Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tuskolandia-Dług publiczny 961 587 341 220 PLN |
przez przypadek ........... i nikt się nie zakochał ??? to pewnie szkutna jesteś i tyle ........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tuskolandia-Dług publiczny 961 587 341 220 PLN |
Nie bronię Policji i nie jestem z policji.
|
|
Bad.boy ma rację , nie słuchaj tych chłopczyków , którzy konfabulują na całego. W Kownie jest w czym przebierać. Są okazje. Dokumenty exportowe przygotowuje firma znajdująca się przy wyjeździe z giełdy , łącznie z tablicami (za opłatą). Jakie dokumenty są potrzebne , znajdziesz w necie , lub dowiedz się w U. Celnym i Wydz. Komunikacji U.M.. Prędzej w Polsce Cię wytną niż tam. Samochód kupujesz od litewskiej firmy handlowo-importowej.
|
|
Tylko się cieszyć że wszystkim się podobało
|
|
źle zrobiła ci trwałą i chcesz się zemścić? hehe
|
|
tylko ze prawko już zabierają od 0.10 mg/l wiec nic nie da sie juz zrobic moim zdnaiem to tylko strata czasu beedzie
|
|
wysyłasz starą do zakładu w Łodzi (w google znajdziesz adres) płacisz 500-600 zł i dostajesz "nową" z gwarancją - jedni z najlepszych w Polsce
|
|
Tunezja, Egipt itp dobry last=tańsze wakacje, imprezy do rana :)
|
|
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
coooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Ja się pisze na to,paru moich znajomych też na pewno byłoby chętnych.Tylko jak Panowie macie pomysł to trzeba realizować i działać.Spotkanie jest dobrym pomysłem.A jak już jest możliwość wynajęcia sali to trzeba by coś w tym kierunku zrobić,zamówić,ogłosić datę godzinę,rozpowiedzieć znajomym i zbierzemy się na pierwszym treningu...Pozdrawiam
|
|
Facebook, NK, Fotka... Ten sam syf dla zabicia czasu. Swego czasu jeszcze ludzie pamiętali o myspace, ale i tak już zrobił się z niego kolejny syf pokroju wymienionych portali społecznościowych. Niestety, ale poziomem one nie zachwycają i nie dla tego poziomu są robione. Kto się w to zagłębi trochę będzie wiedział o co chodzi. :)
|
|
witam serdecznie wie ktoś ile możne się czeka na TS i TW w woj wielkopolskim KWP Poznań? mam wstępną rozmowę 1 czerwca i ciekawy jestem ile będę musiał czekać na sprawosciowke i test wiedzy? pozdrawiam
|
|
jak widac wciąz nieletni mogą kupic alkohol w sklepach
|
|
o matko....i bez tych specyfików zbędnych rodzą sie zdrowe dzieci
|
|
mow jasniej -mlody
|
|
nie slyszalam o tym kwasie nic
|
|
berek to kto?
|
|
tylko że te tępe id^otki myślą że jak kupią kwas o złotówke droższy , to będzie on lepszy...wcale sie nie znają na rynku
|
|
Boze on se jaja robi a wy za wszelka cene udowadniacie ze sciemnia....
|
|
Powiedzcie jak wygląda obecnie praca w Zawadach i w Sulimie? Po ile godzin na dobę itd. Słyszałem że u Sulimy pracuje się po 12 godzin.Prawda czy nie?
|
|
wiesz co można mówić o tym wprost i to powiedziała ale szefowa tego salonu nie zareagowała i uważałaże nic sie nie stało. Moim zdaniem gdybym widział,że dziewczyna nic nie umie to bym posadziłą ja na recepcji a nie dopuszczała do klientów
|
|
tak ja 14.05.2008 z angola jesli o to chodzi
|
|
Wyemigrowalem poniewarz dostalem kontrakt w pewnej firmie,a ze mi sie tu podoba to juz inna sprawa....co do policji nie mialem z nimi za wiele wspolnego ale szczeze ich nie lubie....A co do tego co mi zostalo malo wiesz jestem w lomzy 2 razy w roku i widze co sie dzieje...Ostatnio twoi przyjaciele po okazaniu im islandzkiego prawka wiesz co do mnie powiedzieli...Wypierda...j z tym ty islandzki pomiocie kulturalnie wyszlem z baru z kolega z islandi i jego tez wyzwali od roznych...jak mam ich szanowac jak zachowuja sie jak swinie.zwrocilem uwage wyladowalem na dolku niby wytrzezwialka z 0.8o promila???? jeszcze za to ze dla kolegi przetlumaczylem pewne sprawy to wpierd....l chcieli sposcic kozaczkii jeba..e...kto to jest????? to mi brak slow.....
|
|
Megan... nie będę nikogo usprawiedliwiała, bo nie w tym mój cel. Ja też wtedy malowałam włosy i należę raczej do wymagających - wyszłam zadowolona. Może rzeczywiście wtedy Panie miały gorszy dzień.... Adam123 ... WIELKIE dla Ciebie ukłony.. dziękuję. Jutro zadzwonię.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |