Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TRZEBA PRZECZYTAĆ !!! |
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TRZEBA PRZECZYTAĆ !!! |
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
sadza :)))))))) tylko nie pojmóje tfoih wwypocin ... som niezrozómiale zenuś
|
|
jasiu pomalutku przeczytaj jescze raz i zrozumiesz
|
|
jutro ci wytłumacze,bo dzisiaj nie mam ochoty na debilka
|
|
Tak, ale dużo ludzi z Łomży pracuje w tej śmierdzącej Ostrołęce w Stora Enso, która jest przyczyną tego smrodu.
|
|
istnieja tez barany jak wy, profesory pierd...lone zablysnac chcieli
|
|
nie polecam p.Gocłowskiej, po roku od zdjęciu aparatu zęby wyglądają gorzej niż przed założeniem
|
|
powiem wam tak problem polega na tym ze oni wszyscy sie malo znaja na czesciach a te podrobki jakie sprzedaja to istna tragedia jezeli chodzi o jakosc ja od kiedy mam mondeo to jestem po kazda duperele jezdzic do Ostrołeki do serwisu Forda no moze i jest troche drozej ale jakosc nie do porownania . Jestem zmuszony do tego bo do forda nie nistnieja zamienniki niskiej jakosci , no ale nie zmieniam tego samego kilka razy tylko raz
|
|
bozetyle czASU sie kłócicie o tym samym:D
|
|
posuncie sie troche ;]
|
|
no to i ja:)
|
|
witam, Przepraszam ze pisze na taki temat ale musialam to zrobic. Moze osoba, która zleciła lub jest kierownikiem - pomysłodawca postawienia na jednym z pasów na ul. Zawadzkiej słupka na studzience, ktory ma informowac o wadzie w drodze. Drogi Panie czy znakując w taki sposób taką wade MYŚLAŁ PAN O ZAGROŻENIU JAKIE może wynikac z takiego oznakowania czy tylko Pana pracownik zrobil to bez przemyślenia ???!!!!! Jadąc za kolumną samochodów lub nawet za jednym z samochodów tym pasem oznakowanie tego typu nie jest wogóle widoczne i moze spowodowac kolizje lub nawet spowodowało ? Sama dzisiaj bylam w takiej sytuacji kiedy jadac z malutkim dzieckiem w ostatniej chwili (gdy pan przede mna zmienil pas ruchu) zabaczyłam słup na srodku drogi i wyhamowałam po czym za mną kolumna samochodów również ledwo wyhamowała nie powodujac na szczescie kolizji . Jestem pewna ze takich sytuacji dzis bylo wiecej. LUDZIE pomyslcie zanim cos zrobicie ? Panie zarzadzajacy drogami kontroluj to co jest robione na drogach ! Czemu ludzie sa tak bezmyslni ?
|
|
skoro jest tak dobrze to czemu jest tak zle ??????
|
|
u mnie przed blokiem rosną piękne zdrowe drzewa i obcinają wszystkie gałęzie zostawiając same pnie! co roku to samo! ludzie opamiętajcie się, dostali piły i nie mają się na czym wyżyć!
|
|
halo halo mmmmh, mialam juz raz tak gwaltowne! spotkanie!, to bylo z kims, kogo od wielu lat nie widzialam i sie tez gwaltownie! urwalo, ktos...... mi podeslal smiechuha:) smiechuh -tez mi nic nie robi , tylko sie smieje, szalenczo!
|
|
heh...no widac że "Konsument" faktycznie nie orientuje sie za bardzo w tych sprawach...już Tobie wyjaśniam...owszem piwo w "kuflandzie" jest niekiedy sporo tańsze, ale weź pod uwagę że to jest niestety inne piwo tzn z innych tanków danego browara...podobna sytuacja mam miejsce przy innych markach np Lech-Tyskie-Żywiec, niby te same a jednak sporo inne..
|
|
Polecam, ul.Rycerska 3a
|
|
do Haunted KIedyś się tak jąkałeś ęuuuułłłłł ęuuułłłłl ąąąuuułłłł a teraz tak ładnie mówisz?
|
|
Bo miasto jakie jest każdy widzi, nie jest idealne. Dużo mu brakuje. Jest nieudolnie zarządzane. Bez perspektyw jak narazie na coś więcej jak śmierdzącą spalarię.......ale taka postawa jaką reprezentuje Fazzi, szczególnie wobec ludzi tu mieszkających, z których notabene sam się wywodzi, to już szczyt....... czegokolwiek. Podobno kompleksy leczy się jakąś "zasłoną dymną". Widze tu więc książkowy przykład leczenia swoich kompleksów. Over. _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
http://projektorlik.blogspot.com/2010/05/nabor-do-2-ligii.html
|
|
mamy dwa rodzaje kolczukow -na srubke -i takie co sie dzyndzaja w pistolecie do przekuwania uszu znajduje sie kolczyk, nalezy przycisnac do ucha , nacisnac i kolczyk sam wbija w ucho, potem nalezy srubke dobrze wkrecic - w ten sposob ucho jest przekute przemywac codziennie:)
|
|
-ksieciuniu, fajnie ze sie odezwales moj gg 85432197
|
|
Podbijam!
|
|
Kaligulik....wydaje mi się, iż te forum służy jak nazwa sama w sobie... do wyrażania sądów i opinii. Tu Ciebie zaskoczę - z fryzjerstwem mam tyle wspólnego, co Ty. Chyba, że się mylę,....? Zawsze swoje włosy "oddaję" w ręce fachowców, ponieważ uważam, iż każdy z Nas jest do czegoś stworzony, a mój zawód diametralnie się różni od typu "usługi". I odpowiadam na zapewne następne Twoje pytanie... to, iż ta Pani jest kosmetyczką, wiem, ponieważ robiła mi zabiegi kosmetyczne. Dodam, iż jest wspaniałą i przesympatyczna osobą, ale nie sprawdza się niestety w zawodzie fryzjera. Kosmetyczka zaś jest z Niej extra. Słownik w rączkę... zwroty piszemy wielką literą .
|
|
Bank Ziemski czynny całą dobę
|
|
benke to mozesz w oko zarobic w sobote
|
|
Czy ktos ma moze jakies informacje o pracy wynagrodzeniu oraz otmosferze w drukarni jda na kalibrowej bo mysle bysie tam zatrudnic
|
|
PKO na legionów
|
|
ręki szkoda....na większość tutaj nie oddałbym nawet moczu ;-]
|
|
Co fakt to fakt, niestety to racja.
|
|
jestem jej ginekologiem i z całą pewnością mogę stwierdzić: tak, szczebiotka jest dziewicą.
|
|
|
|
|
|
ene dule rike fuc k you- e turba burba osme smake eus deuds kosma teus rix bobex max
|
|
vektra ' znowu podpierdalasz zajca:d
|
|
jakie nudyyyyyyyyyyyyyyyy!
|
|
o moj rozmarynie rozwijaj sie O MOJ ROZMARYNIE ROZWIJAJ SIE!!!
|
|
banda !!!! pollebkow!!!
|
|
uwążajcie bo ona ma owsiki ..........feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Może wiecie gdzie przyjmuje dobry pulmonolog dla dorosłych?
|
|
Na kazańskiej 2
|
|
co ci plucko wysiada!
|
|
Ce n'est pas la révolte en elle-même qui est noble, mais ce qu'elle exige. « [Albert Camus
|
|
Le triomphe des démagogies est passager, mais les ruines sont éternelles. [Charles Péguy
|
|
IST też ...
|
|
Jasiek - jest taka możliwość. Jak najbardziej. :) Najpierw taryfą na dworzec PKS w Łomży. Poem PKS-em do O-ki. Z O-ki do masz PKP, jedzie do Łap. W Śniadowie wyskakujesz. <maciekzklanu>
|
|
h0j napisał(a): > Kochanie, chodz do mnie, Szczebiotko moja ! > cos w tym jest
|
|
juz cie gdzies widzialam Cirilla, ale nie na imprezie lecha
|
|
:)
|
|
szczebiotka mózg w tej francji zgubiła, i jeszcze w dodatku zaatakowała ją kiła! tak to bywa gdy się daje na prawo i lewo, i ru.cha wszystko co nie spier**la na drzewo.. szczebiotko! miej do siebie trochę szacunku, spożywaj mniej alkoholowego trunku, daj nam trochę odpocząć od siebie, bo twoje zdanie wszystkich JE-BIE! ;)) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
fazzi światowiec
|
|
tak, dokladnie wkrecaja w biznesy cale rodziny i kreca na boku, tylko same staze i staze, jak czlowiek ma znalezc normalna prace nawet na zlecenie, bo juz nie spomne o umowie o prace skoro w kazdej firmie czy wiekszym przedsiebiorstwie co pol roku wymianka stazystow, ja rozumiem, ze moze niekazdego stac na pracownika ale litosci... napierdzielili na starym rynku na kopce siana i wszyscy sie z tego smiaja, jaka to wizytowka dla naszego miasta? A tak wogole to lomza ma jeszcze prawa miejsckie czy juz spadla do rangi wsi? Kurde dzisiaj w Zambrowie impreza jutro tez, a w Łomży? Jedyna rozrywka to lody wloskie w niedziele na starym rynku ...Aj szkoda gadac...
|
|
Impreza dzisiaj, początek o 12.00 a co będzie się działo więcej? Zna ktoś szczegóły?
|
|
Dzięki Benny za słowa wsparcia :) My mamy do siebie niedaleko, wiec dobrze jest zjednoczyć się i wygrać imprezkę :) Każdy głos się liczy. z góry dzięki
|
|
Pisze prace z PO o funkcjonowaniu struktur wladzy policyjnej. Wie moze ktos jaki czas po zgloszeiu przestepstwa wszyczynane jest sledztwo?
|
|
chyba Twoi rodzice nie wiedzieli co to guma he he
|
|
dawaj wiecej pomysluf heheheheh
|
|
ja pracuje masz brótto 2340 zl netto 1100 i jest sóper
|
|
są i kreski ale są też i odstępy
|
|
wystarczy wpisać meila w google i będzie wszystko jasne
|
|
Black Royal a kto tam nie pracował chyba tylko młodzi mieszkańcy Łomży
|
|
jakis ''RastaShop'' by nie zaszkodził :D
|
|
nie może.
|
|
impreza na skate parku
|
|
Jak ktoś podpisał umowę z kimś na prąd, bez możliwości pokrycia rachunków, to niech teraz płaci, a swoją drogą jeśli ten sztab jest legalny, to niech zwróci się o pomoc do Urzędu Miejskiego. Na myśl mi przychodzi tylko jedno, kto zgodził się podłączyć coś, gdzieś, jeśli nie jest to oficjalna działalność. A może Łomża ma finansować działalność sztabu cały rok i finansować wypłaty dla założycieli charytatywnego sztabu?
|
|
To nie śmieszne, bo ja czegoś tu nie rozumiem, zerknęłam na stronę i widzę podziękowania, dla hotelu, który za darmo przenocuje gości, odwiedziny prezydenta w sztabie, więc kto to kontroluje, wogóle, co to jest za spółka?
|
|
tel. 801 080180 - infolinia godz otwarcia 9-17 pon. - pt. 9-13 sob
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |