Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pradziwa hańba dla poityków |
Pytałam ale nie uzyskałam zadowalającej odp, raczej zbycie, raz dwa i po rozmowie.. Myślałam że moze ktoś tu z forum pracował w podobnej firmie..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pradziwa hańba dla poityków |
Treść jest ukryta
|
|
i jestem po długiej przerwie i patrze że temat dalej się utrzymuje :) cieszy mnie wasze zaangażowanie :) zacznę może od tyłu :p hmm... marek32- nie zawsze faceci są przewidywalni, nie każdy mysli tak samo to i nie każdego da się przewidzieć ( wiem z doświadczenia ) piszesz też o zagrożeniach w wyglądzie innej osoby czy czymś czego my nie posiadamy ale z drugiej strony jak bardzo trzeba być zakompleksionym żeby w każdym kto nas mija np na ulicy kiedy idziemy z partnerem/partnerką dostrzegać to co np pociąga mojego faceta/kobietę? Czy wobec tego kiedy z kims jesteśmy to nagle wszyscy ludzie na świecie stają się dla nas zagrożeniem? jak tutaj taka osoba może funkcjonować ? Odizolować od wszystkich się nie da i trzeba nauczyć się z tym żyć. Jak np kobieta spotka na tymże spacerze z lubym koleżanke to co? nawet jej cześć nie powie bo nie daj Boże jej facet zauważy coś czego nie ma ona i poleci zaraz do koleżanki? dla mnie to nie pojęte... a druga kwestia tego czasu który poświęcamy innym a nie lubemu np. to czy kiedy ma się ukochanego to już nikt inny nam nie jest potrzebny? czy z każdym problemem pójdzie się do ukochanego? nie ma czegoś takiego. zawsze musimy mieć drugą osobę której będziemy mogli się poradzić czy się zwierzyć. Tracąc kontakty z innymi przez związek musimy pamiętać że tak łatwo one się nie odnowią a czasem i w ogóle. Jak będzie wyglądało później życie takiej osoby? Nie będzie mogła wyjść nawet z domu bo ojej ojej nie daj Bóg spotka kogoś i zdradzi partnera:| crank- to że komuś zdarzy się że ktos go zdradził to wcale nie oznacza że wszyscy inni też tej zdrady się dopuszczą. Nie wszyscy są wszystkimi. Owszem wiadomo że jest ten ''strach'' ale nie można izolowac drugiej osoby tylko dlatego że nam się coś kiedyś przytrafiło. Jeszcze czytając Twoje poprzednie posty stwierdzam że jeśli partner kocha nas bardzo mocno i my jego to partner na pewno nie dopuści do tego żebysmy kiedykolwiek byli smutni, żebysmy cierpieli itd A prze to że facet zabroni nam spotkać się z przyjaciółką/przyjacielem, koleżanką/kolegą to przepraszam bardzo ale w ten sposób facet mnie np by ranił.Bolalo by mnie to na pewno. Gdzie tutaj jest miłość ukochanej osoby? w tym że rani nas zabraniając nam kontaktów z kimś bliskim? To nazywasz miłością i zrozumieniem w związku? Miałam kiedyś coś takiego że mój facet był zazdrosny o to że powiedziałam koledze ''cześć''. Nagadałam mu że jak myśli że kobiety mają tylko wśród znajomych inne kobiety to jest w wielkim błędzie i że nie mam zamiaru nagle zrywać z wszystkimi kontakt i jak mu nie pasuje to droga wolna.Tego kwiatu jest pół światu. Zostałam tak wychowana że nie dam sobą pomiatać i rządzić bo dla nauczono mnie że wartości słowa ''miłość'',''przyjaciele'',''rodzina''. Facet śmigał po tym jak w zegarku i już nie było więcej tego tematu a i jesteśmy razem do dnia dzisiejszego :p (tak na marginesie) Faceci naczytają się w necie i usłyszą od koleżków że ta tego zdradziła a ta z tym poszła w długą i potem myślą że i im się to przydarzy. wręcz są święcie o tym przekonani. Myślą wtedy stereotypowo i stąd wzieła się zazdrość o ''kumpli'' ich kobiet :] no ale skoro ktoś lubi być tacy jak wszyscy i nie mieć własnego zdania to już jego wybór. Ja przyszłego życia takiej osoby nie widzę i szczerze współczuję. ajj sie nabazgrałam hehe :p
|
|
prawie jak Norbi feat.Mezo sami sie ponizyliscie tym dissem.
|
|
marek32 jak mam się nie oburzać jak na cb radiu ktoś puszcza te głupie teksty to jeszcze tutaj je wypisują.
|
|
Odstąpię salę weselną wraz z zespołem na 21 sierpnia. Info na maila.
|
|
niema ,a czemó ??? nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Caritas tam napewno przyjmą :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |