Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bp.Antoni Dydycz negatywnie o UE |
Też tak to widzę! Jeśli chodzi o mnie to pasuje! Zróbmy taki nieformalny rajdzik 'niepodpiety' pod nikogo! TZ jest pierwszy... XV drugi..... ktoś jeszcze? (Kefas będzie walczył z pechem? sura jedzie? kwiatek?) Donald
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bp.Antoni Dydycz negatywnie o UE |
Jestem ratownikiem i co roku pracuje na plaży i chciałbym powiedziec ze nie tylko parkingi można by poprawić ale także wyposażenie poprawiające bezpieczeństwo na plaży (np. sprzęt ratowniczy ). Jeśli panowie radni przeczytają moją prośbę, proszę o rozpatrzenie tego tematu. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Moja 105 być za:))
|
|
:) Dokładnie! Czyli dziś o 20:00 :) Zbych
|
|
Czyli coś o niej (grupie) wiesz? Dlaczego jej nie widać? I czy wogóle uważasz takie grupy za potrzebne w mieście takim, jak Łomża?
|
|
Ja tam też w Biedronce nie kupuję, bo dosyć daleko. Ale racja - brak konkurencji i nikt nie zwraca uwagi na taki sklep. Gdyby było ich kilka, było znacznie lepiej. jak narazie w Łomży mamy konkurencje pubów. Czy dobrą i w stronę klienta? Też mam wątpliwości.
|
|
ooo i tu jest święta racja to co napisała evaa , w tej naszej Łomży musi sie coś w końcu dziać. Jestem za :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |