Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego wygrał Brzeziński? |
no nie wiem czy przereklamowana..... ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego wygrał Brzeziński? |
Bedzie napewno z 15 i niebędą one piane.
|
|
Ptysieq niedawno pobił chyba swoje rekordy popisując się wpisem w wątku Nokia: "ja niemam takiej komórki to ci niepowiem". Pomijam ortografię ale Ptychu-wyobraź sobie gdyby każdy tak pisał. Jesteś niby rocznik '91 więc powinieneś wiedzieć że forum służy tylko do wypowiadania się GDY MASZ COŚ DO POWIEDZENIA. Nie wiem czy robisz to wszystko na serio czy tylko udajesz kretyna (łudzę się że to driugie) ale gościu-zastanów się. Tym bardziej że nie jestem jedyną osobą która to zauważa.
|
|
Tutejszy admin ma w dupie to forum i nic nie usuwa. Tak wiec 2 razy zastanow sie co wpisujesz zanim inni to przeczytaja... Ciekawe czy ktos zrezygnuje z wyjazdu przez twoje oficjalne informacje od policji... Licze na to, ze nikt. Zbych
|
|
nie no...ja to chyba zaloze temat i tam kazdy by prosil o zbanowanie ptysia...przynajmniej temat nigdy by nie zamarl..
|
|
...smoke weed every day .....
|
|
Jesli chcesz wypozyzyc auto Zadzwon pod numer 502425971 i sie wszystkedo dowiesz juz od 78Zł mozesz wypozyczyc auto i bez limitu kilometrów Zadzwon naprawde warto
|
|
Nie bójmy się krzyży! (do siebie też to mówię). Ich dźwiganie mówi nam wiele o nas samych i daje siłę! I choć czasem wydaje się, ze "choćbyś nie wiem jak się wytężał...", to wstać, otrzepać się i leźć dalej. Choćby to miało być jeno LEDWOCOCZŁAPANIE (nie szukajcie w słowniku - to neologizm :)), ale leźć i już!! Zawsze po drodze znajdzie się Ktoś, kto może i nie pomoże ale potowarzyszy na pewno, choćby i w innej galaktyce się znajdował akuratnie... A od pseudoprzyjaciół to lepiej z daleka. Oni wprawdzie są jacy są, bo życie ich poturbowało, ale przecież nie sposób ich bez końca w ten sposób tłumaczyć, prawda?? Dlatego lepiej odejść w milczeniu, bez nienawiści choć nie bez smutku :(. A ludziska fajne są! I nie ma co się do nich zrażać tak wogóle, boć to przecie dowiedzione, że każdy inny jest (choć podobny) i to właśnie jest kapitalna sprawa!! Myślę, że Pan Jezus to miał poczucie humoru jak trza - musiał nieźle dowcipkować z tymi Swoimi uczniami, skoro tak za Nim łazili :). Już sam fakt, że dzieci do Niego lgnęły, siadały Mu na kolanach, obejmowały za szyję o czymś świadczy. Dzieci bowiem lgną do ludzi, którzy potrafią z nimi figlować i sami pamiętają co to znaczy dzieckiem być. A On dobrze pamiętał! O tak! Na koniec małe rymowanko :)): Przy stole - smakowitości, umiarkowanej ilości gości, (bo jak ich za dużo - to złości, gdyż zmęczenie w dużej ilości pozbawia gospodarza radości). Niech śmingus będzie, no wicie, mokruśki caaaałkowicie! Boć to tradycja taka pozraszać nieboraka. A jak pomstuje niebożę, to jeszcze mu dołożę kubełek wody ze zdroju dla ostudzenia nastroju... :D Wesela i szczęśliwości i bezgranicznej Miłości... Tego Wam życzy na Święta Gosieńka co o Was pamięta :)
|
|
bez komentarza :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
HeHe jaka kłutnia!!
|
|
Przemierzałam ostatnio... dolinki, lecz się dobrać do Allinki! I przegonić to Ladaco, nagroda moja - ha! a co?!?!?
|
|
Bardzo fajne rymowanko i bardzo miłe i mądre słowa. Dziękujemy serdecznie za nie. Wszystkiego najlepszego i WIOSNY na Święta dla Ciebie, Ryskago i dla całej reszty ludzi fajnej woli.
|
|
Gdy rozumku użyjesz swego możesz sie dołączyść kolego. Bo nie kłótnia to, ni zwada lecz przednia zabawa. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Prędkość myśli mych przewyższa pisania prędkość w sposób znaczny, ta pierwsza jest do drugiej odwrotnie proporcjonalna, co dało poezji mej wygląd pokraczny...:) "Czas" gdzieś zgubiłam w świątecznych porządkach, bo cinżko jest sprzątać przy chorych dzieciątkach... Spieszę więc z poprawką q Wam by "czas" wkleić i coś dodam, nie byłabym sobą przecie gdybym nie dodała - sami wiecie... Lecz wybaczta gadulstwo me, bo tak strasznie gadać mi się chce: Gdy wehikuł czasu ma się można się przemieszczać w czasie... Fruwać w roki bardzo przeszłe, i zwiedzać chwile zamierzchłe. Chociaż miejsc na świecie pełno ja nad jez. Buwełno trafić chciałabym przypadkiem na wakacjach 19-latki Przemierzałam ostatnio... dolinki, lecz czas się dobrać do Allinki! I przegonić to Ladaco, nagroda moja - ha! a co?!?!?
|
|
Tego nie czytałem ale przyznaję-wypożyczalnią Ptyśqu przebił Nokię o kilka lat świetlnych. Chyba wiem na czym polega problem Ptyśqu, mam 2 hipotezy: 1) Rodzice założyli mu stałe łącze i on myśli że musi cały czas z niego korzystać "żeby się nie marnowało". 2) W tytule każdego wątku widzi to czego my nie widzimy a mianowicie napis "Ptysqu pomóż!". A że chłopczyk jest dobrze wychowany to stara się jak może...
|
|
Eeee tam, zaraz nudna... A błocko? I w Hucie jest, a jakże! Jak ostatnio wybyłam w łąki nowohuckie to przyniosłam po kilogramie na każdym z trzewików...:) Ale juz nawet pachnie inaczy...
|
|
Wy mnie nierozumiecie ... & vice versa!
|
|
A w którym wieku? W XXII? Nooo Ptysiu, to będziesz musiał na te podróż przeznaczyć... no z tydzień czasu...:) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Żyjemy w karju demokratycznym, takze wolność slowa powinna byc tolerowana. Jakolwiek przyznam że niektóre wypowiedzi (rodem z czatowych pogawędek) można śmiało wyrzucić do kosza na smieci..... Re5pect4ALL
|
|
thx, Adamus.
|
|
Ptysiu!"BIERZ GO!"
|
|
Dziekuje bardzo moze wiećej propozycij ?
|
|
Braaaawo Maciek!!!
|
|
Szkoda że temat zeszedł na psy ( czytaj ptysia czy jak mu tam ). Uważam że metro to spoko klub tylko w weekend "atmosferka" trochę niezabardzo bo jak wejdzie tam 100 osób z fajkiem w gebie to czuje się jak bym był w komorze gazowej. - naszczęście zarogiem jest Żubr :). Tak poztym to gdzie jest 54 bo ja trochę niekumaty w rozmieszczeniu lokali w Łomży.
|
|
tu nie chodzi o jego wiek, tu chodzi po prostu o to że zaśmieca forum czymś o czym nawet nie pomyślał, to nie jest nawet jego własne zdanie. jestem za ZAKAZAMI INTERNETOWYMI!!!
|
|
Vlad wszystko w porzadku. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |