i kształceni takim samym systemem ,więc z nas Polek i Polaków tez powinni się śmiać i kpic.

Jeżeli w Polsce płacisz takie wielkie łapówki to wyjedź na zachód a tam otrzymasz odpowiednią wg. siebie opiekę.Tak się składa że też wiem coś na temat wykwalifikowanych "zachodnich pielęgniarek" które nawet nie potrafią założyć wenflonu w przeciwieństwie do naszych które za marne grosze wykonują bardzo odpowiedzialną pracę często przekrczającą ich obowiązki.
System kształcenia(choć nie sadzę żeby był taki sam na Ukrainie i w Polsce to co innego niż dostępne narzędzia pracy.

to fakt ,ceny działek i domów w Łomży są bardzo wysokie. Po prostu pobyt jest większy niz podaż. Na rynek wpływa dużo nieopodatkowanej kasy zarobionej w USA czy na zachodzie europy i takiego delikwenta stać przebic każdą cene. I tak robia sami sobie podkupuja , podbijają ceny.

A tak ogólnie to mam pytanie czy kasa zarobiona w USA czy gdzie indziej poza granicami naszego kraju winna byc wykazywana w PIT jako dochód. Z tego co wiem wiele osób tego nie robi a są to nie male pieniadze do opodatkowania.

Niewiem czy jest osoba na forum co pasuje dla MRS on każdego sie czepia.

To nie ja to jest mój najlepszy ziomek :D

Treść jest ukryta

O troche więcej info :D

Wielkie brawo dla Policji w Łomży. Dzięki fotoradarom i patrolom Łomża stała się miastem w którym NAPRAWDĘ się uważa podczas jazdy (a swoją drogą nie jest to miasto tak wielkie, żeby przepisową 50tką nie doturlać się wszędzie na czas). W ciągu ostatniego roku zrobiłem po kraju prawie 100 000 km, zatrzymano mnie w Łomży 2 razy i raz wlepiono 100 PLN za park zbyt blisko skrzyżowania (teraz juz uważam - podziałało) a za drugim razem Panowie z granatowego Mondeo w Piątnicy samorzutnie !!! zmienili mi karę finansową za zbyt dużą prędkość na upomnienie. Więc proszę nie mówić, że nie są to ludzie bez duszy, wręcz odwrotnie, byli bardzo sympatyczni.

Do widzenia

wszystkim wlascicielom psow polecam "dzien swira" lecial wczoerja na jedynce. idealnie p[okazane jest wku rwienie jakie nachodzi czlowieka gdzy widzi pelno tego psiego gowna i ich nieodpowiedzialnych wlascicieli...

"...a ja sobie sram jak pani piesek "

użytkownik usunięty

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org