Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
specjalista kolejny raz zabrał głos. |
i jeszcze jedno do autora nie_pajacuj_w_nowej_wersji piszesz że wieś to leniuchy ,to że musisz pracować ,że jesteś wykształcony a zerknij na swoje wypowiedzi co nimi reprezentujesz.Człowiek jest tak zaprojektowany by pracować ,ludzie na wsi i w mieście pracują z ta róznicą że w mieście więcej narzekają . ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: specjalista kolejny raz zabrał głos. |
Pewnie że nie gryzie.Martwe fretki nie gryzą. A tak w ogóle to po co ci martwa fretka?
|
|
W kauflandzie wystawili nowe :D pełno jest exporta i łomży niepasteryzowanej rudy błazen z druhem
|
|
http://motostodola.vel.pl/info.php
|
|
rolniki majom dobże,sam jestem rolnikiem i nier nażekam se pojerzdrze ciongnikiem trohe zonka krowy wydoji do karzdej roboty najmam hlopuf i czego mie wiencej tszeba ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Tak dla stanu rzeczy... Znajdzie się odważny, najlepiej jeden z broniących, a tym samym domniemywać można, znający owego "Pana", który powie publicznie, jakim mianem potocznie Go określają... Myślę, że to rozjaśniłoby szanownemu forum powszechnie panującą, oprócz już tu wspomnianej, opinię o w/w osobie.
|
|
Łomżyńscy Panowie Milicjanci lubią puszczać się jak stare prostytutki.... Znam jedną ciekawą historię o dwóch takich , którzy w trakcie pracy, "swojej służby" wożą swoje dziewczynki ,(które mają na boku) radiowozikiem po mieście.. Zamiast pracować , się zabawiają, a biedne żony, narzeczone i ich dzieci siedzą samotne w pustych domach ,czekając w niewiedzy na swoich bohaterów- frajerów, aż wrócą z pracy... To ma się nazywać Policja....hee Chyba zbyt młodych wybierają w tych czasach chłopczyków by godnie reprezentowali swój zawód ;]... Pan Komendant chyba powinien poważnie zastanowić się nad zmianami w swoim zespole młodocianych gniewnych ,bo grubo panowie przeginają... !!!!Przeciwko Kurestw*** i upadkowi zasad!!!!!!
|
|
no skoro wieś daje chleb to miastowy daje telewizor, ciągnik itd, przecież pracujemy w mieście i produkujemy tego typu rzeczy, jesteś glupi czy po prostu nie możesz znieśc ze znowu mam racje :) wieś daje zboże a po przeróbce piekarnia wytwarza chleb a za chleb płaci sie pieniążek u pani w sklepie a pieniążek zarabiasz albo na roli albo na posadce a to że miasto daje telewizor ciągnik to ja też tak chcę, no bo my w mieście produkujemy i rozdajemy to za darmo. nie jestem głupi ale nie rozumiem twojego toku myslenia ty tych rzeczy nie kupujesz ty je dostajesz tak . "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
fszyscy jestescie czlowiekami ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
tak nadal czegoś nie rozumiem dlaczego ty jako wykształcony człowiek (co zdołałes podkreślic ) tak obrażasz ludzi mieszkających na wsi.tu pozwole sobie zacytowac twoje wypowiedzi: Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 11-05-10 19:49 jak sam nik wskazuje, blm to wieśniak :P czy nikt z twoich bliskich nie pochodzi ze wsi ciekawe czy wiedzą co sądzisz o nich ze są wieśniakami Autor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 11-05-10 21:58 czego zaczepiasz ludzi, ktoś toczy z tobą rozmowe rolniku? idz krowy doić a nie robić wioche na miejskim portalu, nawet wysłowić sie chamie nie umiesz to zostawię bez komentarza oraz toAutor: nie_pajacuj_w_nowej_wersji (---.internetia.net.pl) Data: 11-05-10 21:27 Nie po to sie wyksztalcilem zeby sie z tobą zamieniac, jak w miescie jest łatwiej, to przyjedz, kup sobie dom za pchly, oplac czynsz, zrób wyksztalcenie i pracuj 8 godzinek i lepiej zarabiaj. To wasz wybór robic na gospodarce to poco sie tu żalic ze wam jest cięzko , harówa i marne pieniądze, można mieszkac na wsi i znaleść normalną prace, nie siedząc z nosem w gazecie czy jakieś dodatkowe grosze nie wpadną z unii. A co do 6 godzinki po budkowej, to coś nic strasznego, nie wiesz o której w mieście sie wstaje do pracy mam pytanie czym uzasadniony jest twój żal do rolnika że ma dotację z uni czy ty nigdy nie brałeś jakiegokolwiek zasiłku od państwa ???
|
|
Już zgłosiła się osoba z moją "zginiętą" fretką. Uprzejmie dziękuję za Waszeą "troszkę" :-) Pozdrawiam:-)
|
|
aaaaa to tam haha:D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kiedy byłem mężczyzną też lubiłem dziewczynki:)
|
|
to trzeba było tv dać głośniej
|
|
taa, lata
|
|
ma.. to lata a ty jak jedziesz samochodem to też łooo co sie stało ze jedziesz?? poszukujesz kogos? jakbyś widział helikoptery tylko w filmach....
|
|
mnie szukaja, nie wydajcie mnie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ben Laden z CB radia ponoc zaczal piratowac na policyjnych falach i wyslal helikopter do lomzy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |