Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie jestesmy juz tacy bezpieczni. |
a ci co mają mieszkania to niby jakim cudem jak to jest, dostają za fri, jak tak to ja zapuszczam brodę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie jestesmy juz tacy bezpieczni. |
mika26 spokój! nie wyzywaj się bo zaraz wyciągne konsekwencje
|
|
Najbliższy festyn w Ciańćkach, potem w Gietkach, a pod koniec maja w Koziej Wólce, coś ma być jeszcze w Wygwizdowie Górnym, ale nie jestem pewien.
|
|
Wychodząc naprzeciw graczom chcąc wprowadzić nową, nowoczesną formę przyjmowania zakładów postanowiliśmy połączyć się z największą naziemną firmą bukmacherską na świecie TIPSPORT a.s. Praga Republika Czeska. http://home.tipsport.pl/o-firmie-tipsport/ Okazuje sie ze to najwieksza naziemna firma bukmacherska na swiecie....moga byc dobre kursy i spora konkurencja dla STS-ow. Kiedy otwieraja ? Ktos wie ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
acidfunk napisał(a): >lepszy pezet niż coma. nie lubie darcia ryja i tyle. >gdyby zawitał myslovitz byłoby miło. Ja tam też ni9e przepadam za Comą ale powiedz mi chłopie od kiedy Coma drze ryja? Czy ty uważasz że wszędzie gdzie grają na gitarach to drą ryja? Pezet? Pezet to największa porażka tegorocznych juwenalii bo co jak co ale to IMPREZA rockowa a wybieranie takiej gwiazdy spośród Myslovitza Comy czy innych to pokazuje jaki gust ma samorząd studencików którzy nie mają kompletnego pojęcia jak robić Juwenalia. Chcą się pogibać przy Pezecie prosze bardzo. Nie mój biznes tylko ja w tym roku gram ze swoja kapela na juwenaliach a granie w takim towarzystwie to mnie zbiera na wymioty co wyprawia samorzad...
|
|
Na str. niema nic szczególnego poza tym że w ogóle koncert jest...
|
|
Tracone W Ego w zestawie otrzymałam 2 baterie ładowarka USB + do prądu, atomizer i 5 wkładów oraz taki mały pokrowiec. Dziś pierwszy dzień i jeszcze ani jednego " analoga" :) Faktycznie jest gabarytów jak cygaro aczkolwiek stick jest jeszcze większy. Chciałam kupić Durę ale skusiła mnie bateria w Ego i faktycznie narazie od wczoraj od 15 palę na baterii i jeszcze działa. Co do spróbowania to zapłaciłam za dwa wkłady 10 zł bo do sticka i ego inne idą i próbowałam prawie wszystkich :) Arczi011 Wybrałam EGO- jeszcze troszkę mi się te wszystkie nazwy mieszają. Liquid kupiłam Marlboro i miętę. Mięta jest super Polecam, a Marlboro jak dla mnie troszkę gryzące. Czyli muszę dokupić atomizer. Dzięki za podpowiedzi Pozdrawiam
|
|
lepiej jak kasjerka wzieła to przynajmiej dzieciom coś kupi a rydzykowi więcej czasu zajmie zbieranie na land rovera rudy błazen z druhem
|
|
w Łomży nikogo.
|
|
Ja miałem to samo :) W kieszeni razem z fajkiem miałem jakieś graty wcisnął się prawdopodobnie przypadkowo przycisk i spalił się atomizer. Po trzech dniach dostałem nowy ale też przez ten czas paliłem analogi. I znów trzeba było się przestawić na e-papierosa. Dlatego myślę że warto mieć zapasowy ( nie trzeba ale warto). Teraz jak wkładam fajka do kieszeni to delikatnie wykręcam atomizer z baterii tak żeby przypadkiem się nie załączył.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |