sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zasadnicza Sluzba Wojskowa

ja mam taką teorie to frajer musiał uciekać z Łomży a teraz mieszka w rynsztoku

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zasadnicza Sluzba Wojskowa

Więcej na temat tej zagadki.

http://historialomzy.pl/zagadka-63/

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nie wiem o kim mowicie, moje wielkie wspolczuwie dla niego rosnie,

moim zdnaniem, kometarzami sypia frajerzy ktorych bieda zmusila do zarcia kartofli z siadlym mlekiem, teraz jestescie wielkie PAnY,
na waszym miejscu nosilabym ubrania bez odrywania ceny, -kazdy bedzie wiedzial ile jestescie warci

nikt z Was nie zna tego czlowieka osobiscie, a jezeli nawet to z opowiadan wyssanych z palca,
takie jest moje zdanie

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Ciebie powinni karczerem umyć, grzybnio

Fazzi pochwalil szczebiotke,ze czasami madrze cos napisze a ona juz podjarana ..chetnie by kota zamienila na faziego-imbecyla .Moim zdaniem ten madrala tak naprawde w ogole nie wyjechal z Łomzy!Pracuje w jakims biurze-konczy o 15 i wiecej sie nie odzywa bo w domu nawet netu nie ma!

Treść jest ukryta

Szkoda mi Ciebie kobieto!czy ty prowadzisz jakies zycie w realu?Zakupy robisz przez internet,jedzenie zamawiasz przez internet , masz internetowego kotka..skoro masz offsiki zapewne myjesz sie wirtualna myjka!nawet palisz znicze swoim dziadkom wirtualne co?- ŻaL za serce sciska!

Czesiu -przyznaj sie ze mnie kochasz???
:)
>Czesiu mnie kocha, Czesiu mnie kocha , nananare, trtalalal, trrtrlala:)tatata

Przeczytałem na 4lomza że zbierają dla powodzian, więc kupiłem troche środków chemicznych i postanowiłem zawieść, niestety żeby tam trafić trzeba być chyba odpowiednio wtajemniczonym, człowiek z ulicy może mieć problem, kiedy o tym wspomniałem już po dotarciu, dziewczyna zaczęła wywieszać na bramie jakieś informacje na ten temat. Widziałem w tv jak ludzie do caritasów w Polsce przychodzą i zbierane są duże ilość darów, u nas zastałem ciemną piwnicę, pani sprzątaczka zapaliła światło żebym się nie potkną, trochę można się zniechęcić, ale mimo wszystko zachęcam. Czarną bramkę nad którą wisi szyld caritasu od razu możecie sobie odpuścić, bo jest zamknięta, 10 m dalej jest brama, iść trzeba w dół zjazdem i tam za winklem są drzwi, może teraz wywiesili na niej jakąś informacje i tam wejść, proszę nie obawiać się ciemność, może to z oszczędności. Ale prawda jest taka, ktoś tam mógłby się bardziej postarać to i efekty były by większe...

A mi się w Łomży podoba, mieszkam tu od 14 lat, na początku cieżko było przestawić się na życie w tym mieście, ale poznając wielu ciekawych i mądrych ludzi udało się. Wbrew pozorom można tu wiele osiągnąć i zarobić, ale trzeba coś sobą reprezentować. Osoby na poziomie raczej nie spotykają się po knajpach (bo brak jest dobrych lokali), są to raczej zamkniete grona, nie przyjmujące obcych.
Dużym plusem małego miasta jest to, że do pracy można dojechać w 5 minut, a do różnych miejsc atrakcyjnych turystycznie w kilkanaście minut, mamy też blisko na mazury. Są osoby lubiące gwar wielkich miast, takie życie podoba się z reguły singlom, natomiast dla rodzin z dziećmi jest tam ciężko. Mało czasu, mało zieleni, brak placów zabaw, hałas. Do Warszawy lubię jeździć wyłącznie na lotnisko (jeśli nie stoję 2 godziny w korku). Każdy jest inny i oczekuje czegoś innego od życia.

a ja to lubie!
hihi:)

zgadzam sie z Panem adamem 123

wielodzietnym rodzinom -nie radze jakiekolwiek instalacji w wiekszym miescie, gdzie mamy doczynienia z nietolerancja, anonimowoscia, wulgaryzmem, grubianstwem.zaniedbane ulice tylko powierzchownie zachecaja przechodniow do kilkuminutowego relaksu, witryny sklepow ostatni krzyk mody ale to jest pestka... ten tandetny obrazek dobrobytu, nie dorasta do ciszy i spokoju jaki poszukiwany jest , na wiejskim lonie natury, w malym miasteczku slynnym z grila i dobrze zakrapianych sielanek<;

adam123 ja akurat jestem rodowitym Łomżyniakiem i cenię wypowiedz takich ludzi jak pan a po za tym może krytykować sobie gość Infrastrukturę miasta chociaż też bym był przeciwny może obrażać władze miasta ale nie mieszkańców

Treść jest ukryta

ha ha

Fazzi pewnie na mazury sznurkiem z warszawiakami przez Łomżę leci co drugi długi weekend;)))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

vespos brak rozwoju w Łomży przez białystok który myśli tylko o sobie wszelkie inwestycje do siebie miejsca pracy do siebie

jak tam owsiki , doszły już do pustej główki i tam zrobiły sobie legowisko?

Witam
Zestaw 1:
http://allegro.pl/item1051558652_zestaw_narzedzi_94_cz_yt_1268_super_cena.html
Czy
Zestaw 2:
http://allegro.pl/item1051558652_zestaw_narzedzi_94_cz_yt_1268_super_cena.html

Czy może macie jakieś inne propozycje zestawu kluczy w podobnej cenie.

wahalabym sie:)

Jaga wygrała, czyli w LE nie będzie co oglądać... :/

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

oczywiście, że tak.

K**wa ale z was kibice ja nie mogę... Jeszcze rok, dwa lata temu WSZYSCY pluli, śmiali się itd itp z Jagiellonii a teraz ci sami gratulują jej zdobycia PP. Popatrzcie z jakimi rywalami ona grała... Wielkim fuksem dotarli do finału, gdzie po kontrowersyjnych decyzjach wygrali ledwo 1:0... To, że zdobyli PP nie zmienia faktu, że są ciotami...

Jagiellonia to nie jest polski klub,
to nie jest polski klub,
to białoruski klub!

dali doopy ciule:| a ta nuta Polski to faktycznie jakaś masakra :| ale co zrobic jak to My Polacy sami ją wybraliśmy w konkursie:/ dno i wodorosty...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org