Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wygra Kołakowski? Stracimy posła... |
O przyjacielu - bieda z tobą . Klawiatura tu już nie pomoże, ani przychodnia tylko jedynie oddział i to zamknięty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wygra Kołakowski? Stracimy posła... |
Z buraków jest cukier, a do cukru woda, drożdże w/g proporcji 1410 i mamy PKWN. Jeżeli czytałeś uważnie starsze tematy to powinieneś wiedzieć o co chodzi. Jak zgadniesz to nie będziesz burakiem, a jeżeli nie to jesteś Nim pierwszy. Pozdrowienia.
|
|
Adamusku, toż ja zawsze gadam, że trzeba stworzyć SYSTEM likwidujący bezrobocie! Natomiast pewna liczba zasiłków musi zostać. Ale kiedy pracy (i zarobków) nie będzie - to rzeczywiście utoniemy poprzez wymarcie z głodu (a to sięga juz 50% narodu). W tej chwili nie przekonasz narodu do zabrania mu zasiłków, bo nadużycia władzy sięgają MILIARDÓW! Ci ludzie-naród uważaja, ze są OKRADZENI! I mają podstawy, że tak jest więc dlaczego zamiast złodziejom nie dać im? Taka to ligika społeczna (choć nie do końca moja bo aż takim socjalistą - jak myslisz o mnie - to nie jestem).) Pozdrawiam serdecznie. kaw1
|
|
ściągnęłam film przez Emule ale nie mogę go odtworzyć. Nie ma dźwieku ani obrazu tylko czarne tło, Czy ktoś może mi pomóc? Może brakuje jakiegoś kodeka..??? pomocy!!!!!
|
|
Brak słów... Bezsilnie zaciskam pięści... :( ściemka wszystkim
|
|
Zal ściska jak takie bezbronne psy muszą ginąć.
|
|
Zaczeła sie wiosna ale nie widac tego jeszcze chyba po pogodzie ale widac jak przechodnie idą i się uśmiechają bo wiedzą że nadeszła wiosna.
|
|
Jak ktoś ma foty z budzenia wiosny to niech zapoda na e-maila z góry dzięki ptysiu91@interia.pl Gosia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Pamietacie sledczego :D ?? +polak+ to wlasnie on :D Stary ile jeszcze razy zmienisz nick :] ?
|
|
hmm jak sie nie myle to 6210 nie ma takiej opcji. Dopiero po wgraniu oprogramowania od 6250 sie ja uzyskuje :] Tak samo jak w 8210>8250... chyba... :P
|
|
Wy tylko robicie dużo szumu i drętwej gadki. Wczoraj była okazja wyśmienita. Pierwszy dzień wiosny. Przeczytajcie w telegazecie w I programie telewizji, jak to robiono w innych miastach. W Katowicach na skwerku zebrali się ludzie i pod hasłem "Obudź Wiosnę w Sobie", czym kto miał, krzykiem, telefonami komórkowymi, budzikamii nawet bębnami i syrenami, budzili "Wiosnę". Wy tylko ciągniecie temat i bez przerwy umawiacie się i nic Wam nie wychodzi. Chyba że na Prima Aprilis. Pozdrowienia.
|
|
kupujący - masz 100% racji. Posiadanie psa to wielka odpowiedzialność. Głównie dlatego, że nie jest to zbyt dobrze widziane u ogółu (z winy samych włascicieli psów). Trzeba sprzątać po pieskach. I nie wolno otwierać pieskowi drzwi, żeby sobie pobiegał, a później ktoś go do klatki wpuści. Co do chodzenia bez smyczy i kagańca: wiesz, da pieska to jest najlepszy spacer. Ja go cały czas pilnuję, wcześniej przeca go czegoś nauczyłem, także mogę sobie pozwolić na puszczanie go bez smyczy. Ale wiem, że nie zawsze tak jest. Jednak pies bez smyczy i kagańca, ale ze swoim właścicielem jest raczej bezpieczny. Co do zdarzenia na południu: źle się stało, piesek nie zawinił, a zginął. Jakim tumanem trzeba być, żeby zabić zwierzaka? Zwierzaki nigdy nie chcą zrobić ludziom krzywdy. Zawsze bronią czegoś, co uważają za nienaruszalne (posesji, właściciela). Nie powinniśmy wchodzić im w drogę tak, jak one nie wchodzą w drogę nam, szanują to, co nasze. I boją się nas. Pozdro.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |