Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TREN BURMISTRZA |
jeżeli ktoś chce żeby II LO było zniesławione no to schodzi na bok.... mój świat - moja muzyka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TREN BURMISTRZA |
hmmm no właśnie ... czy zdajecie sobie sprawę, że to forum w jakiś sposób jednoczy nas wszystkich? Być może często mijamy się na ulicach nie zdając sobie sprawy, że w sumie się znamy :) Tom
|
|
:)
|
|
Gdzieś obok rynku jest na Al. Legionów
|
|
ŁKS Ja tu juz nic nie chce mówić bo szkoda słów.
|
|
Oj to juz lekka przesada.
|
|
a w serwisach nie robia tego ? Tom
|
|
Do mrs: Pożal się boże z tym forum... ;) mój świat - moja muzyka
|
|
bosh nawet niewiedzialem o takiej stronce www.cosiedzieje.webpark.pl (jakos tak ) założona przez NN :D
|
|
No tak zwykle warsztaty a nie takie wielkie kto tam jeździ ? mój świat - moja muzyka
|
|
TY nie kradnij mojego piwa !!
|
|
Drogie Panie ja Waćpanny na chwile zostawię... muszę się także udać po większę narzędzię zbrodni... ... Hanka daj mi no tę szklankę akustyczną.... mój świat - moja muzyka
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TY alle bardzo poważne forum stach
|
|
Też uważam tak samo jak nazis. Mięso tam sprzedawane nie obarczone było narzutami pośredników. Jego jakość nie ustępowała "sklepowemu". Było tanie, bo świnki nie wożone były gdzieś do B-go, żeby tam w sposób ekologiczny pozbawić je żywota (coby broń cie boże jedna na drugą nie lukała podczas podawania prądu). Następnie transport do chłodni, przechowywanie, potem hurtownia, a na koniec do sklepiku z którego żyje cała rodzina naszego miejscowego handlowca. Efekt: narzut co najmniej kilkadziesiąt % do ceny z naszej hali targowej. Panie Prezydencie....... ruszyć dupy, rozpisać przetarg i natychmiastowy remont. Uprzedzam..., będę przejeżdżał niedługo to sprawdzę, czy się tam coś dzieje !
|
|
Apropo pozbawiania świnek żywota...:( Jakbyście moi mili wytłumaczyli 5-letniemu dzieciątku CO TO JEST RZEŹNIA?? Od razu chcę uprzedzić ewentualne pytania i rzec, że słowo "rzeźnia" nie padło z mych ust ni razu w rozmowie z dziecięciem - zasłyszało w jakiejś bajce o wątpliwych walorach edukacyjnych... mój świat - moja muzyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |