Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obchody Armii Wyklętej. Podziękowania. |
zbieram na mandat xD
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obchody Armii Wyklętej. Podziękowania. |
ogarnij sie
|
|
kitejumper urzekla mnie twoja historia
|
|
za niby wycieki płynów z silnika, a poza tym to nie można odmówić zabrania dowodu, można odmówić przyjęcia mandatu i ten pan o tym wiedział dlatego trzy razy jak mi zabierał to mandatu nie dawał bo wiedział ze go nie przyjmę i ze wygram w sadzie. a zaskarżyć to ja mogę żeby mi później jego koledzy po fachu dowody zabierali albo trzepali cały samochód, a policja jak to policja zawsze coś znajdzie, nikt przecież nie jest idealny
|
|
dla klientów muszą być mili bo wymaga tego kultura szamanko jest w miare dobre i tak jak w każdej pracy są ludzie i taborety.Gdybyś wiedział więcej co dzieje się w środku i co się działo wcześniej pewnie zmieniłbyś zdanie o poziomie
|
|
A gdzie ten koncert?
|
|
dzięki czesio że mnie rozumiesz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Potrzebuję pracy licencjackiej na temat zarządzanie zasobami ludzkimi na przykładzie firmy.... Napisałam juz 2 rozdziały a na 3 stoje:/ Jeśli ktoś ma coś takiego to bardzo proszę o przesłanie na adres biurolegionow@wp.pl
|
|
Osobiście straciłem dowód za brak gaśnicy + 150zł mandatu. Auto było 5 dni w kraju i pierwszy dzień z dowodem po zarejestrowaniu(miękki) policjant na motorku mi go zabrał z Konarzyc- dla mnie idiotyzm zupełny. taka gaśnica z auta to jak sikanie na pożar.
|
|
IDIOCI Dziewczyna chce coś zrobić a wy zazdrośnicy za wszelką cenę jej w tym przeszkadzacie. A później narzekacie że w Łomży nic nie ma nic się nie dzieje itd. Madzia 1435 Życzę powodzenia, tak jak Wcześniej ktoś podpowiedział fotograf i internet. A jhvwcww nie słuchaj on czeka aż osiągnie pełnoletność i go w końcu wpuszczą do takiego przybytku. Niestety niektórych stać tylko na tyle. jhvwcww - kretyn to mało powiedziane. Chyba potrafisz czytać że dziewczyna ma 15 lat. Twoimi postami i nagabywaniem nieletnich powinna się zainteresować policja. lomzanin
|
|
do axella nie wiem czy wiesz to ju nie chodzi o ile kasy mają do dyspozycji tylko o rodzaj muzyki klase wykonawców. na litość boską od kiedy hip hop i disco polo gosci na juwenaliach? z tego roi się wiejska impreza a nie juwenalia wybacz ale dlatego ,porównuje do innych WIĘKSZYCH miast czytaj uważnie moje psoty lomzanin
|
|
Cudze chwalicie swego nie znacie. 1. Łomżyńska Orkiestra Kameralna 2. Spółdzielnia Piątnica i słynne na cały kraj serki wiejskie 3. Teatr Lali i Aktora 4. Browar (może nie aż taka wielka duma ale zawsze to coś) Zabytki jakie mamy chyba znacie. Czyste wody, piękne krajobrazy, to wszystko też u nas jest trzeba tylko ludzi którzy potrafiliby ładnie to pokazać.
|
|
robson35 wlasnie ze nikomu nie wjechalem i pojechalem dalej bo nie chcialem sie nikomu wpieprzac,staram sie ejzdzic z glowa i zeby innym nie przeszkadzac a ze czasem trzeba przykurwic w pedal to chyba sam rozumiesz czy nie ?
|
|
To w jaki sposób cię podpuścili (jakby tego nie nazywać)
|
|
witam mam problem z psp , mam soft 6.00 i nie dzialaja mi gry pirackie, znacie kogos , kto poradzi sobie z tym problemem , ewentualnie sprzedam psp za 300 zl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
!
|
|
Lomzes szukalem i nic nie moge znalesc jak mozesz to prosze o link pomocniczy z downgradem moge zaryzykowac i sprobuje downgrade zrobic ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
"podpuszczony"? Bezmyślny matołek, ktory ściga się na drodze publicznej powinien być WYELIMINOWANY z ruchu do czasu, kiedy przzepisy o ruchu drogowym staną się dla niego ważne na tyle, że nie będzie reagował na "podpuchy", jeśli miałby je złamać. Przepisy są po to, aby z drog mogli bezpiecznie ko0rzystać WSZYSCY uczestnicy ruchu. Mandaty dotkliwsze = większe bezpieczeństwo , bo mniej chętnych do łamania przepisow. Przekraczanie dozwolonej prędkości to największa plaga naszych drog. Jeśli kolega był na tyle dorosły, żeby złamać przepis, nie3ch zachowuje sie do końca jak dorosły i poniesie odpowiedzialność za swoje czyny jak dorosły. A jeśli nie dorosł do ponoszenia odpowiedzialności za swoje postępowanie to do piaskownicy a nie za kierownicę.
|
|
Mam 3 miejsca wolne do Warszawy w niedziele 23.05.2010 godzina do ustalenia 511800119
|
|
przez Sniadowo czy przez Zambrow?
|
|
Jeździłam Porucznika Łogody, Kazańska, Aleja Józefa Piłsudskiego.
|
|
z ciebie to taka mala flondra ! spokojnie sie pytam czy ci wszystko dobrze leci? a ty?
|
|
COS CI PEKA?
|
|
Podróż do Warszawy? Kawał drogi. Nie zapomnij kanapek he.
|
|
mam tylko jedna tabletke, w dobrym stanie, nierozpieczetowana
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Silvia był dobry kilka lat temu a teraz to kupa sadła
|
|
Kupa sadła, która i tak będzie dla Pudziana za dobra. Dlatego opowiadają teraz jaki z Sylvi był kiedyś wielki mistrz i robią z niego niewiadomo co, żeby nie było wstydu jak Pudzian dostanie.
|
|
Jacek16 dobrze gada! Oranżady lać mu!
|
|
Wszyscy na mecz hehe dobre
|
|
Nie chcę gotowej pracy tylko chciałam zobaczyć formę w jakiej pisany jest 3 rozdział dotyczący firmy o której się pisze, z internetu i książek umiem korzystać ale w 3 rozdziale nie można z tego pisać- tacy jesteście mądrzy to powinniście to wiedzieć. Widze że pomocy nie otrzymam, cóż taka jest Łomża
|
|
Autobusem jedz :)
|
|
Tylko u Marczyka :)
|
|
śmierć w Wenecji ;P dobry film ;)
|
|
Silvia będzie miał dziś klepaną maskę, tak jak stare VW Golfy na granicy niemiecko-polskiej.
|
|
Dostał na co zasłużył. Cwaniaczki tak kończą. Samą siłą się nie wygrywa, trzeba też techniki i kondycji, a do tego służy trening, a nie śpiewanie z Dodą i tańczenie w Tańcu z gwiazdami. A miało być: "tanio skóry nie sprzedam". Wlaśnie pokazał to w drugiej rundzie :P Jeszcze raz porównam go do Adamka, jak to zrobiłem 2 tygodnie temu. Tamten miał też w 3 walce byłego zawodnika z najwyższej półki, ale Adamek w przeciwieństwie do Pudziana trenował, nie obiecywał głupot i wytrzymał walkę, wygrywając ją przy tym :) Życzę Mariuszowi powrotu do MMA, ale po wakacjach spędzonych na treningu, a nie w telewizji...
|
|
po prostu panienka z okienka , szukajaca przygod
|
|
pisała że kiedyś rodziła dziecko - jak był temat o porodach..:D Więc jest to emerytka :D I co dalej są chętni na "randkę"...?
|
|
rzetelny_obywatel_extra jutro też są zbiory? hahahaha to wpadne :D hahahahahhaa
|
|
są inne fora ... gdzie możecie popisać się swoim ptasim rozumkiem.
|
|
hctb rudy błazen z druhem
|
|
szczebiotka dobrze się trzyma, maniaxxx. alkohol ją konserwuje. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie każdy może wbić za free.
|
|
No i tym oto sposobem Jaga zdobyła Puchar Polski...i pomyśleć , że jeszcze kilkanaście lat temu Jaga grała w jednej lidze z ŁKS Łomża.
|
|
JUVENALIA ŁOMŻA 2010 JUŻ TUŻ TUŻ Łomżyńskie święto studenckiej braci zapowiada się obiecująco. Program zawiera zawody sportowe, pokazy tańca, koncerty i wiele imprez towarzyszących. PROGRAM JUVENALIA ŁOMŻA 2010 26 maja - środa 10:00 - Spartakiada - Skate Park, ul. Księżnej Anny 13:00 - Pokaz Tańca Nowoczesnego CT GROUP - Skate Park, ul. Księżnej Anny 15:00 - Zawody Strong Man - Skate Park, ul. Księżnej Anny 18:00 - Wręczenie kluczy do miasta przez Prezydenta Łomży - Hala SP 9 15:00 - 19:00 - Zawody sportowe - boisko Orlik przy ulicy Katyńskiej 27 maja - czwartek 08:00 - 14:30 - Olimpiada Studencka - boisko Orlik przy ulicy Katyńskiej 16:00 - msza święta - kaplica WSZiP im. Bohdana Jańskiego ul. Krzywe Koło 17:00 - Na Wesoło - Wybory Miss Studentów 2010, w przerwach występy zespołów In Dephts i Samuraj Głosów Fonia 20:00 - występ kabaretu DNO 22:00 - nocny maraton filmowy Kino Millenium, ul. Wojska Polskiego 28 maja - piątek 08:00 - 12:00 - Turniej Street Ball - Skate Park, ul. Księżnej Anny 12:00 - 15:00 - turniej siatkówki - Skate Park, ul. Księżnej Anny 15:00 - 18:00 - Rajd PWSIiP 19:00 - wystąpią Majes & Misiek, Sara, Ryhu 20:00 - gwiazda Juvenaliów 2010 - PEZET - Club Yam Caffe 29 maja - sobota 16:00 - zbiórka na starym dworcu PKS i przejazd do Twierdzy Łomża w Piątnicy 18:00 - pokaz tańca Capoeira Unicar Łomża 18:30 - występ zespołU DNA 19:00 - występ zespołu IMPULS 20:00 - plenerowa impreza klubowa - wystąpią: Uncle Roll (Litwa), SAT (Litwa), Mike Wind, Marco Santoro, Paul Conte, Martin Rowse
|
|
pomyslec ze 3 lata temu łks grał w tej lize co teraz pogoń... takie jest zycie. Ja tam sie ciesze ze jaga wygrala ciekawi mnie tylko czy w Europa league beda grac na swoim stadionie.,..
|
|
ja mam po frugo
|
|
|
|
let me see you swallow, frenchy. to jest temat dla mężczyzn. do kuchni!
|
|
maniaxxx a wiesz co Cie podnieca?
|
|
no jak juwenalia hujowe to hujowa ipra .
|
|
hahah ale komedia Szczebiotka .LD
|
|
jetes mala ***** z malymi cyckami -madzisko
|
|
FORZA INTER !!!
|
|
Dzisiaj wygra HOWARD WEBB !!! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
krecisz i wysilasz sie i czerwienisz gowniarz
|
|
...
|
|
jak w brazylijskiej telenoweli
|
|
Pasjonat nie karm trola:)
|
|
co to za swieto ? bo wszystkie sklepy zamkniete ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
spie rdalaj rysunek tez sobie wsadz bo na pewno CI SIE ZMIESCI
|
|
sfietna jakosc niskie ceny
|