Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znow nas okradaja, w imie naszego dobra? |
No tak, jeden zniknął dokładnie wtedy, kiedy pojawił sie drugi - to by się zgadzało... Hmm, a jeszcze dodatkowo ADALL zniknął tuż po tym ja został zdemaskowany, jako Wojtuś!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znow nas okradaja, w imie naszego dobra? |
ptysiu musi zostać i niema bata.A co do tego że ptysiu sie podszywa pod nick grzybek91 to nieprawda bo ja jestem jeden jedyny!!!!
|
|
Vlad, dlaczego jesteś taki uszczypliwy, było to właśnie w stylu ADALL-a, rzeczywiście, że internet założyłem sobie dopiero w grudniu biegłego roku. Chyba nie powiesz jak kiedyś DoPrze, "od kiedy to emeryta stać na intrnet", i emerytom zabroniony jest dostęp do internetu. A co do telewizora i jego obsługi, to nie myśl że jestem takim zacofańcem, jak obsługiwałem telewizor pilotem, to jeszcze na chleb mówiłeś pep. Nie każdy jest urodzonym internautą. Sam Mnie uczyłeś. Pozdrowienia.
|
|
|
Bez niego to nie byłoby to forum :) Dzięki naszemu koledze jest tutaj luźna atmosfera. Jest dowodem na to, że wszyscy bez wyjątku mają głos. Jeśli ktoś nie chce znać zdania Ptysia, to dla czego czyta wypowiedzi Maćka, Bartka, Cycq czy też Ryskago..? Hmm? Wszyscy mają prawo do głosu, każdy ma swoje zdanie. Ptysiu jest tu potrzebny jak każdy inny. I co z tak pozytywnym człowiekiem się robi? Kpi się z niego. Pozdro dla Ptyśka i jego obrońców :) staniemy murem za naszym kolegą z bawełny :)
|
|
znowu mamy koalicje i opozycję ...
|
|
Grzybek niewiem gdziejedziemy tynapisz gdzie byś chcial gdzieś w okolice Łomży.
|
|
tylko załóżcie ciepłe majtki, czapki i rękawice !
|
|
|
Dzięki za wsparcie moge na was liczyc !!
|
|
Ja powiem tak - każde porządne forum ma jakieś zasady i moderatorów, którzy pilnują, żeby ów zasad przestrzegano. Osoby te ponadto same biorą udział w dyskusjach, zwaracają uwagę tym, którzy sobie na to zasłużyli i ogólnie pełnią rolę wszechobecnych strażników porządku. U nas zasad (pomijając tą odnośnie reklam i artykułów prasowych) niestety brak, moderatora również. Stąd cały bałagan i wszystkie afery oraz s e t k i nic nie wnoszących do dyskusji postów oraz wiele tematów takich jak ten. Trochę to boli, przydałoby nam się forum prawdziwe, bo to, co mamy teraz to tylko jeden wielki - ehh.. burdel. A jeśli chodzi o ptysia, to myślę, że wprowadza on "lekki" chaos. Ptysiu! Zamiast stu postów o niczym spróbuj napisać jeden mądry. To naprawdę nie boli.
|
|
ptysiu temat numer jeden
|
|
Ja bym polecał jechać na Bone rowerem i oczywiście zjechać z tej bony na rowerze a nie pieszo jak to półowa robi że się bojo że zabiją się. Zbych
|
|
A bo co mi zrobisz ? zobaczymy na podwórku.
|
|
Ptysiu do podstawówki, historii naszego kochanego miasta się uczyć, a później bedziemy rozmawiać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |