Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
---------------------KATYŃ------------------- |
Mam na sprzedaż taką oto ławeczkę: http://i46.tinypic.com/29pelag.jpg http://i49.tinypic.com/zo7t05.jpg Cena 130zł kontakt e-mail
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ---------------------KATYŃ------------------- |
Mam na sprzedaż taką oto ławeczkę: http://i46.tinypic.com/29pelag.jpg http://i49.tinypic.com/zo7t05.jpg Cena 130zł kontakt e-mail
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Oto i jestem
|
|
w dniu 12 czerwca w Łomży przy Galerii Stokrotka od godz. 9 do 15 bedzie mozna oddawac krew w specjalnym ambulansie.... a wiec wszystkich chetnych zapraszam....sama juz oddawalam kilka razy i teraz tez pojde... a wiec zapraszam.. ZRÓBMY COS DOBREGO...:)
|
|
przechodząć naszym pięknym deptakiem po lipnych "kocich łbach" idąc od strony wypasionej fontanienki (szacun dla projektanta i osób zatwierdzajacych - to coś! mniejszych nie było?). Ale nie o tym. Po srodku rząd pięknych ławeczek, wszystko by było ok, ale na ławeczkach łomżyńskie ochlajmordy, siedzą takie brudasy zachlane, nawet się na nich spojrzeć nie można - bo ci zaraz pojedzie z k... i ch..., inteligenci aż miło posłuchać, przykład dla dzieci i młodzieży. Godzina 16.00 siedzą i browary żłopia. Wypił i wyrzucił do tyłu, gdzie wiatr zawieje tam puszka leży. I nikt z tym nic nie robi! Gdzie są nasze wspaniałe służby mundurowe? Pracują tylko do 15.00? A "Elita" jak wstanie rano tak siedzi na tych ławeczkach, sadzą krótkie i długie, puszczają żele z nosa i chrachy od serca. O papierosach nie wspomnę. Chyba że to są miejsca palące - to przepraszam. . A na rogu jak filary się zaczynają wisi kamera monitoringu miejskiego. Chyba nie działa, albo z 20 m nic już nie widać co się wyrabia do okoła. Prawidłowo zainwestowane pieniądze podatników.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
<mawiii.> Powinieneś się leczyuć. Nie na chirurgii w Łomży, a na odpowiednim oddziale np. w Tworkach. Ostatecznie może być Choroszcz .
|
|
majty z drachą haaaa:)))))))))))))))
|
|
Komunikat : Nieruchomość została przezemnie przejęta, tak więc jestem prawowitym właścicielem i spadkobiercą tego lokalu
|
|
Tak właśnie myślę -Feder- chyba po to zakładali monitoring na mieście, a jak jest monitoring, to jest też centrum monitoringu, w którym siedzą ludzie i nadzorują. za to im płacą. Chyba że to wszystko jest ściema i na mieści, na tych wszystkich skrzyżowaniach wiszą atrapy kamer.
|
|
ja wiem kto ma ale nie powiem
|
|
A.l., nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Brak jest reakcji służb, od razu widać, że dla Straży Miejskiej jest łatwiej ukarać mandatem kierowcę, najlepiej kobietę, bo bardziej bezbronna. Co do monitoringu to w takim razie szkoda kasy...no chyba, że w tym okresie ławeczki z żulami zasłaniane są przez kwietniki. Z drugiej strony, w sezonie tam powinien być przykładny porządek? Druga rzecz, która boli, to znieczulica. Można przymknąć oko na niektóre rzeczy, ale jak w NASZYM MIEŚCIE tak się dzieje, to obowiązek jest jednak wykręcić 997, nieważne, co prywatnie o policji myślimy. Bo jak się lumpostwo rozzuchwali, to strach będzie dzieciaka za parę lat tam puścić.
|
|
do stawisk nad zalew tylko 25 km i na grzybki mozna sie wybrac:)))
|
|
hahaha
|
|
i na koniec reklama: "DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! DZIĘ-KU-JEMY! " masakra :]
|
|
"wyciek" :D
|
|
murgrabia a nie boisz się , że np jak odwrócisz się na chwilę to któryś z sąsiadów " z piętra" napluje Ci na grill :D?
|
|
Z tego co wiem to jest zakaz. Gdybyś miał własny domek w mieście to już ten zakaz Ciebie nie obowiązuje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |