Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miller - uzdrowiciel |
wiem o czym mowisz bardzo jasno to wypowiedziales'
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miller - uzdrowiciel |
łubu dubu...łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu.... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
zobaczył cię w oknie i zaczął spieprzać co się dziwisz , a policjanci poszli w jego ślad
|
|
ohhhhhhhhhhhhh przepraszam juz nie bede gorlowosc-
|
|
Autor: szczebiotka (---.w86-205.abo.wanadoo.fr) Data: 08-05-10 18:21 skromnie powiem ze ja mam inny ,LOEWE. dobrze gra, natomiast i poniewaz dla mnie ekran to ekran aby byl ekran jezeli wysokiej jakosci, to moze byc' i gruby , po co mi jekies plazmy, ktore sie rozmazuja jak popatrzysz z bliska,ma télé utrzymuje sie na takiej jednej masywnej podstawie, nic nie mam do zarzucenia ale ekran i tak robiony przez Sharp'a. nie bylo czegos drozszego od bang & olufsen? lub moze JVC DLA-SH4K za niecale 90 000 euro?
|
|
Ja widziałem ale byl ostatni w sklepie... Niestety jakiś starszy pan go kupił :(
|
|
Kup ode mnie ja będę wyrzucał swój do śmietnika.
|
|
a ja zostaję lubię jak mi szumi.
|
|
wlasciwie kazdy szuka mieszkania jak najblizej domu, aby nie tracic' tak cennego czasu na przejazdy transportem powinienes(as) sie zdecydowac jakie sa twoje priorytety
|
|
doszly mnie sluchy ze wspaniala opieka lekarska robi cuda
|
|
jesli ktos jest zainteresowany datkami niech pisze
|
|
i niech buli, wszystkie kraje wspomagaja biednych ;) a nie tylko mi mi mi by sie, krzyczalo!
|
|
prosto i na prawo chyba raczej tak to będzie, mam tam znajomego co zapina pasy pasażerom, mogę jej załatwić wakacje plus dzienną dawkę extazy :)
|
|
zrób francuza szczebioto
|
|
Że Wam się chce pisać o takich durnotach
|
|
matura ustna wyglada tak,że w każdym województwie zestawy są inne,ale w tym samym sa identyczne,jest ich 50 i chyba jak jedna osoba go wylosuje to juz tego samego dnia w danej szkole on nie może być(prawdopodobnie jak skończa sie zestawy to dopiero sa od poczatku) tu masz strone z tematami w mazowieckim,ale na stronie odsyłaja do innych województw....) http://www.gtam.info/ang/ tematy się zgadzaja bo wczoraj kolezanki w mojej szkole takie miały i ja tez wiec wystarczy sie ich nauczyć ..powodzenia PROŚba ,jesli ktoś już miał to niech wysyła na tamta stronke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |