Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krzysztof Kononowicz jak Szczepan Zalewski na burmistrza Ciemnogrodu |
Mogli by wybudować na nastepny rok te bulwary nad Łomżyczką. mój świat - moja muzyka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krzysztof Kononowicz jak Szczepan Zalewski na burmistrza Ciemnogrodu |
Jeżeli kogokolwiek uraziłem moją pisaniną - zwyczajnie po ludzku przepraszam. Hmmm myślę, że nadeszła wiekopomna chwila aby się pożegnać z tym forum. Przeto życzę wszystkim spokojnych i wesołych Świąt Wielkanocnych. Pozdrawiam Was serdecznie i wszystkim rozsyłam uśmiechy. THE END
|
|
Podatki podatki placisz podatki bo jak niezaplacisz to idziesz za kratki. Tom
|
|
ale wy jestescie! przez jednego Maćka który wszystkich po kolei jedzie (nie raz i nie daw po mnie) się wyprowadzać z tąd?! dajcie spokój!! Mistrz bez Malgorzaty
|
|
Biedny Ptyś i wszystkie Ciepluchy;)) Nie martwmy się wiosna tuż, a gorąco się nam jeszcze przeje tego roku i będziemy tęsknić za zimnem. Ptysiu pamiętaj, że łatwiej jest ubrać mnóstwo rzeczy na siebie, gdy jest zimno niż tak się rozebrać aby było chłodno, gdy na dworze upał.A.
|
|
I bardzo dobrze... nalezy uczcic pamiec takigo czlowieka jakim byl Jan Paweł II... a Listkiewicza nalezalo by wyrzucic na zbity pysk... Włosi ktorzy sa fanatykami pilki noznej nie graja od piatku, a w Polsce czekali az stanie sie najgorsze :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |