sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Referendum w Polsce za przyłaczeniem do Rosji

SD co to jest "tępo" ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Referendum w Polsce za przyłaczeniem do Rosji

mozna sie przebrac za chlopakow z jajkami i polowac na panienki

proponuje zaprosić mudżyna

zesraj sie

nie fazzuj sie tak fazzi. kfazzimodo hahaha żal.

częściową masz. przyznaję.
ale my też mamy.

ŁKS jeździ po wioskach,ale nie przegrywa,a to jest różnica.

na lep mu padlo

siekacz123
nie pros o komentarze nikogo,a skoro temat Cie nie interesuje, nie krytykuj go
Opisana jest istniejaca sytuacja, bez wymieniania nazwisk, czytaj dobrze!

fazzi wielce miastowy się zrobiles..Patrze ze jeszcze sloma ze skarpet wystaje a juz zapomniales skad sa twoje korzenie...Masz myslenie debila bo przejechales sie tramwajem...Nie rozpisuj sie na temat Łomzy i jej mieszkancow jak zapomniales kim i skad naprawde jestes...Wielki szamrancu dla warszawiakow zawsze bedziesz pajacem z wiochy,nie zmienisz tego nigdy w zyciu.podszkol akcent warszawki moze wprowadzisz w blad tekich samych petakow jak ty...
Nie rozumiem ludzi twego pokroju pamietaj ze w dowodzie zawsze bedzie napisane gdzie sie wyklules....i zawsze bedzie ci to przypominac ze jestes z takiej jak to ty opisujesz wiochy...
Adres na Pradze ci nie pomoze zmienic wiesniaka pod przykrywka podszywanego warszawiaka....

urbi et orbi

Hehe ,żyć w najgorszym i najbrzydszym mieście i się tym chwalić?Podrośnij.Warszawa to nie szczyt ambicji.

szczebiotka nie chcę odbiegać od tematu,ale widzę,że jak chcesz to potrafisz pisać normalnie.Dlaczego więc robisz z siebie idiotkę w tematach typu:" zapoznam się z panem" ?

whiteboy- nie mieszkam już w łomży od 3 lat,więc to kawałek czasu ,a to miasto dalej stoi na tym samym poziomie,a nawet cofa się.Oczywiście urodziłem się tutaj i wychowałem,ale nigdy nie planowałem tutaj swojego przyszłego życia i wyjechałem od razu po ukończeniu szkoły średniej. Mam nadzieję,że już rozumiesz. Temat nie jest o dzieciakach ,którzy nie mają wpływu na to gdzie mieszkają ,tylko o ludziach dorosłych,którzy mogliby się rozwijać i kształcić zarabiając lepsze pieniądze,a nie zasilać kieszenie łomżyńskich prywaciarzy.

http://lks.4lomza.pl/forum/index.php

Jak będę miał kiedykolwiek owsiki to na pewno zastosowałbym takie leczenie . Jeżeli chodzi o mnie takich problemów jak dotąd nie doświadczyłem ;)

Zwracam się jeszcze raz do admina,proszę tego tak nie zostawiać.

Bunio w dalszym ciągu uważam,że potrzebujesz tych wykładów :) Wytłumaczyłbym Ci tutaj,ale nie chcę śmiecić w temacie... W każdym razie czekam na list polecony z Sądu z terminem rozprawy,pozdrawiam i cześć.

nie_pajacuj_w_nowej_wersji ,no ja również tak uważam Panie kolego :) Chyba w tym całe sedno :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org