Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jeżeli wybuchnie wojna. |
SDM, Myslovitz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jeżeli wybuchnie wojna. |
Anna Jurksztowicz -
|
|
byonce rihanna september nicole sheingers nelly furtado
|
|
Justin Bieber
|
|
|
a.l. na chamstwo odpowiada się chamstwem napewno nikt nie będzię spokojnie siedział kiedy drugi mu sra na głowę. A swoją drogą bardzo miła niespodzianka wleźć sobie na pisie gówienko wybierając sie np do pracy o tam jeszcze milsza to sie na nim pośliznąć a 100% satysfakcji sie ma tylko wtedy kiedy się na nie spadnie. Tak jak mówię TĘPIĆ TO BYDŁO
|
|
człowieku to nie jest fontanna - to jest bidet na trzy osoby. Czy ty tego nie widzisz. Szczególnie latem jak sie broszki i jajka spoca to sobie można wymyć i schłodzić. No powiedz jakie miasto ma taki bidet. Nie wstydz ci?
|
|
a tam pierd......
|
|
jasiu nie na forum ,że to ja.Miało być anonimowo
|
|
Autor: inspektor Kojak (---.play-internet.pl) Data: 09-06-10 12:42 Autor: szczebiotka (---.w92-154.abo.wanadoo.fr) Data: 09-06-10 12:18 ja mu zaraz sprzatne spod nosa tego malego skur...co sra na trawniki!!!!!! powodzenia!!! o co CI chodzi??? watpisz ze nie umiem lapac????
|
|
Do Tarczyn:Mogę sprawdzić tylko nie wiem czy to będzie przetłumaczone poprawnie.Nie wiem czy tłumacz w gogle przetłumaczając tekst przetłumaczy dobrze ze wzdlędu na gramatykę i pisownię
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |