sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tuskolandia- Czy seryjny samobójca grasuje nadal?

Jak będziesz wyglądała tak jak pani z reklamy domen home.pl to masz jakieś szanse

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tuskolandia- Czy seryjny samobójca grasuje nadal?

ja polecam Jedrusiową Zagrodę w Piątnicy, szczególnie latem, sala wielka śliczna i do tego duży ogród gdzie można posiedziec latem a i zdjęcia plenerowe u nich fajne wychodzą, miałam tam wesele rok temu i nie żałuje, jedzenie super

Czy ktoś w Łomży lub okolicy zajmuje się profesjonalnie spawaniem lub wymianą m. o. do poszczególnych modeli?

hello

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

skoro są 'debilni' to uważasz, że czytają piepszone forum ? debilne ;p
po za tych chamstwem jest okreslanie w ten sposób " mlodziezy z niemcewicza 6" bo moze mieszkają tutaj młodzi ludzie mniej debilni od tych ktorzy osikali pisakownice i od Ciebie ? zastanów się, bo to w jaki sposob to napisalas i w ogole ze to napisałas na tym forum jest nie wiele mniej debilne od tych 19-20 latków. Bo ich nie zmienisz pisaniem na forum, Skoro Ci tak przyszkadza to odezwij sie do nich, a nie taka odwazna tutaj piszesz i odgrazasz sie ze 'nastepnym razem bla bla bla" było to zrobić odrazu, na cud czekasz kobieto? litosci;p Chamstwem jest to co ci osobnicy robią, ale nie w porzadku jest tez uzwananie wszystkich z tej ulicy za takich;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org