Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Leszek Miller: Jarosław Kaczyński miał rację |
białej gorączki dostaję jak widzę jadących cwaniaków po mieście z otwartą szybą, zimny łokieć, jaranie szlugów itd... wielki m i patrol. Myślą, że są nie wiadomo kim.... nienawidzę ich..... wiadomo są potrzebni, ale uważają się za nie wiadomo kogo...połowie mam ochotę wysiąść i przy... banda kozaków miętowych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Leszek Miller: Jarosław Kaczyński miał rację |
hehe;d
|
|
Dzięki Bogu wyemigrowałeś! Dzięki Bogu wysiadłeś !:-) Popatrz na swoje słownictwo "Patologia albo pies....jedno drugiego warte" Ciągle obrażasz policję. Musieli ci ładnie za skórę zaleźć. Bardzo mnie to cieszy. Pluj nadal swoim jadem na forum tylko to ci zostało. Szczerze? Żal mi ciebie.
|
|
zakasaj rekawy i bierz suie do pracy leniu
|
|
nie nie jakby zamkneła moje dziecko w lazience to nie do pomyślenia powinni robic badania psychotesty dla uczacych religi w szkolach czy to nie jest fanatyzm ucząc religi nie powinno sie uczyc dzieci zeby dawaly swiadectwo na tacy tylko swiadectwo wiary a to ma duza rozbieznosc a pozatym nie chcial bym byc sponsorem nowego land rovera dla rydzyka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |