Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni lub niepoczytalni głosują zawsze |
moglabym ci powiedziec jak przebiega z francuskiego -ale ta jest dla ciebie zatrudna
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni lub niepoczytalni głosują zawsze |
na maturze ustnej zestawy się raczej nie powtarzają ;) ja zdawałam 3 lata temu mature. na obrazku miałam do opisania żołnierza leżącego z karabinem na bunkrze ;) ;) ;)
|
|
Re: Kto wyjaśni dlaczego upośledzeni, niedorobieni lub niepoczytalni głosują zawsze |
hehehe dobre Tommek ! pokaż mu! haha
|
|
http://szukaj.e-podlasie.pl/katalog/tlumacz_litewskiego_1645889318264.html
|
|
zjedz ogóra !
|
|
jaja to robisz sobie ty
|
|
http://translate.google.pl/?hl=pl&tab=wT#lt|pl|
|
|
również polecam Pałangę, ceny niższe niż w Polskich kurortach a warunki lepsze. spędziłam tam ostatni długi weekend i było tam dość ciepło, wszystko zadbane, mnóstwo ścieżek rowerowych. czysto, miło, w sklepach ceny jak w Polsce. z miejscówką nie ma problemu, jak wjeżdżasz do miasta stoją ludzie samochodami z ofertami i zdjęciami. ja spędziłam 3 dni w 50m mieszkanku z kuchnią, łazienką i pełnym wyposażeniem, do plaży miałam 500m. za wynajęcie 30 euro (w tym całe wyposażenia dla dziecka - łóżeczko, pościel a nawet nocnik grający:) w pobliżu jest Kłajpeda z delfinarium i wydmami.
|
|
A więc to nie jest prawda ...(???) A chciałem jeszcze zdążyć po pracy obstawić...
|
|
Drogie klientki Itercosmetic w Łomży chciałabym podzielić się z Wami moimi ostatnimi doświadczeniami z tego salonu. Jestem klientką tego salonu od wielu lat, ceniłam ich za profesionalną obsługę dokładność , czystość i bardzo miłą atmosferą jaka tam panowała. Niestety od ostatniego czasu dzieje się tam coraz gorzej. Przyjeto jakąś młodą niesympatyczną dziewczynę, która wogóle nie ma pojęcia o pracy kosmetyczki, jest nie miła w stosunku do klientów.Sama słyszałam w jak niemiły sposób odzywa się do klientów i uważa się za nie wiadaomo co. Ostanio jak zrobiła mi ręcę to pożal się Boże, nie umie nawet dokładnie skórek powycinać. Pozostałe panie uwijają się jak mogą z pracą ale ciągle są opóźnienia w zabiegach bo wiadomo jak jest umówionych za dużo klientów to one się nie wyrabiają z czasem i robi się niemiła atmosfera. Coraz bardziej zastanawiam sie nad zmianą salonu kosmetycznego ale boję się że nie znajdę tam tak profesionalej obsługi- chodzi mi konkretnie o Panią Iwonkę i Panią Asię- bo uważam że one znają się na swojej pracy jak mało kto. Jakie są wasze opinie na ten temat piszcie czekam na odzew rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |