Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu w Polsce zamykane są kościoły |
buahahahahahaaaa... ludzie, ale wy jesteście głupi! Co wam przeszkadza ten piesek co się wyszczy na drzewko? na pytanie lauracrow już nie ma odpowiedzi? No przyznajcie się ilu z was srało pod drzewkiem w lesie jadąc na mazury? Bo na stacji to kazali 1zł zapłacić, to się wysram w lesie nie??? Normalnie żenada!!! Ja też mam psa, który w życiu koło piaskownicy nawet nie przechodził, bo to nie miejsce do wyprowadzania psów! Felgę w samochodzie olał 1 raz. Moją. I dostał w tyłek i się nauczył, że tak nie wolno! Jak kiedyś widziałem, że pies sąsiada zrobił kupe w piaskownicy, to poszedłem do niego i opieprzyłem. Po chwili gość wyszedł z łopatką i posprzątał... Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 08-06-10 22:51 twoj pies jest taki glupi ze nie nauczylby sie srac do klozetu? Chciałbym zobaczyć jak ten twój piesek sra na kiblu buahahahahahaa!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu w Polsce zamykane są kościoły |
Kukułka ---> ja juz tez oddawałama kilka razy krew i jestem zadowolona, że moge pomóc komuś... a jesli ktos myśli ze krew która oddaje jest wylewana do zlewu lub chce za to jakiś korzysci to jestem ciekawa co by zrobili gdyby sami potrzebowali krwi a nikt by nie chciał oddac dla nich krwi bo nie maja zadnej korzysci z tego.... ale na szczescie sa ludzie którzy myśla inaczej i mam nadzieje ze bedzie nas coraz wiecej...:))) bo chyba przyjemniej jest pomóc komus ...... pozdrawiam łomżyniaków i nie tylko;)) Zapraszam forumowiczów do oddawania krwi...:))
|
|
dzieki za porady!!!!!!!!
|
|
jakby mieszkał na prusa 8 to by go na kopach już dawno stąd wynieśli ;P
|
|
w kropie:) jakość może być ceny nie za wysokie. Tylko mały wybur
|
|
hej, znalazlem wlasnie info w necie, ze pkp EIC wprowadzilo tanie bilety na przejazdy w dowolnym kierunku...bilet za 50zl, wysarczy dokonac zakupu min 3 dni przed wyjazdem. moze sie przydac info na wakacyjne wojaże :)
|
|
ty h0ju ... myslalem rze ty facet
|
|
za moje pieniadze ta fontanne zrobili!
|
|
No bylem ale z zachwytu nie padam to cos podobnego z centrum tylko wiecej bidetow. Ta wlasnie powinna byc w centrum z iluminacja swietlna bylo by OK. Dzieci maja radoche mozna wieczorkiem przed snem sie oplukac. Ale to przeciez tylko Lomza .
|
|
na każdej mecie
|
|
mozesz potem wkleic tlumaczenie to ocenimy
|
|
Odezwała się małpa@ co nie dynda
|
|
gówniarzu ty idź se grilla przed blokiem odpal a nie piszesz głupoty na forum dzwoniłem do Olsztyna no i niestety będą zlikwidowane komputery
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |