piątek, 13 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia-"Zgłosiłem aferę z politykami PO, oto moja kara"

Popieram Cię konkluzja.
I. Najwygodniej jest wyjechać i korzystać z gotowego. Gdyby nie ludzie z małych miast, to Warszawa nie rozwijała by się w takim tempie, nie byłe by komu tego wszystkiego tam zbudować. Fazzi, rozejrzyj się wokół siebie i powiedz ilu masz prawdziwych Warszawiaków wśród znajomych?? Większość osób to przyjezdni - oni sami lub ich rodzice.
II. Nie jest sztuką, robić coś na wyrobionym już gruncie, ale wyrobić grunt aby na nim coś mogło być - to jest sztuka. Jeśli kończysz wspaniałe studia, rozwijasz się w tej Warszawie - to gratulacje, ale pieniądze to nie wszystko, a na pewno nie pogoń za nimi.
III. Ja wolę Nasze miasto, spokojne i ciche, jego małe problemy. Tam, gdzie żyjesz jesteś pionkiem, w tramwaju, czy autobusie nie masz do kogo się odezwać, nie znasz swoich sąsiadów, wychodzisz rano, wracasz wieczorem, a jak chcesz gdzieś wyjść to tylko po wypłacie :] itd... itp...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia-"Zgłosiłem aferę z politykami PO, oto moja kara"

Drogie dzieci

godziny w grze WoW zostaną ograniczone dla was, ponieważ lekceważycie sobię naukę.

Przedstawiam poniżej harmonogram(godziny)działania serwerów:

Pon-Pt (18:20)
Sob-Niedz (10:15)

Dziękuję za uwagę

Dobrze, że gruzem dziury nie zasypali tak jak to robią na szosie do mężenina.

u nas w piekarni codzien inna butel stoi w szatni a raz na tydzien oprozniamy worek po puszkah

szczebiota ty ruro stara
jestes bardziej wkur****ąca od komara!
twoj mozg jak chleba okruszki
wpierdoli*y juz go kaczuszki :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

no

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org