Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MŁODY Z SLD PREZYDANTA |
pudzian w końcu zrozumiał że mma to nie ulica i bójki pod dyskoteka,a trzeba powiedziec że japończyk nie był zawodnikiem wysokich lotów,co do silvia to może byc różnie(nie wiem czy silvia wytrzymał z fedorem 1 minute),duży chłop ale teraz leja go wszyscy,to może i koksowi sie uda,chociaż wątpie.Przede wszystkim powinien dostać w łeb za te wypowiedzi ,urywanie głów,mistrzostwo świata,no ale jeśli dojdzie do walki z nastula to głowa może spaść....pudziana.Myśle że on dzisjaj zadaje se pytanie po co mi to ku... było.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MŁODY Z SLD PREZYDANTA |
przy telewizorach lcd widać wadę w tym, że przy obrazach dynamicznych (np. mecz piłki nożnej) widać nie zbyt dobrze odwzorowaną postać (piłkarza, piłki) która szarzej (ma powłokę nieco szara zamiast barwną). Z kolei przy plazmie, wadą chyba było to, ze oglądając pod kątem tv, nie zawsze zbyt dobrze widać...
|
|
dobry kawalek :D , pucio pucio haha :D , peja zamulił dissem na nich , bez sensu. 5 minut Pejii się wreszcie kończy :D chociaz ma nową piosenke fajna : peja-poszukując ideału.
|
|
pzu to złodzieje, zobacz jeszcze może w TUW przy WZGS, ceny są spoko.
|
|
Kto tam pisał ,że walka Mameda była słaba??Moim zdaniem to właśnie była walka wieczoru.Japoniec strasznie twardy.Dwa czy trzy razy udało mu się wytrzymać dzwignie Mameda.Mamed pokazał się z fantastycznej strony wychodząc z dzwigni japończyka.To było właśnie prawdziwe MMA.
|
|
A może coś więcej powiecie?
|
|
podsumowując pudzian to zero techniki niewiem co on robil przez pol roku :O
|
|
Zdecydowanie plazma, póki co żadne inne technologie nie dosięgają do pięt plaźmie. Absolutnie nie ma się co przejmować zużyciem energii, bo różnica 30-50W na niekorzyść plazmy w porównaniu z LCD, to jest nic. Obraz HD żyleta, żadne kąty widzenia nie pogarszają obrazu.
|
|
i po co pytasz? skoro cie nie stać? gdybyś sie naprawde interesowal to bys sam poszedl, obadał nowe budownictwa, niż sluchał ściem od baranów
|
|
pomiędzy płytą główną a ramem. mysi_wór to dopiero jest obeznany, gdyby bylo cos nie tak to komputer by pikał, jak nie pika to przekombinowales z kabelkami przez co powstalo zwarcie. Co po takim zwarciu moze byc zepsutego? procesor...pamięc grafiki... lub poprostu cała plyta
|
|
fabian napisał(a): > Zdecydowanie plazma, póki co żadne inne technologie nie > dosięgają do pięt plaźmie. Absolutnie nie ma się co > przejmować zużyciem energii, bo różnica 30-50W na > niekorzyść plazmy w porównaniu z LCD, to jest nic. > Obraz HD żyleta, żadne kąty widzenia nie pogarszają obrazu. zgadza sie - prawie- najlepszy obraz HD jest na tubach kineskopowych! ale prawie juz nie idzie tego znalezc, a szkoda, chociaz grubosc tych telewizorow jest ogromna. ten kto widzial HD na crt wie o czym mowie. plazma ma wiele zalet i jedna glowna wade - wypalanie sie ekranu, chociaz nowe technologie wbudowane w tv powoduja ze nastepuje to rownomiernie na calym ekranie to niestety jest widoczna roznica pomiedzy telewizorem uzywanym przez np rok czasu a tym samym modelem prosto z polki sklepowej - lcd i dlp nie maja tego problemu. tutaj "top 10" modeli z serwisu www.hdguru.com gdzie mozna znalezc wiecej informacji na temat tv HD Panasonic V10 Panasonic G10 Panasonic L S1 Samsung UNB8000 Mitsubishi Diamond 249 Panasonic Z1 Pioneer Kuro Signature - juz nie sa produkowane Samsung UNB8500 LG LH90 Sony XBR8
|
|
do zobaczenia na meczu!
|
|
tylko samsung, stosunek ceny do jakości, debeściak
|
|
lauracrow1 wg. twojej teorii "SKOREK SIE NIE WYCINA!!! Tylko usowa plynem zmiekczajacym, lub odsowa sie..." nie ma w Łomży ani jednej kosmetyczki, która zna się na tym co robi, albo ja u takiej nie byłam. Każda odsuwa skórki, a następnie wycina. Jeśli jest w Łomży jakaś, która nie używa cążek napisz mi która, a z ciekawości się przejdę.
|
|
tylko współczuć waszym rodzinom
|
|
Wie ktoś co może sie stało.. ? Widziałam tylko jak podjechał radiowóz pod przychodznie.. Jakiś chłopak zaczął spieprzać za nim 2 policjantów.. Potem przesłuchiwali kogoś pod przychodnią :dd Bez głupich komentarzy :D
|
|
co bedziesz robic w tej spoldzielni, kogo tam spotkasz? panie z tanimi perfumami, najlepszy sposob "od buzi do ucha" doslowne tlumaczenie, "de bouche à oreille",
|
|
No i 4:2. Ciekawie było... :)
|
|
Mogłaś wyjsc i zapytać ...
|
|
Słuchajcie a poznacie prawdę.
|
|
Sory za literówkę. Chodzi o Radio Maryja - to tam jest ta audycja. 101,3 FM
|
|
powiedzial bardzo glosno wszyscy slyszeli
|
|
Przeciez piszesz ze szu....szuka wiec szukaj dalej. Czytac to ja jeszcze potrafie.
|
|
Bójcie się chamy, do III ligi wracamy !!!
|
|
poinformuj mnie kiedy ta wrzutka
|
|
podaj link gdzie moge wstawic podpis przeciwko anie za
|