Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz: Kask Stocha to oddanie hołdu poległym pod Smoleńskiem |
mogę tanio napisać. jakich wierszy potrzebujesz? rymowane? białe? smutne? romantyczne? nastrojowe? śmieszne? straszne?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz: Kask Stocha to oddanie hołdu poległym pod Smoleńskiem |
w lomzy nie ma takich miejsc. a jak są to porobiły sie z nich meliny
|
|
Pezet to przykład porażki organizatorów... To jest gwiazda? Dobre, bardzo dobre...
|
|
Psycholog nie jest lekarzem dlatego nie zajmuje się osobami chorymi jak psychiatra, ma inne zadanie. Przedmiot psychologii jest inny niż przedmiot psychiatrii. Mimo że są spokrewnione ze sobą i zajmują się także człowiekiem którego funkcjonowanie jest zaburzone, to w inny sposób. Do psychiatry pójdziesz jeśli będziesz miał np depresję po to żeby się leczyć, psycholog może jedynie w trakcie wywiadu stwierdzić ze to depresja i wtedy odsyła Cię dalej. Natomiast jeśli problem będzie np taki że w Twojej rodzinie pojawiły się jakieś problemy bo np zmarło dziecko i rodzina nie potrafi przejść żałoby i sobie z tym poradzić to z tym pójdziesz do psychologa i tam odeśle Cię psychiatra bo to nie jego działka. Albo odnośnie tej depresji, jeżeli jeden z członków Twojej rodziny choruje na depresję to wtedy psycholog pomaga całej rodzinie umieć znaleźć się w tej nowej sytuacji, uczy jak pomagać choremu i jak sobie najlepiej radzić na co dzień. Czy teraz widać różnicę?
|
|
Witam.To jest zaproszenie do gry: http://odlotek.pl/zaproszenie/71398 Ja za to nic nie otrzumuję więc chcę tylko polecic fajną grę.
|
|
Witam!!potrzebuje psa shih tzu (rozpładniacza):) Łomża i okolice zalezy mi na czasie
|
|
witam czy ktos wie kiedy bedzie kolejna edycja tego projektu Moja własna firma, gdzie mozna dostac 40 tys złotych
|
|
taaa dostaniesz ...kopa na rozpęd prędzej :-]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |