Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wiara w sąd. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wiara w sąd. |
Treść jest ukryta
|
|
proooooooooooooooooooooszeeeeeeeeeeeeeeeeeeee blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagammmmmmmmmmmmmm nie oceniajcie ludzi za wyglad, ale za wiedze
|
|
na allegro są profesjonalne sklepy sportowe, mają za rekomendacje komentarze i tym się trzeba kierować, trzeba trochę myśleć...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Słuchajcie, sprawdziłem tego światowca, ale niestety nie zlokalizowałem miasta, bo łączy się UMTSem. A neta ma w PLAY'u, co świadczy o jego tułaczym trybie życia. :] Warszawiak z PKSu. hehe. rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
biały281 a czemu tylko nabasenie? MOSIR przecież nie działa tylko na basenie. Nie każde dziecko lubi basen:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czesiek >Nie pij tyle!!!!!!!!!!!
|
|
jak ma z tyłu naczepe od tira to i cała afryka nie pomoże
|
|
brudasko wody szkodujesz ?
|
|
jak stara k...to ty sie zachowujesz.ja nawet nie bluzgam.Nie masz mi chyba za zle,ze sie odezwalam..mysle,ze wiekszosc ludzi (normalnieszych) na tym formum poprostu krew zalewa jak czyta twoje wypociny.nie moge przejsc wobec tego obojetnie chociaz powinnam...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100524/REG20/129136696
|
|
Damiano, zgadzam sie te pieniadze lepiej wydac na ksiazki dla najbardziej potrzebujacych dzieci, czesto mieszkajacych na pograniczach miasta!+ dojazd czerwoniakiem , to dobry interes dla malych , pokrzywdzonych, o ktorych czesto sie zapomina, (wazniejsze sa przeciez jakies baseny) mieszkanow LOMZY
|
|
W Janowie tanio,szybko i dobrze robi.
|
|
a ty daniel1410 to od razu widać, ze pracujesz w tym sklepie więc swoje chwalisz a wszystkich "walisz" ja po prostu zamieściłem swoja opinię, ty natomiast od razu atakujesz. nie znasz mnie, nic o mnie nie wiesz a atakujesz. żałosne...
|
|
Najlepiej, żeby drogi zrobić raz a porządnie. Bo co z tego, że np. ratusz co kilka lat remontuje tą samą drogę? Ja rozumiem, że TIRy itp., ale one nie wszędzie jeżdżą. Jak nie wiedzą, jak się buduje drogi, to niech poczytają pamiętniki Speera. Jego drogi przetrwały tysiącletnią Rzeszę, przetrwają pewnie i III RP.
|
|
"i pożyczy grata na którego pracował całe życie..." pohfal sie jaki samohut ma tfuj tata .... i powiedz jakim jezdzisz ty i kto ci dal na ten samohud ;) rudy błazen z druhem
|
|
novack potwierdzasz tylko fakt ze guzik wiesz o organizacji takiej imprezy, patrzysz tylko na to co chciałbyś sam zobaczyć, a zapominasz o jednej ważnej kwestii którą trzeba spełnić żeby pozyskać kasę na taką impreze ale juz nie bede mówil o co chodzi bo i tak wydajesz sie na to za tępy żeby to pojąć
|
|
BENTLEY Masz tu koleś wozi z nowogrodzkiej nie znam numeru ale jak poszukasz to znajdziesz oglasza sie na auto gieldzie.
|
|
hej jest ktoś może z Olsztyna? Interesuje mnie jacy są psycholodzy w Olsztynie, bo z tego co się dowiedziałam nie są ciekawi... Nie mam pojęcia na co się szykować.
|
|
W internecie wpisz Łomza bentley T1
|
|
Istnieje bollywood, kinematografia indyjska z siedzibą w mieście Mumbai, polecam z całego serca dla osób pragnących się odstresować, bo kolory, muzyka, piękne kobiety, przystojni mężczyźni każdego wprowadzą w dobry nastrój:)
|
|
trzewiki ;]] Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
cezar1 a gdzie trackone napisał , że to recenzja ????
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|