Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cześć Ich Pamięci ! |
Z reguły to na wiele nie licz. Pół roczku bez prawka jakoś wytrzymasz;) Wątpię byś się wytłumaczył, co powiesz, że impreza była za ostra, a Ty czułeś się juz dobrze i pojechałeś? Ja w domku mam alkoteścik, taki biedronkowy, ale jakoś działa gdy trzeba sie upewnić:))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cześć Ich Pamięci ! |
Ja polecam na krótkiej mały salonik miła pani bardzo dokładna i solidna.Ceny normalne jak wszędzie!chyba krótka 12 jak sie nie mylę.
|
|
Takie rzeczy tylko (?) w szkockiej SPL: http://www.youtube.com/watch?v=vsdR-KoB_pQ&feature=player_embedded Kibicu - pamiętaj ! Nie wychodź z łomżyńskiego stadionu nawet przy stanie 2:6 czy 0:4 dla rywali ! :)
|
|
Rozumiem że Szczebiotka jest zainteresowana przygarnięciem psiaka? Pozdrawiam.
|
|
Posiedzenie KC na Kremlu. Głos zabiera Breżniew: "Zróbcie może coś, towarzysze, z tymi strefami czasowymi! Dzwonię do premiera Japonii z życzeniami urodzinowymi a tu się okazuje, że on, owszem, ma urodziny, ale jutro. Innym razem dzwonię do Watykanu z kondolencjami po zamachu na papieża a oni mi tam mówią, że żadnego zamachu nie było!"
|
|
jestem i to bardzo
|
|
kto sie bawi ze mna w berka?
|