Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kandydat Pis-u na prezydenta |
szczebiotka to facet. mysli ze jest anonimowy w necie hehe . dureń
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kandydat Pis-u na prezydenta |
Miałem dzisiaj okazję być na boisku bocznym (treningowym) na stadionie i powiem Wam, że to co tam zobaczyłem, przeraziło mnie! Boisko jest pognite, nie widać oznak dosiewania czy wałowania go po meczach młodych piłkarzy, jak i treningach wszystkich grup wiekowych w ŁKS-ie. Nie wiem, czy pan dyrektor zdaje sobie sprawę, że wziął pod swoje skrzydła coś, za co trzeba odpowiadać i co trzeba pielęgnować CODZIENNIE!? Wyrównanie tego boiska, z tego co było kiedyś i zasianie go trawą na nowo, kosztowało miasto mnóstwo pieniędzy i wysiłku organizacyjnego w stylu przetargi na budowę itp. a przychodzi ktoś taki jak pan S. i moim zdaniem nie robi z tymi boiskami zupełnie NIC! no, może od czasu do czasu coś przez bardzo małe c. Czy ludzie, rządzący tym miastem, nie mogą wysłać na stadion kogoś, kto by sprawdził stan tych muraw? Kto by sprawdził pracę MOSiR-u w Łomży? Bo jak napisałem wyżej, kosztowało to mnóstwo pieniędzy i wysiłku, a może zaraz stać się pastwiskiem dla baranów. Trawa zamiast tam rosnąć gęsto i bujnie,bo jest nowa i droga, a w dodatku pielęgnowana podobno przez MOSiR, no bo po nie tak dawnej akcji MOSiR-u jak pan dyrektor w.w. tworu zamknął to boisko i zabronił na nim grać i trenować pod pretekstem właśnie "pielęgnacji" murawy, wygląda jak wygląda, a piłkarze nie mogą podać prostopadłej piłki do kolegi na treningu, bo czasem potrafi ona się od czegoś odbić! Jak ktoś na odpowiednim stanowisku się za to nie weźmie póki jest jeszcze trochę czasu, to nie długo Łomża będzie miała stadion, a nie będzie miała ani boiska treningowego, ani płyty głównej, bo na głównej jest to samo. Wystarczy się po tej płycie przejść, a wrażenia nie zapomniane...
|
|
Miał już ktoś z ekonoma maturkę? kiedy pierwsza tura ma?
|
|
ale angileski? zapomniałem dopisac;/
|
|
zarzartowalem ^^ " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Wiec piszcie co mieliście i tak bedzie najlepiej;D
|
|
najlepiaj komu??? bezwiedzy??
|
|
Najlepiej tym przed którymi jeszcze egzamin;D
|
|
tak i dlatego zalisz sie na forum zamiast powiedziec komus bezposrenio
|
|
prawda z tym szumem to juz przeginaja :/// nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Niema potrzeby, abyś biegał z kompem po sklepach i jeszcze płacił za to.. Szkoda że nie podałeś dokładnej specyfikacji. Jaka płyta, jaki prok, jaka pamięć i ile kości, jaka grafika, zasilacz, dysk, lub dyski-ata czy sata, no i napęd. Może występować konflikt sprzętowy. Może trzeba zaktualizować BIOS. przyczyn może być kilka. A tak w ogóle, to do BIOS-u możesz wejść? Czy w ogóle nie wstaje? Przepraszam, piszesz że na 10sek się uruchamia. Jeżeli możesz wejść w BIOS, to wszystko jest git. Kolega powyżej pisze, aby próbować odpalić bez RAM-u, to raczej jest niemożliwe, musi być włożona przynajmniej jedna kość. I jak ktoś napisał, mam nadzieję że nie starłeś pasty z radiatora? Napisz coś więcej. Ja bym mu nie popuścił.
|
|
Nienapisałeś nic o kwocie do wydania. Nie gra roli, czy ma znaczenie?
|
|
axell1 a widziales inne walki Mameda czy sugerujesz sie tylko ta dzisiejsza kazdy ma prawo do slabszego dnia maszyny tez sie psuja
|
|
Dobromil z tym zuromem to pojechales (zadna sztuka tak marnego "rapera" zniszczyc) z dissow Peji w glowie utkwil mi jeden "znikajacy punkt" a co do tworczosci Peji to skonczyla sie ona na plycie NOJA znosna jeszcze byla SLU a reszta jest ponizej poziomu Peja zle zrobil zadzierajac z Molesta i Eldo szkoda patrzec jak sie stacza ale wedlug mnie zrobil to na wlasne zyczenie
|
|
kitek rozbroiles/as mnie tym googl translate
|
|
Camello jesteś chyba starej daty, nowe plazmy kont np 70 stopni i niema żadnych problemów, chcesz sprawdzić to zapraszam.
|
|
Polecam zatem inną, ciekawszą literaturę. Uszanowanie!
|
|
masz lepsza? chcesz ja zweryfikowac?
|
|
od baranów i flustratów, a często zboczeńców politycznych
|
|
aha tak myslalem;p
|
|
dokładnie, film o którym napisałem został nakręcony na podstawie książki, więc wszystko się zgadza. lomzanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |