Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
""Były szef MSZ Czech Karel Schwarzenberg porównuje Putina do Hitlera"" |
x] To oceniają ludzie którzy mnie znają. A z tego co ja załuważyłam to: Całymi dniami siedzisz przed komputerem - czyli jestes nudna i monotonna. I oburzyłaś się przez to,że chcę zostać modelką. I że będzie mi wszystko widać i wogóle. Może z twoim ciałem jest coś nie tak.? Gruba jesteś?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ""Były szef MSZ Czech Karel Schwarzenberg porównuje Putina do Hitlera"" |
nie polecam... Jedz np do poradni angiologicznej w gigancie w Bialymstoku, lub gdzies dalej, poszukaj jakiegos specjalisty, z tego co wiem w lomży nie ma angiologa
|
|
kalugulik Twoja stara sie maluje plakatówkami
|
|
Ja ostatnio byłam na weselu, gdzie przyjęcie odbywało się w Wenecji. Sala bardzo fajna, jedzenie bardzo dobre, miejsca do tańczenia sporo. Jedyne co na minus to wejście i klatka schodowa (sala znajduje się na piętrze). Za salą znajduje się ogród, można sobie posiedzieć :). Bardzo przyjemna sala to Amadeus (w Okruszku). Sala nowa, pięknie urządzona, wbrew pozorom sporo miejsca do tańczenia, jedzenie też bardzo dobre :).
|
|
Ja mam wynajętą sale w Wenecji na 2011 rok :) i mam nadzieje ze bede zadowolona... :) Boję się tylko tych schodów ;p Ale mam nadzieje ze bedzie dobrze ;) Sala Amadeus Śliczna, ale mało miejsca do tańczenia no i sliski parkiet.. tancerze nie raz na nim leżeli ;) pozatym uwazam ze reszta to kwestia gustu.. Kazdy ma inny i kazdemu co innego sie podoba :)
|
|
Najlepszy jest "Korsa" ul. Piłsudskiego 73, przy alkoholach świata.
|
|
zaorać wiochę ...
|
|
Silvia wpierdala codziennie, to fika ha wielki mi zwyciesca
|