Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Potrzeba przede wszystkim odnowy moralnej |
Ojej i nie powiesz nam? :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( lomzanin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Potrzeba przede wszystkim odnowy moralnej |
A Piekpolu znowu do pracy potrzebują! Odpowiedzi na moje pytanie nie otrzymałem! Pietruszka chyba jesteś pracodawcą?
|
|
ale sie spiździł.. buahhaa a taki młody wykrztałcony
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Widziałam ogłoszenie przy sklepie "Alicja" na łomżycy ul.Strażacka ogłoszenie o zaginięciu kota perskiego. Kot jest w trakcie leczenia dla osoby która odnajdzie kotka nagroda...
|
|
Czesc, ktora z nowych taryf w orange wydaje sie Wam najbardziej przystepna? nar
|
|
Zapełnijmy trybunę przychodząc jutro w najpiękniejszych biało-czerwonych barwach!!!
|
|
nokie sobie kup
|
|
opos święte słowa. Pudzian to taka męska Doda.
|
|
Narazie idę do Biedrony, ale napewno napiszę, trochę później.
|
|
Kurde , zastanawiam sie z czego wynikają te wszystlkie komentarze, pudzian to, pudzian , tamto .. "jest cienki" , postawcie go z tym , albo z tamtym : Po pierwsze - jest nowicjuszem , walczy po kolei z zawodnikami na mniej więcej swoim poziomie, nawet Adamek nie staje od razu po pas, tylko idiota postawił by go z najlepszymi w formule. Po drugie - skoro był cienki dlaczgo japończyk nic mu nie zrobił ? Mógł po prostu wygrać , a prawda jest taka ze nic pudzianowi nie zrobił, Po trzecie - poza atakiem z pierwszej rundy było sporo rzutów i aktywnosci Mariusza Po czwarte brak kondycji - tu mogę zgodzić sie tylko w połowie, fakt ze pod koniec walki cięzko chodził , ale przecież Mamed w swojej walce w trzeciej rundzie ( a w dogrywce to juz całkiem ) miał problemy ze zmęczeniem, Jeszcze przed walką komentatorzy pisali ze jak nie wygra w 2 minutach to przegra, stało sie inaczej , wytrzymał 10 min z doświadczonym zawodnikiem Nie jestem huraoptymista, wiem ze przed Mariuszem sporo pracy ( szczególnie nad taktycznym rozłozeniem sił ) ale prawda jest taka ze jest niezły i ma potencjał, z każdą walką tego mu życzę I wszystkim proponuję , zamiast lać jad i ujadać z za klawiatury trzymajcie kciuki i dopingujcie. rudy błazen z druhem
|
|
Pudzian daje rade!!!! ja nie wiem co z was za fani!!!! masakra.. sugerujecie sie tylko jedna walka.. kavaghuchi to nie najman! widzieliscie przestraszona twarz najmana ??? myslal sobie "dobrze ze to nie ja tam stoje" pudzian dojdzie do profesjonalizmu... na taka mase miesni jest doskonale rozciagniety, a ze tanczy spiewa to nie nasza sprawa... Jest osoba rozpoznawalna wiec takie programy sa rozchwytywane dzieki temu ze takie gwiazdy w nich wystepuja... Soho doskonale powiedzial tam wyzej! Nikt z was nie stal na ringu... wchodzac tam nie wiesz czy jestes zmeczony wiesz ze musisz napierdalac a pozniej wychodzi wszystko na maxa bol i zmeczenie
|
|
Słyszeliście o tym, że ci kretyni zbierający podpisy za pozostawieniem Czeczenów w Łomży byli opłacani przez właściciela Admirała? Na pewno ci co zainicjowali zbieranie podpisów to bliscy znajomi właściciela salonu gier.
|
|
Otóż koszty nie sa bez znaczenia M@ster, bawić sie tym nie będę, wypasione też nie musi być. Przeznaczenie znane... lomzanin
|
|
polecam Panasonica g10 lub g20, panel 13-tej generacji, co do wypalania to TV jest wyliczony średnio na okres 10-ciu lat przy dziennym oglądaniu w granicach 8-10 godzin, jednym słowem prędzej wymienisz na nowszy model niż się wypali, co do Samsunga to stosuje on starsze panele niż Panasonic średnio jeden rok do tyłu, jak Panasonic wprowadza nową generacje to odsprzedaje licencje z poprzedniej, co nie oznacze że ta starsza jest gorsza.
|
|
"garażuję" pod blokiem :) więc antena chyba magnesowa. Koszt- jestem laikiem w tej dziedzinie, ale mam nadzieje zmieścić sie w 500 ?, czy piszę bzdetki... Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja również proszę o kontakt. Mam gdzieś psa, ale chodzi mi o wspólne ćwiczonka. buzialki
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |