Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zacytjmy dla przypomnienia:" Najpierw Gruzja, potem Ukraina, następnie My" |
Nikt nie wie bo w street-bike pewnie nie ma czasu pan . Dajcie mi jakieś namiary na kogoś bo ja z poza Łoży nie wiecie kto takie rzeczy może od ręki zrobić lub nie tylko ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zacytjmy dla przypomnienia:" Najpierw Gruzja, potem Ukraina, następnie My" |
Nie prawda Białystok nie leży na żadnym podlasiu to wymysł mających poważne kłopoty z własna przynależnością kulturowa Białostotczan , Białystok z okolicami to część rusi ( Białorusi)
|
|
Re: zacytjmy dla przypomnienia:" Najpierw Gruzja, potem Ukraina, następnie My" |
i do mnie jasiu_smietana@vp.pl
|
|
Autor: Brzeczyszczykiewicz (---.elomza.pl) Data: 20-05-10 14:39 Więc skoro Białystok promuje Podlaskie to i cos z Łomży być powinno. Bo nie promuje Podlasia, a woj Podlaskie - Łomża leży na tym terenie. A dlaczego Łomża nie zareklamuje Podlasia? Niech się i Łomża wykaże a nie robi z siebie ofiarę. :) Pewnie gdyby to zrobiła za własne pieniądze to i Białegostoku by w filmie nie było a sama Łomża.
|
|
Walić te podlasie. Ja tam z podlasia nie jestem he Tak samo nikt mi nie wmowi ze slimak jest rybą. Tak Łomża nigdy podlasiem nie będzie. A co do promocji białegostoku to widac ze w spocie moga tylko zaoferowac "wznoszące się kobiety" he wystarczy popatrzec na reklame slaska czy poznania zeby miec niezle porównanie.
|
|
a ktos pomyslal czemu tyle biedronek budują? poniewaz ludzie z roku na rok coraz mniej zarabiają a w tych sklepach jest taniej i ludzie tam predzej kupia niz w osiedlowym warzywniaku. Pozatym lomza jest na drodze na mazury a od polnocy ruski litwini itd jezdzą w nasze gory a jadąc przez lomze zobaczy tylko MC i hotel gromada co komune pamieta i czemu nikt tego nie wykorzysta zeby ich tu zatrzymac na posilek czy nocleg? toc to pieniądze na drodze lezą wystarczy tylko je podniesc
|
|
|
mi do dzisiaj działa, tylko sporo dzojstików czy jak zwał do wymiany poszło
|
|
nie słyszałem o psach rasy wilczur, to coś nowego? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
"lepiej mieć brzuch od leżenia niż garba od pracy" :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak mieszkasz na swoim i sam się utrzymujesz to pewnie można. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
Nie ma głupich pytań są głupie odpowiedzi człowiek pyta po to by się czegoś dowiedzieć, by być mądrzejszym ;]
|
|
!
|
|
Nie zapomnieć o barwach!!! Wszyscy na biało-czerwono!!!
|
|
masz pecha!!!!!!!!!!!!!
|
|
to rodzice zapłacą;)
|
|
chyba kupie żuka w takim razie szczebiotka
|
|
vizev i co? rower na lawete poszedl? czy miales karte rowerową:)
|
|
lepiej weź się za naukę i chodzenie do szkoły, a nie tutaj kombinujesz :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Karol - 89 napisał(a): > Albo nie zadzwonią tylko napiszą :D > Znam to z autopsji :D Co racja to racja, w sumie nie zdziwylbym sie nadto jakby przyszlo pismo, a co to oznacza to wiadomo. W kazdym razie jestem juz po rozmowie z psychologiem. Wrazenia mocno srednie, w sumie nie bylo nic innego jak to co mozna poczytac tutaj na tym forum. Bardzo mila atmosfera, Pani psycholog robiaca wrazenie dobrej znajomej, pytanie rowniez nie inne jak te tutaj opisane typu Czemu do Policji? Co Pana ostatnio zdenerwowalo/wyprowadzilo z rownowagi? Jak Pan sobie radzi ze stresem? Niech Pan opisze swoje zycie zawodowe, doswiadczenia z praca, co Pan robil, czym sie zajmowal? Niech Pan poda jakies swoje zalet / wady? Jak Pan mysli, jakie trudnosci moze sprawic praca w Policji? Jakie ma Pan wrazenia po tescie MS? itd. itp. Czyli tak jak widac, nic poza norme. Odpowiedzi raczej nie nastraczaly mi wiekszych problemow za wyjatkiem moze swoich zalet/wad, o ktorych tak w sumie ciezko mowic. Jednak nie powiem zebym byl jakis zadowolony szczegolnie, wydaje mi sie ze poszlo mi mocna przecietnie a co za tym szanse rzedu 50/50. No ale za 12 miesiecy znow mozna przeciez :) Pozdrawiam!
|
|
i po co piszesz takie rzeczy na forum ? żalisz się komuś ? idz do mamusi i opowiadaj takie rzeczy ;]
|
|
a co mi da cb
|
|
!!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jaka sieka :D:D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Daj namiary dilera hahaha......loty masz lepsze niz kazio debil po budaprenie... Ale humor dopisuje i oko.... Wez wymysl jakas historie z kilkoma PARTNERAMI np...w saunie... To mi do ciebie bardziej pasuje.... ;) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |