Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-"Zgłosiłem aferę z politykami PO, oto moja kara" |
Popieram Cię konkluzja. I. Najwygodniej jest wyjechać i korzystać z gotowego. Gdyby nie ludzie z małych miast, to Warszawa nie rozwijała by się w takim tempie, nie byłe by komu tego wszystkiego tam zbudować. Fazzi, rozejrzyj się wokół siebie i powiedz ilu masz prawdziwych Warszawiaków wśród znajomych?? Większość osób to przyjezdni - oni sami lub ich rodzice. II. Nie jest sztuką, robić coś na wyrobionym już gruncie, ale wyrobić grunt aby na nim coś mogło być - to jest sztuka. Jeśli kończysz wspaniałe studia, rozwijasz się w tej Warszawie - to gratulacje, ale pieniądze to nie wszystko, a na pewno nie pogoń za nimi. III. Ja wolę Nasze miasto, spokojne i ciche, jego małe problemy. Tam, gdzie żyjesz jesteś pionkiem, w tramwaju, czy autobusie nie masz do kogo się odezwać, nie znasz swoich sąsiadów, wychodzisz rano, wracasz wieczorem, a jak chcesz gdzieś wyjść to tylko po wypłacie :] itd... itp...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-"Zgłosiłem aferę z politykami PO, oto moja kara" |
Drogie dzieci godziny w grze WoW zostaną ograniczone dla was, ponieważ lekceważycie sobię naukę. Przedstawiam poniżej harmonogram(godziny)działania serwerów: Pon-Pt (18:20) Sob-Niedz (10:15) Dziękuję za uwagę
|
|
Dobrze, że gruzem dziury nie zasypali tak jak to robią na szosie do mężenina.
|
|
u nas w piekarni codzien inna butel stoi w szatni a raz na tydzien oprozniamy worek po puszkah
|
|
szczebiota ty ruro stara jestes bardziej wkur****ąca od komara! twoj mozg jak chleba okruszki wpierdoli*y juz go kaczuszki :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
no
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |