Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obiecanki-cacanki, rządzący oszukują społeczeństwo |
/)/) Wesolego =(';')= Alleluja! ..(").(")... Wszystkim forumowiczom :d rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obiecanki-cacanki, rządzący oszukują społeczeństwo |
Jestem jaki jestem i taki juz chyba zostane
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Gdzie polecacie wybrać sie na małą wycieczke za miasto rowerem ? Gdzieś tak w okolice Łomży. Z góry dziekuje,
|
|
Ty uważaj bo jeszcze Bielicką (absolwetkę tej szkoły) namówimy i z takich ludzi którzy są nastawieni anty do 2LO zrobi niezly kabaret:P Ja mysle, że nie ma sensu ciągnąć tego tematu, bo i bez Hanki zaczyna byc komiczny. Jesli ktos weźmie moja uwage do serca, to proszę nie ładować tutaj postów... Róbcie jak chcecie. Re5pect & Pozdro4ALL >echo2lo.prv.pl
|
|
A moze by pasowala taka trasa: Łomża,Miastkowo i okolice miastkowa ?
|
|
Nie czaruj Vlad vel ADALL, skąd byś wiedział że poprzedni nick był emeryt. Pozdrowienia.
|
|
Maciek podejrzewam, że jak ja miałem dostęp do netu i tego forum to Ty z całym szacunkiem z wielką pasją zapoznawałeś się z instrukcją obsługi pilota TV :P nick emeryt2005 jest mi Zdzisiu doskonale znany
|
|
To ptysiu gdzie jedziemy??
|
|
Tolerancji dla Ptysia i innych. Jest trochę wścibski, ciekawski i wszędzie dorzuci swoje "trzy grosze", ale da się z nim wytrzymać. Jak podrośnie to się może zmieni. Cha, cha chciełibyście znać nicki i kojarzyć je z osobami. Próbójcie, ale w 99% wasze typowania to strzały niecelne.
|
|
Vlad, czy jak tam Cię zwą, wiem że jestem starszy, bo cię znam osobioście i szanuję. Ty raczej do Mnie odnosisz się jakbyś był kimś lepszym i ważniejszym, fakt że na komputerach znasz się jak mało kto, nie mówiąc o internecie. Traktujesz Mnie tak, bo jestem laikem w sprawach komputerowo-internetowych, ale ne jestem takim zacofańcem, jak sugerujesz . A, może niepotrzebnie wlazłem do Twojego forum i chcesz Mnie z niego pogonić. Pozdrowienia.
|
|
Marcin a czy ja do ciebie skierowałem te słowa ? ja nic o tobie niemówilem więc sie odczep.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |