Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rośnie poparcie dla PiS. Platforma pozostaje w tyle |
Oj Fazzi,czlowieku" choragiewka na wietrze"Tam gdzie wietr zawieje Ty lecisz,tam gdzie Ci lepiej.Osmieszajac przy tym innych,patrzac na wszystkich z pogarda.Odrzucajac czlowieczenstwo tylko dla dobra samego siebie.Masz racje z jednym.Czlowiek losem swym kieruje.Sam nie mieszkam od kilku lat w lomzy,gdyz tak a nie inaczej postanowilem,dla dobra mojej rodziny ktora tam pozostala.To byla moja decyzja.Ale to mnie, ani innych ludzi w podobnej sytuacji nie upowaznia do ublizania Lomzyniakom bo sam sie nim czuje i jestem z tego faktu dumny.Zawsze mile wspominam Lomze,zawsze z szacunkiem spogladam na jej mieszkancow i pokladam wiare w to ze kazdy z mieszkancow Lomzy bedzie w koncu mogl tam zyc dostatnio,tak jakby chcial.Gdy juz tak sie stanie i ow wczesniej wspomniany wiatr zmieni kierunek wszyscy Lomzyniacy moga sie spodziewac Ciebie tam spowrotem z wrecz przyjacielskim nastawieniem do Lomzyniakow.Pozostaje pytanie na ktore odpowiedz sobie sam"choragiewka na wietrze"-ile w obec tego co tu napisalem jestes wart jako czlowiek?Pozdrawiam wszystkich Lomzyniakow bedacych domnymi z tego kim sa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rośnie poparcie dla PiS. Platforma pozostaje w tyle |
Ale jare
|
|
lóz
|
|
rydzewo
|
|
Witam forumowiczów. Konkretne pytanie do konkretnych ludzi. Polećcie mi proszę sklep sportowy w Łomży, taki gdzie mogę kupić sprzęt fitness do użytku domowego. Chodzi mi dokładnie o stepper.
|
|
ja pochodzę z mazur (a raczej warmii) w miejscowości z której pochodzę jest domek do wynajęcia, mogę podać namiary na właściciela. spokojna mała wioska,do jeziora 5 km,we wsi sklep. moja mama nawet gotuje turystom obiady (za przystępną cenę) i wszyscy byli zadowoleni. jeśli wolisz coś nad jeziorem to też mogę podać namiary na domki letniskowe
|
|
przejdź się najpierw na ulicę Bernatowicza, popatrz na ceny a następnie zamów sobie taki sam na allegro 30 % taniej ;)
|
|
dobże gada zamawiaj z allegro ... ja tam fszytsko kupuje i nawet jak jest trefne to zwruo za pszesylke i nowy spzent wyslom
|
|
Mikołajki. 50zł za noc.Przy samym jeziorze.
|
|
W jakim ja mieście żyję ? To jeszcze Łomża ? Czy może raczej "kibicowisko" - rodzaj kartofliska - Jagiellonii ? Nie pytam o zwykły lub kibicowski "honor" ale o normalną ludzką przyzwoitość. Jest gdzieś ?
|
|
Jak prowincja to sie wyprowadz.Ja mieszkalem w wawie 5 lat w Bialymstoku 3 i nigdy z tego powodu sie nie odwracalem sie od mego miasta.Moze i piszemy z bledami.Ale ty nigdy nie zostaniesz prawdziwym warszawiakiem.Piszasz ze jestes lomzyniakiem.To ile pokolen tu mieszkalo.Mam szacunek do prawdziwych warszawiakow bo oni nie patrza skad jestes.Poczytaj sobie Grzesiuka to sie przekonasz.Wiec zyj sobie w tym wielkim miescie i daj nam zyc na prowincji.POZDRAWIAM.
|
|
W ubiegłym roku było kilka, może kilkanaście osób. Nie sądzę, żeby w tym roku było więcej. Pan Brzeziński robi sobie kampanię za pieniądze mieszkańców. Lepiej by te kilka tysięcy złotych wydał na dowożenie dzieci niepełnosprawnych do szkoły. Moim zdaniem żenada. Ludzie powinni się właśnie teraz przyglądać, na co ratusz marnuje ich pieniądze, żeby wiedzieć na kogo nie głosować jesienią.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
to jest wyłącznie jego sprawa to ze urzędnikom zachciało się budować drogę to nie znaczy ze zaraz ma sprzedać swój dom ja na jego miejscu bym tak samo postąpiła
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |