Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo według Kmicica . |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo według Kmicica . |
wiesz Kola, takie małomiasteczkowe ambicje.... wyżej sra niż tyłek ma....ot i cała prawda.
|
|
to chyba lepiej przed niz po
|
|
Jasiu nie daj sie hah
|
|
za free to mogę wziąść :-)
|
|
A skąd ty możesz wiedzieć co lubie a czego nie lubie. i zamiast tak gadać to przynajmniej zorientuj się w cenach dobrych zespołów i idioty z siebie nie rób
|
|
Widzę,że przynajmniej jedna osoba zrozumiała o co mi chodzi :) Skoro tak to warto było założyć ten temat :) Prawdę stary napisałeś i ja dokładnie to samo chciałem przekazać,choć może nie potrafiłem tego dobrze ująć. 99% tych co tutaj piszą są bez pracy i na utrzymaniu rodziców,co widać np. po godzinach pisanych postów.
|
|
Weź Ty ku*wa szampon się zamknij jak nie jesteś w temacie. To w takim razie o co poszło między np. Widzewem a ŁKSem (łódzkim), między Legią a Polonią między Arką a Lechią Cracovią i Wisłą? Drużyny z tego samego miasta/regionu/województwa przeważnie delikatnie mówiąc nie dażą się sympatią (są wyjątki) i tyle. Tak już jest. Więc sam człowieku zamilknij.
|
|
jedno wielke dno ( nie mówie tu o kabarecie ), jak to na Łomże przystało same disco polo i jakiś pezet czy prezent- kim on kó...a jest???? rudy błazen z druhem
|
|
To w warszawie nie ma bezrobotnych i wszyscy dobrze zarabiaja sa wyksztalceni.Policz ile kosztuje zycie w wawie a ile tu.Poza tym jak wszyscy mlodzi wyjada to tu zostana emeryci i rencisci.Lepsi od ciebie wyjechali w swiat ale tak nigdy nas nie obrazali.Szanuje warszawiakow ale ty nigdy nim nie bedziesz.ZRESZTA LOMZYNIAKIEM TEZ NIGDY NIE BYLES.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |