niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tchorz Kaczynski

ostatnio coś szarego zastrzeliłem, ale masz szczęście

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tchorz Kaczynski

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

dobre kurde

Ronda,Kebaby,telebimy,biedronki = Łomża (taki powinien być wynik wyszukiwania na wyszukiwarce).

Jak masz zamiar obchodzić przepisy to ty zwykły ***** złodziej jesteś a nie przedsiębiorca.

Jeżeli ktoś mówi że jargib zazdrości to prawdopodobnie ma sporo kasy albo sam pracuje na czarno za granicą, sam widziałem jak zapieda...... czeczen czerwonym golfem i przed rondem na wojska polskiego i poznańskiej wjechał w dupke dla pandy a panda jeszcze w astre, przyjechała policja i nic z nim nawet nie gadała, później przyjechali po niego betką i go zabrali. Za kilka dni jadę przez Konarzyce a tu korek....... dlaczego??? bo ten sam czeczen na czołowkę poszedł z tico swoim czerwonym golfem z czarną maską, nic dziwnego bo oni nawet mandatów nie płacą to robią na drogach co chcą. Ich mandaty opłacamy my z naszych podatków. Nie wiem co wiecej napisać bo już brak słów z tymi maszynami i innymi głupotami brodatych "przyjaciół" Temat był poruszany wiele razy i nic nikt z tym nie zrobił.....

juz gorszego dziadostwa nie ma juz automapa tepsza choc nie rewelacja

przyjdzie taki dzień kiedy ja dostane klucz do miasta no i nastąpi to co ma nastąpić niestety alkohol będzie wszędzie no i co będą więcej gadał

jedz o 16 to zabiore sie z Toba, bo jutro mature mam o 13 ;/ i bede musial tluc sie banem

Oj za późno , Kortowiada już trwa od czwartku, tak mam opóźnienie duże :)

jjem japko

Ten nowy telebim jest imponujący! I podoba mi się komentarz kitejumpera :)

Co sądzicie o Internecie z IST. Moim zdaniem jakość usług oferowanych przez IST systematycznie się obniża.Pakiet Max w godzinach 16-22 to jest tragedia. Prędkość spada do 2 mb/s często jest nawet mniej czyli nawet mniej niż w tym co jest oferowane wg cennika. Kiedyś transfer nie notował takich wahań. Znacie jakąś inną konkurencyjną firmę , która oferuje szybki internet w dobrej cenie podobno Vectra ma 14 czy 16 mb za 65 zł. Dodatkowo nie szanują stałych klientów , chcesz stałe IP płać 60 zł , jak zakładasz nowy internet to za 1 zł. Jakie są wasze przypadki z IST.Kiedyś IST było liderem łomżyńskiego internetu , ale teraz to coraz bliżej dna się zbliża

czikita ?

młode "Południe" i pierwsze BMX-y.
"Strzelnica" zastępowała Internet a youtube to było VHS u kolegi "na chacie".
eh...
pamiętam, jak otworzyli 10-tkę a pod nią była budka-sklepik.
ile bym dał, żeby móc znowu przebić słomką ten żółty napój...

i chyba tylko ten serek waniliowy nie zmienił do dzisiaj smaku. :]

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

mowiac ze"pani ktora siedzi za biorkiem"nie chodzilo mi o to ze nie wiem jak sie nazywa geodeta itp.chcialam tylko podkreslic dramatyzm sytuacji:)ze jezeli chodzi o sprawy,ktore trzeba zalatwic w jakimkolwiek urzedzie,poprostu czesto spotyka sie ludzi niepowaznych i leniwych pracujacych na swoim stanowisku.....a tak przedewszystkim nie chodzilo mi o czlowieka,ktory rozpatrzy moja sprawe,tylko osobe ktora prawnie zna sie na tym i bedzie mogla zaoszczedzic mi duzo czasu i nerwow.i ktora sama wszystkiego sie dowie i przedstawi mi jak sprawy stoja......

BL ;))) to gdzie podjehac :)))

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

czy ja mowie ze chce otowrzyc tylko sie pytam, spytac sie nie można

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org