Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO-prawna droga śmieciowa |
Zobacz na stronie, którą wyżej podałam. A jak nie to Konarzyce- rach, ciach i masz wilczura z rodowodem z pieczątką z ziemniaka. Jak Ci się poszczęści to może nawet odrobaczony będzie ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO-prawna droga śmieciowa |
inni maja sentyment chyba ze tu zostają, mądrzejszy z tąd ucieknie , ten co nie będzie zarabiał tu lekko ponad tysiąc zlotych..... bo co to za kasa, chyba tylko aby ledwo za nią przezyc:) nie marnujcie sobie tu zycia, bo z samej milosci do lomzy sie nie wyżywicie i nie spłacicie rachunków, chyba ze jestescie narazie na czyims utrzymaniu
|
|
jaki bystry forumowicz który zdążył się zorientować o pracy innych
|
|
jeszcze x mowie ze tylko ul Zjazd 18 :)
|
|
malo tego zauwazylam ze mlodziez ukrywa sie po domach, nie komunikuja sie miedzy soba, wcale
|
|
DMX dogs out , Tupac How do u want it(i w pyte innych tupaca) ,Benny benassi whos ur daddy, make me feel, run tome itd(w sumie to z tej plyty kazda do fury sie nadaje) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
to podaj mi adres email mi do tego hotel. okej ?
|
|
dziewczyno troche szacunku , co Ci z tego przyjdzie?? wszyscy beda sie na ciebie gapic!!
|
|
Ja nie mówię o castingach na tzn.`nagie` modelki.
|
|
władze mają gdzieś :) inwestuja w nowe mieszkania, ty jedynie mozesz otworzyc jakis zaklad, tylko za co, skoro jest tu cięzko, co mozesz zrobic, w lomzy i tak jest więcej osob starszych, więc to powiedziales zeby nie zmienilo sie w miasto prostakow i starcow to juz za pozno. Mozesz jedynie tu nawoływac zeby zostaly osoby mlodsze, ale czym chcesz je przekonac, bo oni konczą studia i potrzebują pracy, a na 4lomza ile osob szuka pracy po studiach? przemysl to:)
|
|
i nawet wszystko bedzie widac'! wszystko!
|
|
Bo jaki ta mlodziez ma wybór albo kręcic sie po osiedlu i kombinowac jak cos hajsu skolowac zeby piwo wypic albo siedziec w domu przed kompem i nic pozatym
|
|
O co tak właściwie ci chodzi?
|
|
nie tak latwo zachecic inwestorow, co zrobisz tak juz jest same rusaki na rynku ze zlotymi zebami
|
|
to juz chyba mowisz o mlodziezy ktora wogle nie ma szkoły, bo ta która sie ksztalci , nie siedzi na osiedlu w poszukiwaniu "hajsu" na "piwo"
|
|
poprostu trzeba kogos kto pokaze ze da rade cos tu zrobic i ze mozna jednak cos tu osiągnąc to powoli coraz wiecej osob bedzie starac sie cos zmienic i moze zmieni sie ich podejscie i podziala na ambicje
|
|
a Tobie o co? meza chcesz zwabic?
|
|
ja znam mlodego wyksztalconego, on nie kręci z tym ścięciem z pudzianem.... tylko moze troche przekoloryzowal, bo nastepnego dnia mlody wykrztalcony znalazl sie w szpitalu.
|
|
męża? Kobieto, ja mam 15 lat.
|
|
Mama wie, że chcę zostać modelką i wcale nie muszę się z tym kryć.
|
|
mam nadzieje ze wyplate jaka dostanie nie wystarczy mu tylko na chleb
|
|
o czym ty myslisz? o zgrozo
|
|
zostawiam wam ta przyjemnosc, ja sie nie pisze poczekam na winogrona
|
|
dwa wnioski: 1. Łomża nie ma się czym pochwalić? 2. łomża nie pasuje do tego odbrazu podlaskiego, bo nie jest podlasiem? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
jak możesz wiedzieć jak wyglądam jak mnie nie widziałaś :D ?
|
|
w takiej furze to już raczej nie ma co inwestować dużo kasy we wnętrze ( obszycie skórą na pewno nie będzie tanie), kup PLAK i spsikaj wszystko co w srodku ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |